Bucketlist: 5 Dingen die ik ooit zou willen doen!

Hoi allemaal! Een tijdje geleden schreef ik een artikel over mijn dromen en plannen voor de toekomst, heb jij dit artikel al gelezen? Maar, ik zou mezelf niet zijn als ik niet nog veel meer plannen en ideeën had ;-). Het leek me leuk om een bucketlist op te stellen met 5 dingen die ik ooit zou willen doen! Dit keer geen concrete plannen of doelen, maar wel hele toffe dingen die ik ooit hoop te doen. Lees gauw verder als je benieuwd bent!

bucketlist

1. Een lange vlucht maken

Wie mij langer volgt, weet misschien wel dat ik vliegangst heb. Desondanks heb ik al zo’n 40(!) vluchten gemaakt, maar wel allemaal binnen Europa. Een lange vlucht durf ik om de een of andere reden nog niet aan, maar over deze angst wil ik me heel graag heenzetten. Misschien dat het met een kalmerend goedje wel gaat lukken? :p In ieder geval zal ik de uitdaging ooit wel aan moeten gaan, want ik wil heel graag naar Los Angeles!

2. Professionele foto’s laten maken

Inmiddels ben ik al heel wat jaren actief op Instagram en heb ik ook heel wat foto’s geschoten voor mijn sociale media-kanalen. Vaak helpen mijn vriendinnen mij hierbij (super lief!) of maak ik gebruik van een statief. Maar, het lijkt me echt heel tof om eens een serie professionele foto’s te laten maken voor mijn business! Niet alleen zou ik deze foto’s ontzettend goed kunnen gebruiken voor mijn sociale media, maar ook zeker voor mijn websites.

bucketlist

3. Speeddaten

Ook speeddaten staat op mijn bucketlist, dit heb ik dus nog nooit gedaan! Ik vind het concept echt heel tof, maar het lijkt me ook wel heel spannend (net als een blind date trouwens, haha). Juist om die reden zou ik het ooit willen doen, want ik vind het ontzettend belangrijk om af en toe buiten mijn comfortzone te treden. Het bedrijf Search4Love organiseert speeddate events op verschillende locaties in Nederland. Onder het genot van een gratis drankje en lekkere hapjes ontmoet je 15 tot 20 singles uit dezelfde regio. Je kunt je onder andere aanmelden voor speeddaten Amsterdam en speeddaten Utrecht, maar er worden ook events georganiseerd op andere locaties! Goed om te weten: Naast man/vrouw speeddates hebben ze ook man/man en vrouw/vrouw speeddates.

4. Trouwen

We gaan even vol gas op de linkerbaan, meteen van speeddaten door naar het volgende puntje: trouwen ;-). Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar trouwen lijkt mij helemaal geweldig. Dit is gewoon iets wat ik één keer in mijn leven gedaan wil hebben. Niet alleen voor de ervaring, maar ook voor het feestje! Het lijkt me overigens ook heel bijzonder om in het buitenland te trouwen. Maar goed, eerst maar eens een date regelen ;-).

5. Een vijfgangendiner maken

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de laatste maanden niet zoveel tijd en aandacht in mijn kookkunsten stop, maar koken vind ik wel heel leuk! Maar, ik vind het dus totaal niet leuk om alleen voor mezelf te koken, haha. Het lijkt me echt heel tof om ooit een vijfgangendiner te maken voor vrienden, of voor mijn ouders. Drie gangen kan natuurlijk ook, maar dat vind ik niet uitdagend genoeg :p. Zo ben ik dan ook wel weer!

Wat staat er op jouw bucketlist?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
bucketlist

3 Reacties

 1. 24 december 2020 / 07:55

  Vliegen zit er even niet in, maar wanneer het weer kan: de pilletjes voor wagenziekte schijnen goed te helpen. Gewoon bij de drogist te koop. Ook wel via de huisarts.
  Sabine onlangs geplaatst…Een passage uit mijn leven (#4)My Profile

 2. 24 december 2020 / 09:21

  Superleuk om te lezen! Ik wil heel graag terug naar Spanje voor langere tijd, zodra het weer kan!

 3. 25 december 2020 / 10:11

  Wat een mooie doelen allemaal om ooit te verwezenlijken! Professionele foto’s laten maken kan ik je zeker aanraden. Ik heb dat ook een paar keer laten doen en vond het zo leuk en fijn om te doen. En het resultaat is ook een stuk mooier dan wanneer ik zelf met mijn zelfontspanner aan de slag ga 😉
  Speeddaten heb ik een keer gedaan (net als een blind date). Niet per se een enorm succes, maar wel een bijzondere ervaring om eens mee te maken. Ben blij dat ik toen toch de moed bij elkaar heb geraapt om dat te doen, haha. Inderdaad echt zo’n buiten-je-comfortzone-ding om gewoon eens te proberen. En wie weet komt er uiteindelijk toch die bruiloft uit voort 😉
  Romy onlangs geplaatst…Kerst 2020 | Mijn kerstgedicht voor jouMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge