Random favorieten #2: Lila tasje, parfum en pauwenplant!

Hoi allemaal! Het is alweer een hele tijd geleden sinds ik voor het laatst een artikel schreef over mijn favorieten van dit moment. Vandaag gaat daar verandering in komen, want ik heb de afgelopen maand een aantal nieuwe favorieten ontdekt! Blame it on corona, maar de afgelopen tijd heb ik heel wat dingen online besteld :p. Zo ben ik helemaal in mijn nopjes met mijn nieuwe lila tasje van Hvisk en ontdekte ik een heerlijke parfum. Kijk je mee?

lila tasje

Midi jurk met bloemenprint

Een van mijn favorieten die natuurlijk niet mag ontbreken in dit artikel, is mijn midi jurk met bloemenprint. Toen ik ‘m bestelde had ik zo mijn twijfels (kleding online bestellen vind ik best lastig), maar toen hij binnenkwam was ik op slag verliefd. Wanneer ik deze jurk aantrek, is mijn dag meteen goed! 🙂 Ik ben niet alleen verliefd op de print, maar ook op de kleuren en het model. Dankzij de lange mouwen en de lange lengte kan ik de jurk ook op minder warme dagen aan. Ik weet zeker dat ik nog heel veel plezier ga hebben van deze jurk!

Chloé Nomad eau de parfum

Eerlijk is eerlijk, ik geef niet zoveel om parfums van dure merken. Zo lang het luchtje lekker is en niet te snel vervliegt, ben ik al tevreden :-). Maar, ook ik laat me weleens verleiden om mee te gaan met trends. Ik bedoel, de hype rondom de Chloe parfum is er vast niet voor niets ;-). Het leek me leuk om mezelf eens te verwennen met een nieuw luchtje, iets wat ik eigenlijk zelden doe. Bij Notino vind je altijd wel een heerlijk parfum van een bekend merk (met dikke vette korting!), zowel voor mannen als voor vrouwen.

Ik besloot eens gek te doen en de Chloe Nomad eau de parfum, zonder er ooit aan geroken te hebben, te bestellen. Wel had ik de geurnoten opgezocht op internet en daar werd ik echt heel enthousiast van :-). Toen mijn pakketje binnenkwam, bleek dat ik per ongeluk de grootste flacon had besteld. Oeps! Gelukkig rook ik al door de verpakking heen dat deze geur echt helemaal mijn ding is. De geur is zacht en vrouwelijk, maar heel warm. Precies waar ik van houd! De geur doet me echt denken aan een zwoele avond tijdens een heerlijke zonvakantie. Je leest het al, inmiddels begrijp ik de hype rondom de Chloe Nomad parfum heel erg goed ;-).

Lila Hvisk tas

Nog een trend waarvoor ik ben gezwicht: de tassen van Hvisk! Vorig jaar zag ik ze al voorbij komen op Instagram, maar vond ik ze nog niet zo spectaculair. Wel leuk, maar niet voor 80 euro. Verklaar me voor gek, maar ik heb inmiddels dus een Hvisk tas van 80 euro mét een hengsel van 30 euro aan mijn arm hangen :p. Ik was al langer op zoek naar een lila tasje voor de zomer, maar nergens vond ik een leuke tas. Wat ik zo leuk vind aan de tassen van Hvisk? Het is weer eens wat anders! Bovendien vind ik het heel erg tof dat je de hengsels kunt omwisselen, zo geeft de tas iedere outfit weer een heel andere vibe. Het lange crossbody hengsel is vooral praktisch voor alledaags, het hengsel met schakels gebruik ik meestal voor een avondje uit.

En, ook niet onbelangrijk: de hengsels hebben zilveren hardware, waardoor de tas ook matcht met mijn zilveren sieraden. Ik ben fan! 🙂 Ik twijfelde eerst wel een beetje over de kleur, want de tas lijkt op de foto’s van Hvisk veel feller. In het echt vind ik ‘m niet echt lila, meer een soort grijs… Toch heb ik besloten om mijn lila tasje te houden, omdat hij wel gemakkelijk te combineren is. Bovendien vind ik het extra hengsel heel leuk matchen met mijn lila tasje, en wist ik ook niet zo goed welke kleur ik anders had gewild, haha :p.

Sandalen met hak

Wat niet mag ontbreken in mijn garderobe, zijn zwarte sandaaltjes. Als het weer het toeliet, zou ik het liefst iedere dag sandalen dragen! 🙂 In mei kocht ik deze zwarte sandalen bij Zalando. Ik was eerst een beetje sceptisch over het model, maar ze zitten echt als gegoten! En, ook niet onbelangrijk, ze lopen echt als pantoffeltjes. Op deze sandaaltjes kan ik de hele dag lopen, echt een aanrader! Niks is namelijk zo vervelend als dikke blaren krijgen van sandalen, brr… Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe aanwinsten!

Nieuwe groene vriendjes

Iets waar ik ook heel erg enthousiast over ben, zijn mijn nieuwe groene vriendjes ;-). Ik had geen zin om naar een druk tuincentrum te gaan, dus bestelde ik mijn planten gewoon online. Echt geweldig dat dit gewoon kan, haha :p. Ik bestelde een dwergpalm en een pauwenplant, die tot op de dag van vandaag nog steeds levend zijn. De pauwenplant houdt me alleen een beetje voor de gek, want pas ‘s avonds, als de zon ondergaat, komt hij echt tot leven (dan gaan zijn bladeren omhoog). Overdag ziet hij eruit alsof hij wel een slok water kan gebruiken, maar schijn bedriegt :p. Omdat ik niet te veel plantenzorgenkindjes in huis wil halen, heb ik onlangs ook een grote cactus gekocht bij de Jumbo. Dit stekelige vriendje is niet alleen leuk om te zien, maar vraagt ook niet zoveel aandacht. Perfect! 😉

Wat zijn jouw favorieten van dit moment?

7 Reacties

 1. 3 juli 2020 / 08:36

  Ik ben ook iemand die weleens een parfum bestelt zonder het op voorhand geroken te hebben. Inderdaad, als de geurnoten me aanspreken moet er al veel misgaan wil ik het niet graag ruiken. Er zijn ook weinig dingen die ik absoluut niet graag ruik. Heb de geurnoten ook eens opgezocht, lijkt me ook wel iets voor mij. Ben er nu super benieuwd naar, haha 😀
  Die jurk vind ik trouwens ook prachtig!
  Irene onlangs geplaatst…Als de even-tussendoor-momenten ontspan-momenten wordenMy Profile

 2. 3 juli 2020 / 08:51

  Hele mooie favorieten. De geur spreekt mij ook erg aan. Ik heb ook weleens parfum besteld zonder eerst geroken te hebben. Als de geurnoten aanspreken, kan het bijna niet fout gaan.
  Darina onlangs geplaatst…5 favorieten van de week #55My Profile

 3. 3 juli 2020 / 11:08

  Oh wat een leuk jurkje! En je sandalen lijken een perfecte hak hoogte te hebben, niet te laag en niet te hoog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge