Summer Black Friday Sale: mijn wishlist

Het is weer zover: Summer Black Friday Sale bij Notino! Ieder jaar kijk ik hier weer enorm naar uit. Dit is hét moment om je favoriete parfum of beauty producten in te slaan met korting! Natuurlijk is dit ook een perfecte gelegenheid om eens wat nieuws te proberen. Kijk je mee naar mijn wishlist voor de Summer Black Fiday Sale?

summer black friday sale

1. Chloé Love Story Parfum / 2. Vichy Minéral 89 / 3. NYX Suède Matte Lipstick / 4. NYX Can’t Stop Won’t Stop foundation / 5. The Body Shop Nicaraguan Coffee gezichtsmasker / 6. Philips DryCare Essential Reisföhn / 7. Lancaster Sun Beauty Face Cream SPF30 / 8. Collistar Magic Tanning Drops / 9. Dermacol Compact Contour / 10. La-Roche Posay Effaclar H hydraterende crème

Summer Black Friday Sale

Het is ieder jaar weer een verrassing welke merken en producten meedoen met de Summer Black Friday Sale. Hier kun je de Black Friday 2023 deals bekijken. Ik vind het handig om van tevoren een wishlist te maken, zodat ik mijn favoriete producten die meedoen direct kan aanschaffen. Ik heb namelijk een aantal favoriete beauty producten die ik telkens opnieuw koop. Het gebeurt regelmatig dat een van deze producten op is en ik vind het fijn om een voorraadje te hebben! Deze producten staan er op mijn wishlist:

1. Chloé Love Story Parfum

Als ik één parfum zou moeten kiezen om de rest van mijn leven te dragen, dan is dat absoluut Chloé Love story. Dit is dan ook zeker een van mijn favoriete lente parfums, samen met een aantal andere lichte parfums. Het parfum is vrouwelijk, zoet, sensueel en voor iedere gelegenheid geschikt.

2. Vichy Minéral 89

Sinds ik dit gezichtsserum met hyaluronzuur heb ontdekt is mijn huid zoveel verbeterd! Wat mij betreft is een goed serum echt een must zodra je de 25 bent gepasseerd ;-). Dit serum vult fijne lijntjes op en zorgt voor een gezonde glow, zonder je huid vet te maken. Ik kan er echt niet meer zonder!

3. NYX Suède Matte Lipstick

Als er een product is dat ik steeds opnieuw koop, dan is het wel de NYX Suède Matte Lipstick in de kleur ‘Lalaland.’ Dit is echt mijn alltime favoriete lipstick, die ik bijna dagelijks draag. De kleur is warm en een beetje roestkleurig, maar toch ook neutraal. Inmiddels heb ik al 4 lipstick van deze geweldige lijn, dus dat zegt wel wat!

4. NYX Can’t Stop Won’t Stop foundation

Ook qua foundation ben ik erg merkvast. Ik heb de afgelopen 10 jaar ontzettend veel geprobeerd en de NYX Can’t Stop Won’t Stop foundation is echt de beste foundation voor mijn vette huid. De foundation blijft namelijk super goed zitten! Ook is de kleur ‘Nude’ echt mijn perfecte match.

5. The Body Shop Nicaraguan Coffee masker

Al sinds mijn puberjaren ben ik groot fan van de verzorgingsproducten van The Body Shop. Mijn nieuwste ontdekking is het koffiemasker. Dit masker wordt ietwat warm op je gezicht en zorgt daarnaast voor een super zachte huid! Als je op zoek bent naar The Body Shop producten voor de vette huid, bekijk dan ook even dit artikel.

6. Philips DryCare Essential Reisföhn

Sinds ik een föhn met diffuser gebruik voor mijn krullen, wil ik niet meer zonder. Helaas is ‘ie wel aan de grote kant, waardoor ik ‘m nooit mee kan nemen op vakantie! Een reisföhn lijkt me daarom een geweldige toevoeging aan mijn haartools. En deze föhn van Philips ziet er ook nog eens heel schattig uit!

7. Lancaster Sun Beauty Face Cream SPF30

Waar ik ‘s zomers niet zonder kan, is een goede zonnebrandcrème speciaal voor het gezicht. Ik ga dus zeker van de Summer Black Friday Sale gebruikmaken om wat nieuwe zonnebescherming in te slaan! Lancaster is mijn favoriete merk als het aankomt op zonnebrandcrème en aftersun, dus ook de Sun Beauty Face Cream met SPF30 zal vast niet teleurstellen.

8. Collistar Tanning Drops

Een mooi bruin kleurtje is altijd binnen handbereik met de tanning drops van Collistar. Dit product is dit jaar een enorme hit en ook ik ben razend enthousiast. De drops zijn super makkelijk in gebruik en het resultaat is prachtig! Mocht je niet zo van zon houden of snel verbranden, maar wel een lekker kleurtje willen, dan zijn de tanning drops echt iets voor jou.

9. Dermacol Compact Contour

Wie mij een beetje kent, weet dat ik echt een zwak heb voor mooie oogschaduw- en contourpalettes. Dit contour palette van Dermacol vind ik echt prachtig, want hij is perfect om een glowy look mee te creëren. Dat is natuurlijk precies wat je nodig hebt voor de zomer!

10. La-Roche Posay Effaclar H hydraterende crème

De Summer Black Friday Sale is natuurlijk ook het perfecte moment om skincare in te slaan van fijne merken, zoals La-Roche Posay. Mijn collectie huidverzorging van La-Roche Posay is zich inmiddels flink aan het uitbreiden. De Effaclar H hydraterende crème is mijn favoriet, deze werkt namelijk erg goed voor mijn vette huid!

Wat ga jij shoppen tijdens de Summer Black Friday Sale?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge