Mijn favoriete make-up producten van NYX

Hoi allemaal! Inmiddels blog ik alweer ruim 7(!) jaar, destijds startte ik als die-hard beautyblogger. De afgelopen jaren heb ik dan ook een hoop nieuwe producten getest! Een merk waar ik sinds een aantal jaar groot fan van ben, is NYX. Ik koop niet zo vaak meer nieuwe make-up, maar voor mijn favorieten van NYX maak ik graag een uitzondering. Inmiddels zijn een aantal producten zo goed als onmisbaar geworden en het leek me leuk om daarover te schrijven. Ben je benieuwd naar mijn favoriete make-up producten van NYX? Kijk dan gauw verder!

make-up-producten-van-NYX-min-2.jpg

NYX Perfect Filter Oogschaduwpalette

Een van mijn favoriete oogschaduwpalettes van dit moment, is absoluut het ‘Perfect Filter’ oogschaduwpalette van NYX. Dit palette gebruik ik bijna elke dag! De oogschaduws zijn fluweelzacht en gemakkelijk te blenden. Wanneer ik een ooglook maak met dit palette, krijg ik regelmatig complimenten en vragen over mijn oogschaduw. Zo leuk! Wat mij betreft is ‘Perfect Filter’ echt een must have palette, want je kan er heel veel kanten mee op. Bovendien bevat het palette twee verschillende highlighters, wat ik zelf altijd heel fijn vind. Zo kan ik de ooglook helemaal afstemmen op de rest van mijn make-up. Het palette is trouwens ook verkrijgbaar in andere kleurencombinaties! Bij Notino vind je een uitgebreid aanbod aan NYX producten.

NYX Perfect Filter oogschaduwpalette kost €18,90 

NYX Matte Finish Fixing Spray

Een product waar ik absoluut niet zonder kan, is fixing spray. Toen ik jong was, gebruikte ik altijd haarlak (bah!) om mijn make-up te setten, maar dat soort taferelen zijn gelukkig verleden tijd ;-). Inmiddels zijn er een heleboel goede en fijne setting sprays op de markt, waar ik dankbaar gebruik van maak! Wie mij langer volgt, weet misschien dat ik een vette huid heb. Eigenlijk mag ik in mijn handjes knijpen met mijn huid, ik kan er alles opsmeren en ik heb ook weinig last van onzuiverheden, maar er is iets waar ik soms wel van baal… Die vreselijke olielaag op mijn gezicht! :p Een matte fixing spray is dus een absolute must, zodat mijn make-up gedurende de dag goed blijft zitten. De Matte Finish Fixing spray van NYX ruikt niet bijzonder lekker, maar doet zijn werk wel héél goed. Aanrader!

NYX Matte Finish Fixing Spray kost €8,00 

NYX Can’t Stop Won’t Stop Setting Powder

Nog een product dat ik graag gebruik om mijn huid te matteren, is poeder. Ook op de dagen dat ik alleen een dagcrème draag, gaat er altijd een laagje poeder over mijn gezicht heen. Niet per se omdat ik dat nou zo geweldig mooi vind, maar vooral zodat mijn huid niet gaat glimmen. Wat ik de afgelopen jaren wel heb gemerkt, is dat een losse poeder veel beter werkt dan een compact powder. Iets minder handig in gebruik, maar dat moeten we dan maar voor lief nemen ;-). Ik vind het vooral belangrijk dat een poeder mijn gezicht mooi mat houdt, en dat doet de Can’t Stop Won’t Stop poeder van NYX zeker! De foundation van deze lijn is trouwens ook een aanrader, deze heb ik ook al meerdere malen opnieuw gekocht.

NYX Can’t Stop Won’t Stop setting powder kost €12,90

NYX Suède Matte lipstick

De suède matte lipsticks zijn absoluut mijn favoriete make-up producten van NYX! Houd jij van matte lipsticks, die je lippen verzorgen in plaats van uitdrogen? Dan moet je echt eens de suède matte lipsticks van NYX proberen! Ze zijn redelijk aan de prijs, maar geloof me, het is het waard! Ik heb nu vier lipsticks van de suède matte lijn en ik draag ze het liefst elke dag. Een van de lipsticks heb ik zelfs opnieuw gekocht, toen deze op was. Ze voelen heerlijk aan, maar ze blijven ook enorm lang zitten, een perfecte combinatie! 🙂

NYX Suède Matte lipstick kost €9,50 per stuk

Heb jij veel make-up producten van NYX in je stash?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
make-up producten van NYX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge