Over mij

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Ik ben Anna Jirina, 28 jaar oud en sinds 2013 blog ik op annajirina.nl over beauty, fashion, lifestyle, reizen, interieur, ondernemen en meer.

Ik ben een leergierige, creatieve duizendpoot die altijd op zoek is naar uitdagingen. Ik houd niet van stilzitten (hoewel ik rustig de hele dag op de bank kan liggen 😉), maar mijn hoofd zit altijd vol ideeën. Ondernemen zit in mijn bloed en nieuwe dingen leren en uitproberen geeft mij ontzettend veel energie. In 2017 studeerde ik af aan de HBO-opleiding Allround Styling & Vormgeving aan Academie Artemis in Amsterdam. Na mijn studie ben ik, naast mijn blog, als freelance grafisch vormgever, tekstschrijver en content creator verder gegaan.

Met kiezen heb ik altijd al moeite gehad, maar gelukkig kan ik me dankzij mijn eigen bedrijven (Anna Jirina & Studio Anna Jirina) op meerdere vlakken ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde en ik ben dol op de afwisseling die het ondernemerschap me biedt. Je hoort vaak dat iemand óf tekstueel óf visueel heel sterk is. Ik bezit beide superkrachten, wat ervoor zorgt dat ik bedrijven op verschillende vlakken kan helpen.

Je kunt mij ook inhuren als freelancer, klik op de link als je benieuwd bent wat ik voor je kan betekenen.

ondernemen met ADD

Dit wist je misschien nog niet over mij:

• Ik heb in Amsterdam en Utrecht gewoond tijdens mijn studie, maar ben daarna weer teruggekeerd naar mijn thuisbasis Groningen.
• Ik ben een cavia gek. Al sinds 2014 heb ik cavia’s!
• Mijn favoriete drankje is sangria, mits hij goed gemaakt is ;-).
• Ik ben dol op reizen en gelukkig heb ik dankzij het ondernemen de vrijheid om overal ter wereld te werken.
• Ik kan niet zo goed tegen cafeïne, daarom drink ik maar 1 kop koffie per dag (gevoelsmatig heb ik er soms wel 5 nodig :p).
• Mijn zelfgemaakte couscous salade is inmiddels famous onder mijn vriendengroep, net als meerdere recepten. Ik ben gek op koken!

Heb je een vraag, wil je adverteren op mijn blog of wil je mij inhuren als freelancer? Neem dan even contact met me op.

2 Reacties

  1. 29 juli 2014 / 09:34

    Je site ziet er veelbelovend uit! Bedankt voor je uitgebreide reactie op mijn site.

    • 29 juli 2014 / 11:30

      Wat leuk om te horen, dankjewel voor je compliment! Graag gedaan, het was een erg mooi artikel waar ik op moest reageren 🙂 X