Outfit: Mijn nieuwe favoriete midi jurk met bloemenprint!

Hoi allemaal! Onlangs besteedde ik mijn Zalando tegoed aan een gloednieuwe jurk, die ik al langer op het oog had. Bij Pull&Bear spotte ik namelijk een super leuke jurk met bloemenprint, die ik maar al te graag aan mijn garderobe wilde toevoegen! Ik draag bijna nooit een jurkje en daar wilde ik eens verandering in brengen, zeker nu de zomer in aantocht is. Vandaag laat ik mijn nieuwe favoriete jurk aan je zien, kijk je mee?

jurk met bloemenprint
Eerlijk is eerlijk, ik ben niet echt een jurkjes-type. Ik houd niet van te korte jurkjes en lange jurken vind ik vaak niet praktisch – en in de meeste gevallen ook iets te overdressed ;-). Met als gevolg dat jurken vaak ongedragen in mijn kast blijven hangen… Wat betreft jurken heb ik wellicht ook een beetje een lastige smaak: ik houd namelijk niet van korte mouwen! Niet heel handig dus, wanneer je eigenlijk een zomers jurkje zoekt ;-). Lange mouwen vind ik juist heel stijlvol, maar ‘s zomers moet het natuurlijk wel een beetje luchtig zijn.

Onlangs spotte ik deze gebloemde jurk bij Pull&Bear. Ik besloot er nog even over na te denken en toen ik later weer keek, was hij ineens in de sale! Helaas was hij net uitverkocht toen ik ‘m in mijn winkelmandje wilde gooien, maar gelukkig vond ik de jurk ook bij Zalando. Samen met mijn Zalando tegoed heb ik de jurk alsnog voor een heel leuk prijsje kunnen scoren. Ik twijfelde nog een beetje over de kleurencombinatie, maar toen ik de jurk aantrok, verdwenen al mijn twijfels als sneeuw voor de zon!

Ik was op slag verliefd op de kleuren, de print en, niet onbelangrijk, de fit! Je ziet het op de foto niet zo goed, maar ik draag een zilveren kettingriem om mijn taille. Deze riem had ik al heel lang liggen, nu heb ik eindelijk een geschikte outfit waar hij goed bij past! 😉 Ook trok ik mijn favoriete sandaaltjes weer uit de kast. Ze lopen echt ontzettend fijn en ze zijn gemakkelijk te combineren, absoluut een van mijn beste aankopen tot nu toe!

Normaal gesproken draag ik graag een ketting, maar dat is met deze hooggesloten hals niet echt een optie. Ik wil dus nog even kijken naar geschikte sieraden om mijn nieuwe favoriete outfit helemaal af te maken. Een mooi paar oorbellen en een prachtige zilveren ring maken de look naar mijn mening helemaal compleet! Bij Brandfield vind je een enorm aanbod zilveren sieraden, waar ik al veel moois heb gezien. Ik ben vooral fan van de minimalistische sieraden van ANNA+NINA en Isabel Bernard, maar ook voor sieraden van Buddha to Buddha en Swarovski moet je bij Brandfield zijn!

Is een jurk met bloemenprint ook helemaal jouw ding?

jurk met bloemetjesprint

9 Reacties

  1. 24 juni 2020 / 13:59

    Wat een leuke jurk en hij staat je prachtig! Ik herken je jurken struggle als geen ander. Ik heb lange benen, waardoor bijna alle jurkjes te kort zijn. En een lange jurk is dan vaak niet heel luchtig voor je zomer. Wat fijn dat jij zo’n mooie passende jurk gevonden hebt!
    Yaika onlangs geplaatst…6 redenen waarom Málaga de perfecte stad is voor een stedentripMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge