Cadeau inspiratie: 9x Leuke kerstcadeaus voor mannen!

Hoi allemaal! Inmiddels is het al bijna Kerst, heb jij alle kerstcadeautjes al binnen? Ik blijf het een bizar idee vinden dat alle winkels nu dicht zijn, maar gelukkig kunnen we nog wel online shoppen! Wat ik wel altijd lastig vind, is het vinden van een leuk kerstcadeau voor mannen. Gelukkig hoef jij je hoofd daar niet meer over te breken, want ik heb 9 leuke kerstcadeaus voor mannen op een rijtje gezet. Kijk je mee?

kerstcadeaus voor mannen
1. Paco Rabanne 1 Million prive – Notino €61,50 / 2. Ziaja giftset – Notino €5,90 / 3. Wijnkoeler Kywie – Newlands Casuals €59,95 / 4. Santa Socks – Happy Socks €9,95 / 5. Gillette gift set – Notino €20,90 / 6. Hugo Boss eau de parfum – Notino €38,50 / 7. Toilettas – Notino €16 / 8. Bierpakket – Gall&Gall €16,95 / 9. Yves Saint Laurent giftset – Notino €57,50

Vroeger vierden we thuis eigenlijk nooit Kerst met cadeautjes, maar die traditie heb ik er een aantal jaar geleden subtiel ingebracht. Bij ons draait Kerst ook niet om grote cadeaus, dus we houden het bescheiden. Maar, de kerstboom van mijn ouders ziet er wel een stuk gezelliger uit met mooi ingepakte cadeautjes eronder ;-). Voor mijn ouders koop ik meestal een lekker parfum of iets anders op het gebied van verzorging. Niet het meest spannende cadeau, maar altijd een groot succes!

Kerstcadeaus voor mannen

Ook mannen maak je meestal wel blij met een lekker parfum of een geschenkset met fijne verzorgingsproducten. Bij Notino vind je een heleboel geschenksets voor mannen, die je kunt laten inpakken voor verzending. Ideaal, zo hoef je niet meer zelf aan de slag met papier en lint, maar heb je toch een heel feestelijk cadeau! 😉 Daarnaast vind je bij Notino rond deze tijd diverse parfums van topmerken in de aanbieding, wat natuurlijk ideaal is als je nog een kerstcadeau voor hem zoekt.

Maar, mocht je een kerstcadeau zoeken voor een man die niet zo dol is op verzorgingsproducten, dan zijn er nog een hoop andere opties! Een bier- of wijnpakket bijvoorbeeld, met een bijpassende wijnkoeler. Of wat dacht je van een foute kersttrui of een paar kerstsokken, van bijvoorbeeld Happy Socks? Wat ik zelf ook altijd leuk vind is het samenstellen van een tof kerstpakket, met lekker eten en leuke spulletjes! Dat kan eigenlijk niet fout gaan ;-). Vorig jaar deelde ik trouwens kerstcadeau inspiratie voor vrouwen op mijn blog, mocht je er benieuwd naar zijn!

Wat zijn jouw beste tips wat betreft kerstcadeaus voor mannen? Wat ga jij cadeau geven met Kerst?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
kerstcadeaus

3 Reacties

  1. 26 december 2021 / 18:28

    Leuke cadeau tips! Ik geef graag persoonlijke cadeaus. Zo heb ik voor mijn zus een paraplu laten bedrukken met een foto van ons tweeën. Dit soort cadeaus worden altijd enorm gewaardeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge