Review: Bourjois Rouge Velvet ink lipsticks

Hoi allemaal! Het is alweer even geleden sinds er voor het laatst een beauty review online kwam op mijn blog. Vorige maand schreef ik een uitgebreide review over de Bourjois Joyeux Noël collectie, waar ik nog steeds ontzettend enthousiast over ben. Bourjois is een van mijn favoriete merken, zeker als het aankomt op lipsticks! Je kunt je vast wel voorstellen dat ik door het dolle heen was toen er een perspakketje werd bezorgd met daarin een aantal prachtige Bourjois Rouge Velvet ink lipsticks. In dit artikel laat ik ze aan je zien, kijk je mee?

bourjois rouge velvet
Ik heb even op mijn pakketje moeten wachten en dat maakte dat ik er extra naar uitkeek om de Bourjois Rouge Velvet ink lipsticks te ontvangen! De lipsticks zijn verkrijgbaar in maar liefst 18 kleuren en ze beloven luchtig en comfortabel aan te voelen op de lippen. Ook beloven de lipsticks niet af te geven en lang te blijven zitten, wat natuurlijk ideaal is nu we zo vaak een mondkapje moeten dragen. Niks is namelijk zo vervelend als vegen lipstick aan de binnenkant van je mondkapje, haha!

bourjois rouge velvet
De verpakking van de Bourjois Rouge Velvet ink lipsticks ziet er echt prachtig uit. De gouden dop en bedrukking geeft ze een luxe uitstraling.

bourjois rouge velvet
Ik mocht zelf de kleuren uitzoeken (YAY!) en dus ging ik voor roze- en paarstinten, want die draag ik ontzettend graag. Een lipstick mag van mij flink dekkend zijn en veel kleur bevatten. Het zal je vast niet verbazen dat de donkerste tint (helemaal links) mijn favoriet is ;-). De kleuren van links naar rechts: 17 Grenad-dict, 15 Sweet Dar(k)ling, 04 Mauve Sweet Mauve, 16 Wine More Time, 06 Rose & Merveille.

matte lipstick
Dit zijn de swatches van de kleuren, op precies dezelfde volgorde. Vooral de pigmentatie van 17 Grenad-dict, 15 Sweet Dar(k)ling en 16 Wine More Time is echt fantastisch! Inmiddels heb ik de kleuren allemaal getest en deze drie zijn ook mijn persoonlijke favorieten.

lipstick

Mijn mening over de Bourjois Rouge Velvet Ink lipsticks

Op deze foto draag ik 16 Wine More Time, die ik de afgelopen tijd bijna elke dag heb gedragen. De kleur is warmoranje/rood en daardoor vind ik ‘m ook makkelijk te combineren met de rest van mijn dagelijkse make-up en mijn outfits. Wat ik ontzettend fijn vind, is dat je lipsticks bijna niet voelt zitten en dat ze de lippen niet uitdrogen. ‘s Winters heb ik best wel snel last van droge lippen en dat maakt het soms lastig om lipstick mooi aan te brengen. Je ziet mijn velletjes er wel een klein beetje doorheen, maar ik vind het niet storend.

lipsticks
Bourjois heeft me wederom niet teleurgesteld met deze fantastische lipsticks. De lipsticks geven een subtiel mat effect en blijven lang zitten. Ook geven de lipsticks niet af, wat de lipsticks ideaal maakt om te dragen onder een mondkapje. En tijdens een avondje uit, hopelijk kan dat gauw weer ;-).

De Bourjois Rouge Velvet ink lipsticks kosten €16,99 per stuk en zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en Notino

Kende jij de Bourjois Rouge Velvet ink lipsticks al?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
bourjois rouge velvet ink

4 Reacties

  1. 16 januari 2021 / 22:30

    Wauw, hij staat je echt prachtig. Ik ben dol op matte nude lipsticks: ik heb er een hele lade vol mee liggen. Ik draag de laatste tijd veel minder lipsticks door inderdaad het mondkapjes probleem. Maar nu ik het bij jou zo zie, heb ik weer helemaal zin om ze weer eens uit de la te toveren.
    Yaika onlangs geplaatst…Celebrate diversity met… Eva RijndersMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge