Mijn verlanglijst voor mijn 28e verjaardag!

Hoi allemaal! Deze maand is het alweer zover: mijn 28e verjaardag! Ik kijk er al ontzettend lang naar uit, zoals ieder jaar, en kan niet geloven dat het bijna zover is. Zoals ieder jaar maak ik ook dit jaar weer een birthday wishlist. Handig voor familie en vrienden, want wat geef je nou aan iemand die alles al heeft? 😉 Ook dit keer kostte me het een hoop moeite om een lijstje samen te stellen, want ik heb al alles wat mijn hart begeert. Toch is het me weer gelukt om wat items te verzamelen. Kijk je mee naar mijn verlanglijst voor mijn 28e verjaardag?

mijn verlanglijst
1. Het leuke mensen boek – Fnac €23,99 / 2.  Snijplank met marmerprint – Blokker €17,99 / 3. Shopper met luipaardprint – Bol.com €28,70 / 4. Sandaaltjes met hak – Pull&Bear €29,99 / 5. Daar waar de rivierkreeften zingen – Bruna €12,50 / 6. Openhartig Classic – Bol.com €12,99 / 7. Samsung Galaxy S23 telefoonhoesje – Smartphonehoesjes.nl €29,99

1. Het leuke mensen boek

Wie mij een beetje kent, weet dat vrienden voor mij ontzettend belangrijk zijn. Ik zie mijn vrienden wekelijks en ik geniet enorm van onze gezellige avonden, etentjes en uitjes! Toen ik hoorde dat Bonnie (van het YouTube-kanaal Bij Bonnie)  een nieuw boek uitbrengt, namelijk het ‘het leuke mensen boek’ was ik meteen enthousiast. ‘Het leuke mensen boek’ is een vriendenboek voor volwassenen, waar je vrienden kunnen antwoorden op allerlei leuke vragen en tips kunnen achterlaten. Helaas komt het boek pas in september uit, maar toch kon ik het niet laten om ‘m op mijn verlanglijst te zetten.

2. Snijplank van natuursteen

Je weet dat je echt een oude, burgerlijke doos begint te worden als je een snijplank voor je verjaardag vraagt ;-). Toch ben ik dol op dit soort praktische cadeaus, omdat je er ook echt wat aan hebt. Mijn huisje is al bomvol, daarom wil ik eigenlijk alleen nog nieuwe spullen die een functie hebben. Ik wil dit jaar mijn plastic snijplanken vervangen, omdat ze niet hygiënisch zijn en er ook plastic in je eten kan komen. Een snijplank van hout, glas of natuursteen is een mooi en duurzaam alternatief, waar ik lang plezier van zal hebben. Ik vond online een snijplank met marmerprint, die ik echt prachtig vind!

3. Shopper met luipaardprint

Iets wat al een tijdje op mijn verlanglijst staat is een grote shopper. Mijn leren shopper is namelijk nét te klein als ik een paar nachten bij mijn vriend slaap en ook kleding wil meenemen. Heel vaak gooi ik mijn laptop, toilettas en kleding in een grote canvas tas, maar die is heel onhandig om te dragen. De hengsels zijn namelijk heel lang, waardoor de tas ergens halverwege mijn heup hangt en daardoor heel zwaar aanvoelt. Niet zo handig als je soms even flink moet doorlopen om de trein te halen ;-). Een stevige shopper met wat kortere hengsels is dus ideaal.

4. Sandaaltjes met hak

Vorig jaar zijn mijn lievelingssandaaltjes met hak kapot gegaan en nu ben ik wanhopig op zoek naar een nieuw paar. Mijn sandaaltjes zaten zó fijn, ik ging er ‘s zomers zelf mee op stap! Ze waren heel mooi subtiel en pasten bij iedere outfit. Maar, je raadt het al: online kan ik niet meer precies zoiets vinden. Wel kwam ik deze mooie sandaaltjes van Pull&Bear tegen en zoiets zoek ik eigenlijk! Alleen dan met een bandje achter mijn hiel in plaats van om mijn enkel. Deze zomer ga ik op zoek naar de perfecte sandalen met hak, dus een cadeaukaart van een van mijn favoriete winkels is ook altijd welkom.

5. Het boek ‘Daar waar de rivierkreeften zingen’

Wie mij kent, weet dat ik dol ben op lezen. Ik kom online, in een tijdschrift of in de boekhandel regelmatig een boek tegen waarvan ik denk ‘die wil ik!’ om vervolgens de titel weer te vergeten. Vertel me alsjeblieft dat ik niet de enige ben die dit altijd heeft, haha ;-). Ik heb heel lang op internet rondgekeken, maar ik kan de titels niet meer vinden. Wel kwam ik het boek ‘Daar waar de rivierkreeften zingen’ tegen en hier heb ik al veel positiefs over gehoord. Het schijnt zelfs een bestseller te zijn en daar ben ik altijd een beetje gevoelig voor, haha.

6. Het spel Openhartig Classic

Onlangs was ik bij mijn vriend en had hij iets heel leuks gekocht, namelijk een spel van Openhartig. Dit is een doosje met kaarten, waarop allerlei vragen en opdrachten staan. We kennen elkaar al heel goed na ruim 2 jaar, maar op deze manier kom je toch steeds weer iets nieuws te weten. Het was echt een ontzettend leuk spel en het smaakte zeker naar meer! Gelukkig zijn er nog veel meer varianten van het Openhartig spel. Mij lijkt de classic-variant het leukst voor een vervolg!

7. Samsung Galaxy S23 telefoonhoesje

Ieder jaar koop ik ook een cadeau voor mezelf, en dit jaar is dat een nieuwe telefoon! Onlangs kocht ik de Samsung Galaxy S23, waar ik echt héél erg blij mee ben. Ik heb al een screenprotector, maar een leuk hoesje ontbreekt nog. Met mijn verjaardag in zicht leek dit me een ideaal moment om een telefoonhoesje op mijn verlanglijst te zetten. Deze hardcase met marmerprint van Ideal of Sweden vind ik heel tof, die had ik ook om mijn oude telefoon. Wel jammer dat je dan niet meer kunt zien dat ik een lila telefoon heb, haha.

Wanneer ben jij jarig? Wat staat er op jouw verlanglijst?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
mijn verlanglijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge