Review: Bourjois Joyeux Noël make-up producten

Hoi allemaal! Heb jij je glitter outfit voor de feestdagen al klaarliggen? Of ga je dit jaar voor een cosy Christmas met niet teveel poespas? Ik kan in ieder geval niet wachten om mijn glitterjurkje uit de kast te trekken en me helemaal op te doffen voor de kerstdagen! Onlangs ontving ik een perspakket met prachtige producten van Bourjois, waarmee je een mooie kerstige make-up look kunt creëren. Ik kon niet wachten om aan de slag te gaan met de Bourjois Joyeux Noël producten en vandaag vertel ik je er alles over in deze review! Kijk je mee?

bourjois joyeux noel
Sinds ik mijn nieuwe camera heb, geniet ik echt van productfotografie! Ondanks dat ik mijn nieuwe camera nog niet helemaal onder de knie heb, ben ik al wel heel tevreden met de beelden die ik tot nu toe heb geschoten. In ieder geval komen de luxe gouden verpakkingen van de Bourjois Joyeux Noël producten prachtig uit op camera! Ik vind de collectie er echt heel feestelijk uitzien en het was dan ook een feestje om er foto’s van te maken.

bourjois joyeux noel
De producten die ik heb mogen ontvangen:
Bourjois Always Fabulous foundation #110 Vanille Clair
Bourjois Always Fabulous foundation #100 Ivory
Bourjois Little Round Pot oogschaduw #005 Choco Latte
Bourjois Contour Clubbing waterproof black
Bourjois Liner Feutre black

bourjois joyeux noel
Bourjois Volume Glamour Push up mascara
Bourjois Brow palette 002 Brunette
Bourjois Little Round Pot Blush #74 Rose Ambre
Bourjois Rouge Velvet edition #007 Nude-ist
Bourjois Rouge Velvet Ink #009 Rouge a Reves
Bourjois 1 Seconde Nailpolish #009 Let’s Get Red(y)
Bourjois 1 Seconde Nailpolish #021 Moonshine

make-up
Laten we beginnen met alle gezichtsproducten: de basis van onze make-up look. Ik ben altijd het meest excited over de gezichtsproducten in perspakketjes, want dit vind ik het leukste onderdeel van mijn make-up look. Ik vind het nou eenmaal een heerlijk gevoel om mijn huid flawless te maken met foundation en concealer en om mijn gezicht te contouren. Altijd even spannend of de foundation en concealer de juiste kleur hebben, maar de producten van de Bourjois Joyeux Noël collectie komen zeker in de buurt!

Op wenkbrauwproducten ben ik meestal niet zo happig. Onder het mom van never change a winning team gebruik ik al jaren, hou je vast, een wenkbrauwpoeder van de Action van €0,89 cent. Dit is oprecht de enige kleur die werkt voor mijn wenkbrauwen. Inmiddels is het dekseltje van de poeder allang verloren gegaan en wordt het toch wel tijd voor een waardige vervanger. Je kunt je vast wel voorstellen dat ik enorm benieuwd was naar het wenkbrauwpaletje van Bourjois! Het palette bevat een poeder (in het midden) en twee creamy gels.

make-up
Dan gaan we door naar de producten voor de ogen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik oogpotlood en eyeliner eigenlijk zelden gebruik. Ik vind het altijd prachtig bij anderen, maar ik heb er zelf het geduld gewoon niet voor! Waar ik wel dol op ben, is oogschaduw! Gelukkig zaten er ook twee prachtige oogschaduwtinten in het pakket, waar ik zeker een hele feestelijke look mee kan maken. Vooral de gouden kleur vind ik er echt prachtig uitzien! Ik heb ‘m ook even nat aangebracht en dan is hij nog veel intenser, aanrader! 🙂

lipstick
Ook lipstick is een favoriet en essentieel onderdeel van mijn make-up look. Zonder lipstick is de look gewoon niet af! In het pakket zaten de Rouge Velvet Ink lipstick en de Rouge Velvet edition lipstick. Met deze laatstgenoemde heb ik al ervaring en dit vind ik echt een fantastisch product! De lipsticks zijn gemakkelijk aan te brengen en drogen mat op, maar voelen fluweelzacht aan op de lippen. Precies waar ik van houd!

nagellak
Tot slot zaten er ook nog twee feestelijke nagellakjes in het pakket. Rood is natuurlijk altijd goed, zeker met de feestdagen! Ook een parelmoer kleur kan ik altijd wel waarderen :-). Extra fijn dat de nagellak snel opdroogt!

make-up
Links zie je de foundation, gevolgd door de concealer en de Rouge Velvet Edition lipstick. Ik vind het zelf altijd fijn als mijn concealer iets lichter is dan mijn foundation, dat creëert een lekker fris effect. Ook ideaal om de concealer te kunnen mixen, als de foundation wat te donker is. De Rouge Velvet Edition lipstick ziet er ook prachtig uit en is heel goed gepigmenteerd.

make-up
Links zie je de blush, gevolgd door de oogschaduwtinten. De pigmentatie van de producten is helemaal prima! Vooral de gouden oogschaduw vind ik fantastisch, dit is wat mij betreft echt de perfecte goudtint!

make-up
Dit is de make-up look die ik maakte met de producten. Over de foundation heb ik al een heleboel complimenten gehad. Hij dekt echt ontzettend goed en de rest van mijn make-up brengt er heel mooi over aan, echt de perfecte basis! Ook de concealer dekt heel goed. Als je niet van veel dekking houdt, dan zijn deze producten van Bourjois misschien meer wat voor jou. De Rouge Velvet Edition lipstick dekt op mijn lippen helaas niet zo goed. Je ziet het niet op beeld, maar mijn lippen zijn vrij donker en deze schijnen er een beetje doorheen. Ik heb meer lipsticks van Bourjois en daarbij heb ik dat niet, dus ik denk dat dit gewoon niet helemaal mijn kleur is!

De oogschaduws vond ik heel fijn in gebruik en ze vallen lekker op. Ook over het wenkbrauwpalette ben ik enorm enthousiast. De middelste kleur matcht goed met mijn wenkbrauwen en ook de donkere gel vind ik heel fijn werken. De gel geeft mijn wenkbrauwen net dat beetje extra en zorgt ervoor dat de poeder gedurende de dag beter blijft zitten. Ook over de blush ben ik erg tevreden. De blush is subtiel, maar past wel heel goed bij de look!

bourjois joyeux noel
Je leest het al: ik ben ontzettend enthousiast over de Bourjois Joyeux Noël producten! Met deze producten ben ik in ieder geval helemaal klaar voor de feestdagen. Mijn persoonlijke aanraders zijn de foundation, concealer en de oogschaduws. Het wenkbrauwpalette is ook zeker een aanrader als je net als ik donkere wenkbrauwen hebt. Ook de nagellak vond ik fijn, houd mijn Instagram story even in de gaten als je benieuwd bent naar de kleuren!

De Bourjois Joyeux Noël producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas
Dit artikel bevat producten die ik ter review ontvangen heb

Kende jij de Bourjois Joyeux Noël producten al? Hoe ziet jouw Kerst make-up look eruit?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
bourjois joyeux noel

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge