Kerstkaartjes van Kaartje2go + feestelijke cadeau inspiratie!

Hoi allemaal! De kerstdagen komen eraan en ik kan echt niet wachten! Vroeger vierde ik altijd Sinterklaas met mijn ouders, maar tegenwoordig leggen we met Kerst een kleinigheidje onder de boom. Wij zijn vast niet de enige bij wie deze traditie een beetje is verschoven, daarom leek het me leuk om alvast wat cadeau inspiratie te delen! Ook wil ik graag mijn super leuke kerstkaartjes van Kaartje2go aan jullie te laten zien :-). Kijk je mee?

kerstdagen
Hoe leuk het ook is om cadeautjes te geven en te krijgen, bij ons thuis draait Kerst niet om cadeaus. Ieder jaar ben ik vooral dankbaar dat ik weer Kerst mag vieren met degene die ik lief heb! Ik ben gek op de gezelligheid en warmte die de kerstdagen met zich meebrengen. Tijdens Kerst waardeer ik het extra om tijd door te kunnen brengen met familie, zeker omdat de decembermaand altijd volgepland is. Het vierde kwartaal is alweer bijna ten einde, deze periode is bij mij ook mega druk qua opdrachten!

Kerstkaartjes van Kaartje2go

Gelukkig hoef ik me niet meer druk te maken over mijn kerstkaarten, want die heb ik al in huis! Ik vind het super leuk om zelf kerstkaartjes te maken, maar ik krijg er ook stress van… Herkenbaar? Bij Kaartje2go vind je een hele hoop leuke kerstkaartjes, die je naar je eigen smaak kunt aanpassen. Niet alleen heel eenvoudig, maar ook efficiënt. Je kunt je zelf ontworpen kaart ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen, ideaal! Ik bestelde er ook een heleboel gouden en zilveren enveloppen (mét stickers!) bij, zodat ik me helemaal kan uitleven. Ook handig om te weten: de levering van de kaartjes is echt super snel en ze worden goed en netjes verpakt!

Cadeau inspiratie voor Kerst!

kerstdagen
Adventkalender – The Body Shop €85 / Kerst bordje – Xenos €1,89 / Kerst sokken – Happy Socks via Amazon £16.64 / Roze toilettasje met pailletten – Hema €4,50 / Bordeauxrode bralette – Hunkemöller €22,99 / Geurkaars – Hema €7,50 / Fluffy pantoffels – Hema €10 / Gouden lantaarntje – Xenos €12,99 / Rituals giftset The Ritual of Ayurveda €29,90

Ieder jaar kan ik er ook weer enorm van genieten om cadeautjes te kopen en deze vervolgens helemaal in Kerst-stijl in te pakken :-). Normaal gesproken maak ik ieder jaar een uitgebreide “Sinterkerst” wishlist, maar dit jaar heb ik eigenlijk helemaal geen wensen… Ik ben een gelukkig mens! In december hoop ik vooral een hoop leuke dingen te kunnen doen. De items in de collage zijn in ieder geval super leuk om te geven én te krijgen, hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren! Ik wens jullie een hele fijne en liefdevolle decembermaand toe <3

Kijk jij ook zo uit naar de kerstdagen? En hoe vier jij Kerst?

kerstdagen

4 Reacties

 1. 12 december 2019 / 08:38

  Wat zijn de kaartjes leuk, zeg! Lekker vrolijk en feestelijk! En mooi lijstje met producten. Ik vind werkelijk elk item uit het lijstje leuk. Die beha vind ik ook oprecht prachtig. Helemaal mijn ding!

 2. 12 december 2019 / 10:21

  Wat een leuke kaartjes zeg, zo lekker feestelijk ook!

 3. 12 december 2019 / 16:43

  Leuke kaartjes! Toevallig bedacht ik me gister ineens dat ik nog geen kaarten had verstuurd en ik er in alle drukte naar opzoek moest gaan. Ideaal als je je ze gewoon thuis gestuurd krijgt, scheelt een hoop kerst stress.
  Tamara onlangs geplaatst…10x de meest foute kersttruien voor herenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge