10 x De leukste bikini’s en badpakken voor deze zomer!

Hoi allemaal! Kijken jullie ook zo erg uit naar de zomer? We hebben gelukkig al een hoop mooie dagen gehad, maar ik kan stiekem niet wachten tot de temperaturen écht tropisch zijn! Ik hoop eigenlijk op een hele lange en warme zomer, zeker nu we waarschijnlijk niet echt op vakantie kunnen vanwege corona. Natuurlijk kon ik het niet laten om online alvast te kijken naar leuke bikini’s en badpakken… Kijk gauw verder als je benieuwd bent!

bikinis
1. Push-up bikini met luipaard print – LASCANA €59,99 / 2. Badpak met luipaardprint – Come Get Fashion €29,99 / 3. Orange leopard bikini – Come Get Fashion €34,99 €24,99 / 4. Roze bikinitop met ruffles – My Jewellery €19,95 / 5. Roze bikini broekje met strikjes – My Jewellery €14,95 / 6. Bikinitop met madeliefjes – My Jewellery €19,95 / 7. Bikini broekje met madeliefjes – My Jewellery €17,95 / 8. Gele push-up bikini – LASCANA €54,99 / 9. Badpak – LASCANA €59,99 / 10. Triangelbikini – LASCANA €54,00 €39,00

Wie mijn blog langer volgt, weet wellicht dat ik niet zo dol ben op hele hysterische bikini’s. Maar, ik ben zeker niet vies van een leuk kleurtje of printje! ;-). Zoals je in de collage wel kunt zien ben ik vooral fan van panterprint, dat kan eigenlijk nooit misgaan. Ik draag het liefst push-up bikini’s, omdat ronde cups het mooist bij mijn figuur passen. Ik heb vrij brede schouders, een triangel bikini bijvoorbeeld maakt mijn bovenlichaam een beetje ‘hoekig.’

Wat ik de laatste jaren ook steeds leuker vind, zijn badpakken! Ik ben helemaal verliefd op het zwarte badpak van LASCANA. Zwart is best een harde kleur voor een bikini of badpak, maar de kartelranden (haha, je snapt ongetwijfeld wat ik bedoel ;-)) geven ‘m een heel schattig effect. De meningen zijn hierover misschien verdeeld, maar ik ben echt dol op zwarte badkleding! Stylish én tijdloos! Toch zou ik zelf niet zo snel voor een badpak kiezen. Al is het maar omdat ik snel bruin word en ik het niet zo fijn vind om als een soort duo penotti door het leven te gaan :p. Maar, op Instagram kwijl ik regelmatig weg bij de mooiste badpakken!

Heb jij de perfecte bikini of het perfecte badpak al gescoord?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
bikini's

6 Reacties

  1. 10 juli 2020 / 16:36

    Die roze bikini en dat zwarte badpak vind ik zooo mooi! 😍 Ik heb een bikini en badpak die ik nog niet heb kunnen dragen (van twee en één jaar geleden), dus voorlopig geen nieuwe nodig, haha.
    Marloes onlangs geplaatst…Mijn remissie #1 | Heel veel ontspannenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge