Mij inhuren als freelancer

Ben je op zoek naar een ervaren freelancer die je kan ondersteunen op het gebied van bloggen, SEO-tekstschrijven en optimalisatie, grafische vormgeving en content creatie? Dan zit je hier goed!

Al sinds 2013 blog ik op Anna Jirina en in 2017 ben ik gestart als freelancer. In 2018 ben ik nog een bedrijf gestart: met Studio Anna Jirina help ik ondernemers (veelal webshop eigenaren) met het professionaliseren van hun branding en strategie, zodat ze meer klanten aantrekken. Mij inhuren als freelancer? Dit kan ik voor je betekenen:

Bloggen en content creatie

Inmiddels heb ik 10+ jaar ervaring met bloggen en het creëren van content voor social media. Bedrijven waar ik mee samen heb gewerkt zijn onder andere: Hunkemöller, My Jewellery, OTTO, Brandfield, Kaartje2Go, Yfood, Saxion Hogeschool en e-boekhouden.nl. Het is mogelijk op mijn blog en Instagram te adverteren, om zo je product of dienst in de spotlights te zetten. Ik neem ook graag het schrijven van blogs en creëren van (UGC) content voor je eigen platformen voor je uit handen.

SEO-tekstschrijven en optimalisatie

Ik help je ook graag met het verbeteren van de vindbaarheid van je website. Naast het schrijven van blogs, schrijf ik ook SEO-(product)teksten en kan ik je gehele website SEO-optimaliseren.

Grafische vormgeving

Ook neem ik graag het ontwerpen van onder andere je huisstijl, logo, social media content, templates, advertentie banners en nieuwsbrieven voor je uit handen. Op de website van Studio Anna Jirina vind je meer informatie over mijn grafisch ontwerp diensten.

freelancer

Mij inhuren als freelancer? Dit is waarom:

• 10+ jaar ervaring met het schrijven van blogs en SEO-teksten
• 10+ jaar ervaring met Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator
• 6+ jaar actief als freelance grafisch vormgever, tekstschrijver en content creator
• Kennis van systemen en platformen, zoals WordPress, Magento, MailChimp, ActiveCampaign en HTML-kennis
• Bedrijven waar ik voor heb gewerkt zijn onder andere Newlands Casuals, Kattencafé Op Z’n Kop, Zalon by Zalando, DesignOnline24, Fabienne Chapot, Werck24, Nutrition Vision en Yfood
• Ik werk niet alleen voor (middel)grote bedrijven, maar ondersteun ook (startende) zzp’ers
• Dankzij mijn allround kennis ben ik multi inzetbaar en kan ik je bedrijf op meerdere manieren laten groeien

Neem contact op

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar meer informatie en mijn tarieven? Stuur even een berichtje, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!