New in: De perfecte zwarte sandaaltjes van NA-KD!

Hoi allemaal! Afgelopen maandag kon je in mijn nieuwe My Life Besides Blogging zien hoe blij ik werd van mijn nieuwe zwarte sandaaltjes van NA-KD. Zelfs zo blij, dat ik besloot om er een heel artikel over te schrijven ;-). Als het weer het toeliet, zou ik het liefst elke dag sandalen dragen. Maar, het vinden van de perfecte sandaal is nog een hele klus! Vorige maand slaagde ik gelukkig bij NA-KD, waar ik deze zwarte sandaaltjes vond. Kijk je mee?

zwarte sandaaltjes
Hoe het allemaal begon… Een paar jaar geleden kocht ik hele fijne zwarte sandalen in Leer, die waren toen in de sale bij H&M. Hoewel de sandaaltjes eigenlijk iets te klein waren (het was het allerlaatste paar en ik kon ze niet laten liggen ;-)), heb ik er toch heel veel plezier aan beleefd. Inmiddels zijn ze zo goed als afgedragen, dus was ik op zoek naar iets nieuws. Voor mijn verjaardag had ik een fashioncheque gekregen, die ik wilde besteden bij Zalando. De sandalen die ik op het oog had, waren helaas al uitverkocht, dus keek ik verder.

Uiteindelijk werd ik dus helemaal verliefd op deze sandalen van NA-KD, wat ik sowieso een heel leuk merk vind. Zalando verkoopt ook items van NA-KD, wat heel goed uitkwam, zodat ik mijn fashioncheque kon besteden! Aangezien er een roof gaande was bij Zalando op sandalen, besloot ik ze maar gauw te bestellen.

zwarte sandaaltjes
Ik bestelde de sandalen in maat 38, want deze maat heb ik eigenlijk altijd. Heel soms 37 van sandalen, maar daar ging ik dit keer niet vanuit. Je voelt het al aankomen, de sandalen waren veel te groot :p. De andere maten begonnen uitverkocht te raken, dus ik wist niet hoe snel ik achter mijn laptop moest kruipen om maat 37 te bestellen. Helaas had ik het tegoed van mijn fashioncheque nog niet teruggestort gekregen, maar ik durfde echt niet langer te wachten. Een paar dagen later kreeg ik ook de maat 37 binnen en die zitten echt PERFECT!

zwarte sandaaltjes
De sandaaltjes zijn gemaakt van nep suède en zijn ontzettend zacht. Zowel de bandjes als het voetbed is enorm comfortabel. Ze lopen echt als pantoffeltjes, mede daardoor ben ik super enthousiast over mijn nieuwe sandaaltjes! 😉 Ik was wel een beetje bang dat de touwtjes (of hoe je het ook noemt :p) snel los zouden schieten, maar dat is echt niet het geval. Door het nep suède materiaal glijden de touwtjes niet los en blijven ze goed op hun plek. De touwtjes knellen niet en ik vind het ook een heel tof detail. Je kunt zowel aan de voorkant, zijkant als de achterkant een strik of knoop maken.

zwarte sandalen
Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo happig was om mijn voeten op internet te gooien, maar ik kon jullie een aanfoto natuurlijk niet onthouden ;-). De sandaaltjes sluiten perfect aan, wat echt een uitdaging is, gezien mijn smalle voeten.

na-kd sandalen
Het fotograferen van de achterkant was een uitdaging op zich, maar hier moeten jullie het maar mee doen ;-). De strik aan de achterkant is bij mij altijd een beetje slordig, maar ik vind dat juist wel een leuk en nonchalant effect geven. Het is elke keer nog wel even uitvogelen hoe strak de touwtjes precies moeten, maar ook daar begin ik nu handigheid in te krijgen. En had ik al verteld hoe comfortabel de sandaaltjes lopen? De hak is trouwens ook perfect, ongeveer 6 cm hoog en heel erg stabiel.

na-kd sandalen
Je leest het al: mijn nieuwe zwarte sandaaltjes van NA-KD en ik zijn een perfecte match! 🙂 Mocht je nog op zoek zijn naar comfortabele sandaaltjes die makkelijk te combineren zijn, dan kan ik ze echt aanraden! Je kunt ze shoppen bij NA-KD zelf en bij Zalando (hier zijn ze op het moment dat ik dit schrijf uitverkocht, maar je kunt je aanmelden voor de wachtlijst!). Wees er dus snel bij als je ze wil shoppen! 🙂

Het tegoed van mijn fashion cheque heb ik inmiddels teruggekregen en ook weer besteed aan wat anders. Mocht het een succes zijn, zal ik mijn nieuwe aanwinst binnenkort delen! 😉

Draag jij ook graag sandalen?

zwarte sandaaltjes

8 Reacties

 1. 5 juni 2020 / 10:40

  Ze zijn prachtig, heel vrouwelijk en lijken mij gemakkelijk te combineren.

 2. 5 juni 2020 / 13:26

  Als je ze aan hebt, vind ik ze nog leuker!!! Ik dacht even het is gewoon een zwart sandaaltjes, niks bijzonders aan, tot ik de foto zie waar je ze echt daadwerkelijk aangetrokken hebt. Dan zijn het ineens geen simpele zwarte sandaaltjes meer, en snap ik jouw liefde volledig.
  Tamara onlangs geplaatst…Comfortabele pumps: Zo heb je nooit meer last van zere voetenMy Profile

 3. 5 juni 2020 / 22:28

  Ik vind ze echt heel leuk staan, zag dat ze ook nog een andere kleur hebben. Jammer dat ze zijn uitverkocht, maar ik heb ze zeker weten opgeslagen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge