MLBB #140 | Uit eten en nieuwe t-shirts in mijn webshop!

Hoi allemaal! De afgelopen weken waren niet zo leuk. Precies twee weken geleden overleed mijn lieve cavia Knoepert en vlak daarna werd ik zelf ziek. Daarnaast wordt ons huis verbouwd, dus de afgelopen weken waren wat chaotischer dan normaal. Toch is het me gelukt om weer wat foto’s te verzamelen! Ik heb gelukkig ook wat leuke dingen gedaan, zo ging ik uit eten en maakte ik de print voor de nieuwe t-shirts af! Kijk je weer mee?

uit eten
Ik denk nog iedere dag aan mijn lieve Knoepert <3


Een paar dagen na het overlijden van Knoepert werd ik ziek. Een combinatie van stress en slapeloze nachten wat er uit kwam, denk ik. Gelukkig kon ik lekker met Lexie knuffelen en heb ik voor de rest in bed gelegen, geslapen en een beetje gewerkt.


Donderdag voelde ik me gelukkig ietsje beter en heb ik ‘s ochtends een ochtenddienst gewerkt. Dus vond ik dat ik ook wel wat leuks kon doen ;-). Ik ging gezellig uit eten met mijn vriend bij Four Roses, mijn favoriete Mexicaanse restaurant in Groningen. Helaas kreeg ik buikpijn en werd ik misselijk, blijkbaar was ik toch nog niet helemaal beter.


In het weekend ging ik naar mijn ouders en legde ik een steen en een bloemetje bij Knoepert.


Ook plaatste ik eindelijk weer eens een foto op Instagram. Deze foto maakte ik een tijdje geleden met Charlotte.


Tijdens mijn pauze op werk at ik lekker een broodje met avocado. Kan daar zo van genieten!


Knuffelen met Lexie <3


Mijn mandarijn monster ;-). Hij is de laatste tijd helemaal fan van mandarijntjes.


Je weet dat je bouwvakkers in huis hebt als… :p


Thuis was het nogal onrustig, dus heb ik vorige week vooral in koffietentjes gewerkt op mijn ‘thuiswerkdagen’.


Binnenkort komt er een heeeele uitgebreide review online over deze NYX make-up! Houd mijn blog zeker even in de gaten als je benieuwd bent ๐Ÿ˜€


Ik maakte tomatenrijst met aubergine en andere groente, het was zo lekker ๐Ÿ˜€ Weer eens wat anders!


Ik voelde me moe en futloos, dus ging ik na mijn ochtenddienst even naar de zonnebank. Daar las ik, tijdens het wachten, dit super gore verhaal over de borstvergroting van Michella Kox, die volledig misging. Niet voor zwakke magen :p


Zondags ontbijtje! <3 Vorige week deelde ik mijn favoriete vegan ontbijtjes van dit moment en daar staat dit ontbijtje ook zeker tussen!


Afgelopen vrijdag was het prachtig weer en gelukkig was ik vrij. Ik sprak met Kristina af om wat foto’s te maken voor onze Instagram. De bloesembomen staan alweer in bloei, dus daar moesten we natuurlijk even goed gebruik van maken ;-). Deze foto maakten we voor mijn webshop Studio Anna Jirina. Het roze matcht ook zo goed bij de boom!


Natuurlijk moesten we ook een beetje genieten van het mooie weer, dus gingen we even in het plantsoen zitten met lekkere hapjes en wat te drinken.


De print voor de nieuwe t-shirts is af! Ze worden nu gedrukt, ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat! Toch iedere keer weer superspannend. Deze lente wilde ik iets doen met vega(n), binnenkort is de print op witte en lichtgrijze t-shirts verkrijgbaar! Misschien komen er nog meerdere kleuren in de toekomst ๐Ÿ˜€


Mijn geduld werd wel flink op de proef gesteld, haha, de laatste loodjes wegen niet voor niets het zwaarst ;-). Mijn laptop kon het allemaal even niet meer aan.


Nog meer knuffelen met Lex <3


Afgelopen zaterdag kwam een vriendin na mijn werk bij mij eten, ik haalde lasagne af bij Napoli, heerlijk ๐Ÿ˜€


Na het overlijden van Knoepert ben ik vrij snel weer op zoek gegaan naar een nieuwe cavia. Alhoewel het heel dubbel voelt, weet ik dat dit toch het beste is. Cavia’s zijn groepsdieren en ik kan mijn lieve Lex niet alleen laten zitten, dan zou hij heel ongelukkig worden ๐Ÿ™ Het was nog even een zoektocht, maar nu heb ik een super schattig (weer een langhaar, yes!) beertje gevonden in de buurt van Groningen.ย Over ongeveer drie weken kan ik dit kleine frummeltje ophalen, ik kan niet wachten! <3

Hoe was jouw week?

7 Reacties

 1. 25 maart 2019 / 07:18

  Wat een schatje is je nieuwe cavia! Je hebt groot gelijk: ook mijn ouders hebben, ondanks dat het soms wat dubbel voelt, steeds snel een nieuwe cavia genomen, zodat de andere cavia niet eenzaam zou worden. Fijn dat je Lexie je ook wat afleiding kan geven nu! En wat zien je nieuwe T-shirts (de sneak peek ervan) er al goed uit! Ik ben heel benieuwd.
  Romy onlangs geplaatst…Lentefoto’s & kletspraatjes | Mijn nieuwe woonplaats ontdekkenMy Profile

 2. 26 maart 2019 / 10:59

  Aw zo zielig van Knoepert, sterkte! Super leuk om je foto’s weer te zien, je shirts zijn zoooo tof. Heel benieuwd naar het eindresultaat. Super fijn dat je ook een nieuw maatje voor Lexie hebt gevonden, hopelijk klikt het goed ๐Ÿ™‚
  Marjoleine onlangs geplaatst…Mijn iPhone dilemmaMy Profile

 3. 26 maart 2019 / 20:13

  Wat rot dat je na het overlijden van Knoepert zelf ook ziek was! Balen! Maar wat fijn dat je een nieuw maatje hebt gevonden voor Lexie. Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe, kleine knuffeltje <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge