Review: Urban Decay Naked Honey oogschaduwpalette

Hoi allemaal! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik echt een zwak voor mooie oogschaduwpalettes. Ondanks dat ik niet meer zo vaak over beauty schrijf als vroeger, ben ik nog steeds gek op make-up. Als tiener zwijmelde ik al weg bij de prachtige palettes van Urban Decay in de Sephora! Als je me toen had verteld dat ik ooit perspakketjes zou krijgen van Urban Decay, had ik het echt niet geloofd… Vorige week viel het Urban Decay Naked Honey oogschaduwpalette op de deurmat en ik kon niet wachten om ‘m te testen! Kijk je mee?

urban decay naked honey
Vroeger was ik echt jaloers op meiden die een Naked palette van Urban Decay in hun bezit hadden. Toen Sephora wegging uit Nederland ben ik het merk Urban Decay eigenlijk een beetje uit het oog verloren, maar ze verkopen nog steeds geweldige producten. Onlangs testte ik de Stay Naked foundation en concealer van Urban Decay, waar ik heel enthousiast over ben. Behalve het Urban Decay Naked Honey palette, vond ik trouwens ook nog een oogschaduwbasis in het pakketje. De primer potion van Urban Decay was jaren geleden echt een hype in beautyblogger land, dus mijn verwachtingen van de oogschaduwbasis zijn hooggespannen.

urban decay naked honey
Ook van het Naked Honey oogschaduwpalette had ik hoge verwachtingen, dus ik kon echt niet wachten om ‘m te testen! De verpakkingen van Urban Decay vind ik er overigens ook prachtig uitzien. Ze geven de producten net dat beetje extra. Ik ben echt gek op dit soort kartonnen doosjes, meestal bewaar ik ze ook!

urban decay naked honey
Het Naked Honey palette bevat, zoals de naam al doet vermoeden, allerlei warme, gele en bruine honingtinten. Ik vind het fijn dat er zowel matte als glanzende kleuren in zitten, zodat je veel verschillende looks kunt maken! Met het palette kun je zowel een simpele, dagelijkse ooglook maken als een party look. Overigens zijn alle kleuren ook goed draagbaar, er zit geen enkele tint bij die ik nooit zou dragen – dat gebeurt niet vaak! Ik vind het ook heel leuk dat alle oogschaduwtinten een naam hebben, dat zie je niet zo vaak meer bij oogschaduwpalettes.

urban decay naked honey
Van links naar rechts: Flyby, Sweet, Swarm, Amber, Keeper en Golden. De eerste zes kleuren zijn vrij licht, afgezien van de glanzende goudtinten, maar gelukkig wel goed gepigmenteerd. Wat me gelijk opviel is dat de oogschaduws ontzettend zacht aanvoelen en niet korrelig zijn. Er zit maar een highlighter kleur in het palette, maar deze past eigenlijk wel bij iedere look.

urban decay naked honey
Van links naar rechts: Honey, Queen, Hive, Drip, Hbic en Sting. De tweede helft is echt enorm goed gepigmenteerd en bevat dan ook wat donkerdere tinten, daar ben ik dol op! Deze kleuren zijn echt perfect om een mooie diepte te creëren in je ooglook. De tint Honey lijkt wel een wat koelere kleur te zijn dan de rest, maar misschien dat ‘ie alsnog mooi uitkomt in een ooglook.

oogschaduw
Tot slot wil ik jullie nog wat meer vertellen over de primer potion. Ik dacht dat je in de tube moest knijpen, maar er zit een ienieminie sponsapplicator in! De primer potion heeft een crème-achtige kleur en de substantie is vrij dun. Je kunt er ook super lang mee doen, want je hebt echt maar een beetje oogschaduwbasis nodig.

oogschaduw
Ik besloot voor een gouden look te gaan, omdat ik heel benieuwd was naar de goudtint. Ik gebruikte de kleuren Flyby, Sweet, Swarm, Golden, Drie en Sting voor deze look. Ook bracht ik de tint Golden aan over een laagje fixing spray, zodat ‘ie nog intenser werd. Dankzij de oogschaduwbasis bleef mijn ooglook de hele dag mooi zitten, de kleuren vervaagden nauwelijks. Ik ben echt ontzettend enthousiast over beide producten! Ik weet zeker dat ik ze nog heel vaak met veel plezier zal gebruiken :-).

Urban Decay Naked Honey palette kost €55 en is o.a. verkrijgbaar bij ICI Paris XL
Urban Decay Primer Potion Eyeshadow Base kost €22 en is o.a. verkrijgbaar bij ICI Paris XL

Dit artikel bevat producten die ik ter review ontvangen heb

Heb jij het Urban Decay Naked Honey palette al gespot?

oogschaduwpalette

9 Reacties

  1. 9 december 2019 / 16:32

    Ik had ‘m inderdaad al gespot, hij is echt super mooi! Sowieso zijn er maar weinig producten van UD die me teleurstellen 😉

  2. 10 december 2019 / 19:38

    Je doet echt een eeuwigheid met die Eyeshadow Primer Potion! Ik vind hem heel erg goed z’n werk doen.
    Naked Honey is een beauty! Zitten prachtige kleurtjes in, alleen mag ik van mezelf eventjes geen palettes meer kopen. Ik grijp nu al altijd naar dezelfde palettes / kleurtjes … Luxeprobleem. ?
    Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Abombinaball Bath BombMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge