10 x De beste beauty producten van 2020!

Hoi allemaal! Bijna ieder einde van het jaar schrijf ik een uitgebreid artikel over mijn beauty favorieten van het desbetreffende jaar. Dit keer ben ik eigenlijk iets te laat, maar dat mag de pret niet drukken ;-). In 2020 heb ik namelijk een hele hoop fijne make-up en verzorgingsproducten ontdekt, die ik graag met je deel! Ben je benieuwd naar mijn 10 beste beauty producten van 2020? Lees dan gauw verder!

beste beauty producten van 2020

1. Bourjois Always Fabulous foundation

Het vinden van de juiste foundation is altijd een struggle. De kleur moet goed zijn, maar de dekking is ook heel belangrijk. Bovendien houd ik van een matte effect, omdat ik een vette huid heb. Eind 2020 probeerde ik de Bourjois Always Fabulous foundation voor het eerst en ik was meteen verkocht! De formule is heel erg fijn en de kleur matcht ook heel goed, mits ik af en toe onder de zonnebank ga of met spray tan aan de slag ga ;-). Dat doe ik gelukkig regelmatig, dus de foundation is voor mij nu echt perfect!

2. NYX Suède Matte lipstick

Een paar jaar geleden probeerde ik voor het eerst een lipstick van de Suède Matte lipstick-lijn van NYX en sindsdien behoren de lipsticks tot mijn ultieme favorieten. Ik heb er inmiddels een stuk of vier, en de kleur La La Land (die je op de foto hierboven ziet) heb ik inmiddels voor de tweede keer gekocht. Deze lipstick draag ik bijna elke dag, dus het was hoog tijd voor een nieuw exemplaar! In deze review vertel ik je meer over de lipsticks.

3. Bourjois Always Fabulous concealer

Het vinden van de perfecte concealer, die ook nog een goed matcht met je foundation, is ook altijd een uitdaging. Tegelijk met de Always Fabulous foundation testte ik de Always Fabulous concealer van Bourjois. Deze concealer matcht niet alleen perfect bij de foundation, maar ook met andere foundations die ik gebruik. De dekking van de concealer is heel fijn, niet te dik, maar ook niet te dun. Bovendien trekt de concealer nauwelijks in de lijntjes!

beste beauty producten van 2020

4. Chloé eau de parfum

In 2020 heb ik ook de eau de parfums van Chloe helemaal ontdekt. Al eerder verscheen de Chloé Nomade eau de parfum in mijn artikel met favorieten, maar sinds kort heb ik ook Chloé Love Story aan mijn favorieten toegevoegd. Dit parfum is net wat lichter en daarmee echt perfect voor de naderende lente! Overigens zijn er nog veel meer parfums die ik wil uitproberen, zo ben ik ook heel erg benieuwd naar La Vie Est Belle van Lancôme.

5. Olaplex nr. 3 Hair Perfector

Wie mijn beauty artikelen graag leest, is het vast niet ontgaan dat ik in 2020 Olaplex heb ontdekt. Ik dacht altijd dat alleen kappers Olaplex gebruikten, maar je kunt het dus ook zelf kopen. Let er wel even op dat je geen namaak producten koopt, er worden namelijk veel neppe Olaplex producten verkocht. Ik bestel mijn Olaplex producten altijd bij Notino. Vooral Olaplex nr. 3 (de hair perfector) is echt mijn redder in nood tijdens deze lockdown, nu we niet naar de kapper kunnen. Over Olaplex nr. 4 en nr. 5 heb ik ook een review geschreven.

6. St. Moriz tanning mist

Iets waar ik momenteel ontzettend van baal, is dat de zonnebank ook dicht is. Ik ben zelf echt een zomerliefhebber en het liefst heb ik het hele jaar door een gezond kleurtje op mijn gezicht. Dat ziet er niet alleen beter uit, maar ik voel me ook oprecht beter! Ik was altijd een beetje huiverig voor spray tans, maar sinds ik de tanning mist van St. Moriz heb ontdekt, is dat verleden tijd. Deze tanning mist is heel mooi natuurlijk en gemakkelijk aan te brengen, zonder dat het afgeeft op je kleding of lakens. Absoluut een van de beste beauty producten van 2020!

make-up-producten-van-NYX-min-2.jpg

7. Essence Lash Princess mascara waterproof

Ook het vinden van een fijne mascara is jarenlang een struggle geweest. Regelmatig probeerde ik een nieuw soort, waar ik dan vaak maar kort enthousiast over was. Inmiddels heb ik een hele fijne mascara ontdekt, die ik al ruim een jaar met heel veel plezier gebruik: De Lash Princess mascara van Essence. Ik gebruik zelf altijd de waterproof variant, omdat alleen waterproof mascara’s mijn wimpers liften. Ook gebruik ik altijd een wimperkruller.

8. NYX Matte Finish Fixing spray

Ik heb een vette huid en daarom is een fixing spray voor mij echt onmisbaar. Vooral nu we zo vaak een mondkapje moeten dragen, is de matte finish fixing spray van NYX echt niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse make-up routine. Dit is echt de allerfijnste fixing spray die ik ooit heb geprobeerd! Dankzij deze fixing spray blijft mijn make-up gedurende de dag perfect zitten. Nog een pluspunt: de fixing spray heeft een fijne geur.

9. NYX Can’t Stop Won’t Stop foundation

Het afgelopen jaar was de Can’t Stop Won’t Stop foundation van NYX absoluut mijn meest gebruikte foundation. Deze foundation is speciaal ontwikkeld voor de vette huid en matteert de huid ontzettend goed. Daarnaast is de dekking van de foundation echt heel fijn, hij is voor mij eigenlijk altijd dekkend genoeg. Ook de kleur is het grootste gedeelte van het jaar perfect, wat maakt dat ik de foundation ook graag meeneem op vakantie.

10. Bourjois Rouge Velvet Ink lipstick

Ik sluit het artikel af met een van mijn meest recente ontdekkingen: de Rouge Velvet Ink lipsticks van Bourjois! Een tijdje geleden schreef ik er een uitgebreide review over op mijn blog. De kleuren zijn prachtig en de lipsticks brengen heel fijn aan. Het pigment is ontzettend goed en de lipsticks drogen je lippen niet uit. Deze lipsticks verdienen absoluut een plekje tussen de beste beauty producten van 2020!

Wat zijn volgens jou de beste beauty producten van 2020?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
beste beauty producten van 2020

5 Reacties

 1. 29 januari 2021 / 07:40

  Mooie beauty favorieten. Ik ben wel nieuwsgierig naar de Chloé parfums. Ik ben een groot fan van de mascara van Clinique, heel fijn voor lensdragers.
  Darina onlangs geplaatst…5 favorieten van de week #81My Profile

 2. 29 januari 2021 / 17:30

  Haha ik heb in 2020 volgens mij alleen parfum gebruikt. Ik kocht een parfum (geen eau de toilette!) in de H&M, Rose Absolue, en die vind ik zo lekker ruiken! Ik heb een minder zwaar rozengeurtje gekocht ook van de Yves Rocher. Ik heb een baby nu en wil geen te zware geuren dragen dus dan is die lichtere perfect. Ben heel benieuwd naar het parfum van Chloé eigenlijk. Jammer dat je dat door de pc niet kan ruiken!
  Irene onlangs geplaatst…Het leven met een baby er bijMy Profile

 3. 31 januari 2021 / 20:15

  Fijne tips! Ik ben zelf enorm benieuwd naar Oraplex. Ik heb er zoveel over gezien en gelezen. Ik heb het zelf alleen nog nooit uitgeprobeerd, maar je hebt me wel enthousiast gemaakt… Misschien binnenkort toch maar even een product bestellen :). Zelf heb ik de gezichtsverzorgingsproducten van CeraVe helemaal uitgevonden in 2020.
  Yaika onlangs geplaatst…Deze 10 pinterest tips hebben mijn blog enorm laten groeienMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge