Parfums voor de lente: 4x Mijn favorieten!

Hoi allemaal! We hebben er even op moeten wachten, maar de lente is eindelijk doorgebroken. Heb jij deze week ook zo genoten van het heerlijke zonnetje? Ik voelde me gelijk een stuk beter in mijn vel en ook productiever :-). Zo begon het bij mij meteen te kriebelen om weer lichte kleuren te dragen en een frisse lente make-up look te maken. Ook heb ik mijn zwaardere winterparfums ingeruild voor lichtere, zoete lente parfums. Het leek me leuk om mijn favoriete parfums voor de lente met je te delen, kijk je mee?

parfums voor de lente

Chloé L’eau eau de toilette

Als ik denk aan de lente en de zomer, dan denk ik aan mijn Chloé parfums. Mijn Chloé verzameling is lichtelijk uit de hand gelopen, inmiddels heb ik er 3! Sommige geuren zijn wat meer geschikt voor het voorjaar en anderen, zoals Chloé Nomade, voor het najaar. Chloé L’eau eau de toilette moest ik alleen al hebben vanwege de roze kleur, maar de geur is ook nog eens heerlijk. De geur is licht, fris en bloemig, maar niet te zoet. Het geurtje vervliegt redelijk snel omdat het een eau de toilette is en is niet te zwaar, maar dat vind ik juist wel passen bij de zomer.

Chloé Love Story parfum

Dit parfum heeft een speciaal plekje in mijn hart, want het is mijn allereerste Chloé parfum! Wat mij betreft is Chloé Love Story de perfecte geur voor elke gelegenheid. De geur is vrouwelijk en chique, maar tegelijkertijd ook licht en bloemig. Ik kan het niet anders omschrijven, maar deze geur moet je gewoon eens geroken hebben! Dit is echt mijn alltime favourite parfum, ook omdat ik er hele speciale herinneringen aan heb. Chloé Love Story is een warme, sensuele geur die gewoon altijd goed is.

Giorgio Armani Si parfum

Dit parfum kreeg ik van mijn vriend en sindsdien ben ik echt verkocht. Giorgio Armani Si heeft een fruitige geur, die me echt doet denken aan de zomer! Tegelijkertijd is dit parfum ook een warme ondertoon, waardoor je ‘m lang blijft ruiken. Wederom een chique en vrouwelijke geur die altijd goed is! Giorgio Armani Si heeft een opvallende geur die je snel zult herkennen. Wat mij betreft is dit de perfecte zomerparfum voor etentjes of een avond uit.

Jil Sander Sun Pop Coral eau de toilette

Alleen al de verpakking van Sun Pop Coral van Jil Sander schreeuwt zomer. Dit geurtje heb ik deze lente weer helemaal herontdekt. De eau de toilette van Jil Sander is zoet, bloemig en subtiel. Dit is nu mijn go to geurtje als ik thuis werk of even de stad in ga. Het geurtje blijft niet heel lang hangen en is daarom perfect voor alledaagse gelegenheden. Voor een chique gelegenheid of een avondje stappen zou ik eerder voor Armani Si of Chloé Love Story kiezen. Houd je net als ik van zoete geuren in de lente, dan is Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu ook echt een aanrader. Dit parfum staat ook nog op mijn lijstje! 😉

Wat is jouw favoriete lente parfum?

Bewaar dit artikel via Pinterest:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge