Zomerparfums: Mijn favoriete Chloé parfums

Hoi allemaal! De zomer is nu echt in aantocht en ik kan écht niet wachten. Als ik aan de zomer denk, dan mag een zwoele, vrouwelijke zomerparfum natuurlijk niet ontbreken. De afgelopen tijd heb ik een grote liefde ontwikkeld voor de parfums van Chloé, inmiddels heb ik er maar liefst 3 in mijn parfum stash. Ben jij nog op zoek naar de perfecte zomerparfum en ben je benieuwd naar mijn favoriete Chloé parfums? Lees dan gauw verder!

chloe parfums

Chloé Nomade eau de parfum

Mijn eerste kennismaking met de parfums van Chloé was met de welbekende Nomade eau de parfum. Dit geurtje stond al langer op mijn wishlist en ik moest ‘m gewoon een keer uitproberen! Ik wist zeker dat ik de geur heerlijk zou vinden en dus bestelde ik meteen een grote flacon. Eerlijk is eerlijk, Chloé Nomade is niet per se een zomerse geur, maar desondanks verdient ‘ie zeker een plekje in dit artikel met favorieten. De geur is zoet, warm en verleidelijk. Altijd als ik dit parfum draag, kan ik niet stoppen met aan mezelf te ruiken, haha!

chloe parfum

Chloé eau de parfum

Het is je vast wel duidelijk dat mijn eerste ervaring met Chloé parfums naar meer smaakte (of eigenlijk, rook ;-)). Ik wilde ook nog een parfum die meer geschikt is voor de zomer. De originele Chloé parfum belandde dus ook op mijn wishlist en behoorde absoluut tot mijn favorieten van 2020. Niet alleen ziet de flacon er prachtig uit, maar ook over de inhoud ben ik heel erg te spreken. Dit geurtje is wederom zoet, maar wat lichter en bloemiger en daarmee ook perfect voor de zomer. Bij Notino vind je nog veel meer zomerparfums, die absoluut de moeite waard zijn om eens te proberen. Er is altijd wel een parfum in de aanbieding, zo heb ik mijn Chloé parfums allemaal met een flinke korting gescoord. Leuk feitje: mijn vriend is dol op deze geur van Chloé en sindsdien draag ik ‘m nog vaker dan mijn favoriete Chloé Nomade ;-).

eau de toilette

Chloé L’eau eau de toilette

Mijn Chloé parfum verslaving begint lichtelijk uit de hand te lopen, want ook de Chloé L’eau eau de toilette belandde op mijn verlanglijstje ;-). Eerlijk is eerlijk, dit geurtje moest ik alleen al hebben vanwege de roze kleur van de flacon. Ook van dit parfum heb ik meteen de grootste flacon besteld, omdat Chloé mij nooit teleurstelt. Het enige ‘jammere’ is dat L’eau een eau de toilette is en geen eau de parfum, maar dat is een goed excuus om ‘m gedurende de dag nog wat vaker op te spuiten ;-). De noten van de parfum zijn een mix van lychee bloesem, grapefruit, cederhout en amber. Een heerlijk zoet en licht geurtje, ideaal voor de zomer!

Heb jij weleens een Chloé parfum geprobeerd? Wat is momenteel jouw favoriete geurtje?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
chloe parfums

3 Reacties

  1. 4 juni 2021 / 08:23

    Oh wat heerlijk deze parfums! Ik ben het echt met je eens, bij de zomer hoort echt een zomerparfum 🙂 Ik hou ook echt van Chloé, ze ruiken niet alleen super lekker, maar zien er ook nog eens zo schattig uit!
    Charlotte onlangs geplaatst…Hoe creëer je meer rust in je leefomgeving?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge