5 Gezellige dingen die je in december kunt doen + Winactie!

Hoi allemaal! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kijk enorm uit naar de decembermaand! De herfst en de winter zijn absoluut niet mijn favoriete seizoenen, daarom vind ik het extra belangrijk om leuke dingen te ondernemen :-). Het leek me een goed idee om een lijstje te maken met 5 leuke en gezellige dingen die je in december kunt doen. Hopelijk kan ik jou hiermee inspireren! Lees gauw verder als je benieuwd bent.

december

1. Heerlijk foute kerstfilms kijken

Kerstfilms, je houdt er van of je haat ze ;-). Ik behoor absoluut tot deze eerste categorie! Sterker nog, ik heb stiekem al een paar kerstfilms gekeken… Ik ben niet echt een Netflix type, maar in de winterperiode vind ik het wel leuk om films te kijken. Lekker onder een dekentje met een kop warme chocolademelk, genieten! Ik heb geen TV, maar gelukkig heb ik sinds kort een abonnement op de streamingdienst WithLove! Naast kerstfilms vind je hier nog veel meer heerlijke feelgoodfilms en romcoms. In samenwerking met WithLove mag ik maar liefst 3(!) gratis jaarabonnementen t.w.v. €59,95 weggeven! Onderaan dit artikel vind je meer informatie over de winactie.

2. Een dagje naar een Duitse kerstmarkt

Om nog maar even in het thema ‘Kerst’ te blijven: bezoek een kerstmarkt! Als je dacht dat de kerstmarkten in Nederland leuk zijn, dan ben je vast nog nooit op een kerstmarkt in Duitsland geweest… 😉 Zoals je waarschijnlijk wel weet pakken de Duitsers altijd flink uit, zo ook met Kerst! Ik ga ieder jaar naar een Kerstmarkt in Duitsland, ik vind het altijd zo gemütlich (eh, gezellig!). Lekker glühwein drinken, een kijkje nemen bij de schattigste kerststalletjes en natuurlijk heerlijk eten! In deze plog van vorig jaar december krijg je alvast een kleine impressie. En als je er toch bent, kun je net zo goed een bezoekje brengen aan de DM! 😉

3. Pepernoten (of iets anders) bakken

‘s Winters vind ik het extra leuk om in de keuken te staan. Vorig jaar maakte ik grote pannen soep, maar ik vind het ook leuk om te bakken. Ik ben helaas wel van het ongeduldige soort, dus recepten met deeg wat eerst een nacht in de koelkast moet, zijn niet zo aan mij besteed ;-). Met pepernoten is dit helaas wel het geval, maar het resultaat mag er zijn! Houd je niet zo van pepernoten, dan kun je natuurlijk ook een ander recept uitproberen, zoals arretjescake of tiramisu. Ook leuk om alvast een recept uit te proberen voor het kerstdiner!

4. Een dagje naar de wellness

Tijdens de koude winterdagen is het natuurlijk uiterst belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Hoe kun je jezelf nou beter verwennen dan met een dagje wellness? Op websites als Actievandedag bijvoorbeeld vind je regelmatig leuke wellness-aanbiedingen. Je kunt er bij sommige wellness resorts ook meteen een overnachting aan vastplakken, heerlijk! Ik heb ook een bezoekje aan de wellness gepland, ik kan echt niet wachten!

5. Een dagje naar een indoor skihal

Ben je niet zo’n fan van de wellness en wil je liever iets actiefs doen? Misschien is een dagje naar een indoor skihal wel wat voor jou. En nee, dan bedoel ik niet skiën of snowboarden op zo’n rolband, maar op ‘echte’ sneeuw ;-). Snowworld in Zoetermeer en het Alpincenter in Bottrop (Duitsland) vond ik in ieder geval een groot succes. Ik ben echt een a-sportief persoon, dus dat zegt heel wat! Sta je liever niet op de latten? Een middagje bowlen of het maken van een stevige winterwandeling zijn natuurlijk ook leuk om te doen in december!

Winactie WithLove: Win een gratis jaarabonnement t.w.v. €59,95!

Zie jij jezelf al helemaal zitten? Lekker weggekropen op de bank of in bed met een heerlijke feelgoodfilm van WithLove? Doe dan zeker even mee met deze winactie!

december

Hoe kun je kans maken?
– Schrijf je in voor een gratis proefmaand met mijn kortingscode
(Ga naar de actiepagina, vul je e-mailadres in en kies ‘Anna Jirina‘ in het dropdownmenu. Klik op ‘Kijk een maand gratis’ en ontvang vervolgens mijn kortingscode in jouw mailbox! Vul de code in en profiteer van een gratis proefmaand!).

* De winactie loopt twee weken, dus tot en met vrijdag 6 december. WithLove zal een winnaar kiezen uit alle deelnemers. Je ontvangt dus vanzelf een bericht of je het gratis jaarabonnement hebt gewonnen!
* Je kunt je abonnement bij WithLove op ieder moment stopzetten

Heb jij al leuke dingen op de planning staan in december?

december

2 Reacties

  1. 22 november 2019 / 15:42

    Kerstmarkten zijn echt heel leuk! Schaatsen is trouwens ook een goeie 😀

  2. 23 november 2019 / 13:20

    Foute (kerst)films kijken is echt mijn favoriet op koude dagen. Dekentje, film en zoutige snacks. Heerlijk. Heb in december eigenlijk niet heel veel plannen. Ga lekker twee weekjes bij mijn ouders bivakkeren terwijl m’n vriend naar Spanje is. Zin in!
    Johanne onlangs geplaatst…Meer dan ik ooit durfde dromen: een eeneiige tweelingMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge