XXL Review van populaire NYX make-up producten!

Hoi allemaal! Het is alweer een tijdje geleden dat er voor het laatst een XXL make-up review online kwam, maar vandaag is het weer zover :D. Zoals jullie misschien wel weten ben ik groot make-up liefhebber en vind ik het super leuk om me op te maken. Een merk waar ik altijd heel enthousiaste verhalen over hoor is NYX, zelf heb ik nog niet zoveel ervaring met dit merk. Daar moest maar eens verandering in komen! 😉 Vandaag review ik een aantal populaire NYX make-up producten, waaronder een prachtig oogschaduwpalette en de NYX suède lipstick. Kijk gauw verder als je benieuwd bent!

NYX make-up
Normaal gesproken stap ik de Douglas binnen als ik iets van NYX wil kopen, maar wist je dat Notino.nl ook een uitgebreid aanbod NYX producten verkoopt? Ik ben wat betreft make-up kopen echt een enorme twijfelaar, dus ik vind het fijn om online lekker rustig rond te neuzen. Daarnaast moet ik zeggen dat de webshop van Notino heel overzichtelijk is, waardoor ik niet het gevoel heb dat ik iets van het aanbod heb gemist. Ik heb goed kunnen kijken en vergelijken en uiteindelijk heb ik een foundation, oogschaduwpalette, lipstick en lipliner besteld.

NYX make-up
Ik ben dol op oogschaduwpalettes met warme tinten, zo gebruik ik bijvoorbeeld het I Heart Make-up Rose Gold palette en het Make-up Revolution Reloaded Newtrals 2 palette bijna dagelijks. Ik kon de verleiding niet weerstaan om weer een soortgelijk palette aan te schaffen ;-).

NYX make-up
En dat werd het Perfect Filter palette van NYX in de kleur Rustic Antique! Met dit palette kun je je look een warme en vintage touch geven, als ik de beschrijving moet geloven.

NYX make-up
De ingredienten van de oogschaduws.

NYX make-up
De oogschaduws hebben geen namen, wat ik altijd wel een leuke toevoeging vind. Daarnaast mis ik een spiegel in het palette, wat wel had gemogen voor een prijs van 19,95. Maar goed, het gaat natuurlijk om de inhoud! Tot nu toe ziet het er veelbelovend uit. Ik vind het vooral fijn dat het palette zowel glanzende als matte tinten bevat, zodat je er diverse looks mee kunt creëren.

NYX make-up
De swatches van de eerste rij! Ook fijn dat er twee goede highlighters in zitten, zowel een matte als een glanzende. De middelste kleur is perfect om je ooglid mee af te poederen, alvorens je aan de slag gaat met de echte ooglook. En wauw, die gouden kleur! De pigmentatie is echt onwijs goed.

NYX make-up
Ook de pigmentatie van de tweede rij ziet er helemaal geweldig uit! Deze tinten lijken wel wat dichterbij elkaar te liggen dan de kleuren van de eerste rij, het zijn dus wel tinten waar je van moet houden – anders heb je niet zoveel aan dit palette :p. Ook de tweede rij bevat weer matte en glanzende kleuren.

NYX make-up
Ik draag het liefst warmrode en peachy tinten, dus besloot ik meteen maar een look te maken met mijn favorieten ;-). Ik gebruikte de glanzende highlighter op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken. De glanzende rode tint uit de tweede rij op het bewegend ooglid en de matte rode tint in de arcadeboog. Wat mij opviel is dat de kleuren ontzettend zacht zijn, de oogschaduw is gemakkelijk te blenden en voelt héél fijn aan! Op werk kreeg ik ook een aantal complimentjes over mijn look, super leuk, want ik draag eigenlijk dagelijks dit soort kleuren. Blijkbaar viel het toch meteen op dat ik een ander palette had gebruikt! 😉

NYX make-up
Een nieuwe foundation kan ik eigenlijk altijd wel gebruiken, dus twijfelde ik niet lang om ook een foundation van NYX in mijn virtuele winkelmandje te gooien. De kleur was echter nog wel een dingetje, online is dat toch wat lastiger. Gelukkig weet ik inmiddels wel een beetje wat voor kleur ik moet hebben en gelukkig waren er zoveel kleuren, dat een tint donkerder of lichter waarschijnlijk ook geen ramp was geweest.

NYX make-up
Na het bekijken van een aantal reviews ging ik voor de NYX Can’t Stop Won’t Stop foundation in de kleur Nude. Het is een matte foundation, waar ik echt behoefte aan heb, zeker met het oog op de zomer! Mijn foundation van Rimmel vind ik qua kleur en structuur ook heel fijn, maar na een paar uur heb ik al een olielaag op mijn gezicht, vooral tijdens werk!

NYX make-up
Mijn huid zonder en met de NYX Can’t Stop Won’t Stop foundation. Ik ben echt heel erg enthousiast over het resultaat! De kleur blijkt eigenlijk precies goed te zijn, het lijkt bijna alsof ik geen make-up draag! Haha, een schot in de roos! :p Ik denk dat ik nog nooit zo’n goed matchende foundation heb gevonden. Daarnaast blijft de foundation echt super goed zitten, zelfs zonder primer. Ondanks dat ‘ie mat is, droogt hij mijn huid totaal niet uit. Dit is echt een hele fijne foundation voor de vette huid! Aan het einde van de dag heb ik nauwelijks een olielaag!

NYX make-up
Ik heb echt een zwak voor lipsticks. Ondanks dat ik zo ongeveer alle kleuren van de regenboog in mijn bezit heb, is er toch altijd wel ergens een lipstick te vinden die net een beetje anders is. Herkenbaar? 😉 Vooral op werk draag ik graag een matte lipstick die de hele dag blijft zitten, maar mijn lippen niet uitdroogt. Niks is vervelender dan pijnlijke lippen! Ik had van vriendinnetje Kristina goede dingen gehoord over de NYX Suède Matte lipstick, dus besloot ik een mooie kleur van deze lijn uit te zoeken.

NYX make-up
Ik had alleen wel verwacht dat de lipstick wat donkerder zou zijn, na het lezen van een aantal reviews. Tijdens het schrijven van deze review kwam ik erachter dat ik een andere kleur heb gekregen dan ik had besteld, haha! Of het is wel dezelfde lipstick, maar met een andere naam? Ik had in ieder geval ‘Lalaland’ besteld en ‘Lolita’ ontvangen. Maar goed, het is gelukkig wel een lipstick die helemaal in mijn straatje past en in eerste instantie was het mij helemaal niet opgevallen.

De lipliner bestelde ik in de tint ‘Mauve.’ Dit soort tinten vind ik altijd mooi om ‘zo’ te dragen, of onder een donkerdere lipstick. Vandaar dat ze niet echt met elkaar matchen, maar dat was ook niet per se de bedoeling :p.

NYX make-up
‘Lolita’ is een roodbruine kleur, die echt perfect past bij de warme ooglooks die ik graag draag. Zo’n kleur geeft je look net dat beetje extra, heel stijlvol! Dit soort kleuren passen bijna overal wel bij. Ik houd ervan! Daarnaast voelt de lipstick ook heel erg fijn aan op mijn lippen, de dekking is ook perfect :D. De lipstick overleeft een drankje wel, maar na een maaltijd moet je ‘m even wat bijwerken.

NYX make-up
Ook de lipliner heb ik over mijn hele lippen aangebracht, zodat jullie ‘m ook goed kunnen zien. De lipliner is iets te droog en te mat naar mijn smaak, tenminste, om de hele dag te dragen. Hij is wel erg fijn om onder een lipstick te dragen – waar hij natuurlijk ook voor bedoeld is.

NYX make-up
De kleur van de lipliner vind ik wel onwijs mooi en daarom besloot ik ‘m te combineren met de warme ooglook die je eerder in dit artikel al kon zien. Kunnen we het nog even hebben over hoe goed deze foundation matcht met mijn huid?! Ik ben er echt zo ontzettend enthousiast over! Ik ben trouwens ook iemand die make-up daadwerkelijk opmaakt en fanatiek de pan raakt, dus nu kan ik weer even vooruit :-). Mijn verwachtingen waren best hoog, maar ik ben zeker niet teleurgesteld. Ik ben super blij met mijn nieuwe NYX make-up!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Notino.nl

Heb jij ervaring met NYX make-up? Zo ja, wat zijn jouw aanraders en afraders?

NYX make-up

5 Reacties

 1. 9 april 2019 / 11:02

  Wat een mooie foto’s Anna! Mooie producten! Ik zelf zou helemaal weg zijn van de lip producten. Mooie review! Liefs, Anna
  Anna onlangs geplaatst…Nifflers on the loose!My Profile

 2. 9 april 2019 / 22:51

  Volgens mij zijn het echt allemaal mooie producten, ook de kleurtjes die je hebt gekozen! Ik heb wel vaker producten van NYX gehad, maar dat is al wel even geleden. Ben ook heel benieuwd naar de foundation geworden. Misschien eens gaan proberen bij Douglas.

 3. Jouvence.nl
  10 april 2019 / 13:20

  De matte lipstick is echt prachtig van kleur!

 4. 10 april 2019 / 18:10

  Oeh la la, wat een prachtige tint lipstick én lippotlood! Al maak je me nu wel nieuwsgierig naar de tint Lalaland. Ook het oogschaduwpalette vind ik erg mooi. Tinten waar je volop mee kunt variëren wat betreft ooglooks. Veel plezier met je nieuwe aankopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge