Mijn favoriete huid- en haarverzorging voor de zomer!

Hoi allemaal! Inmiddels is het alweer zomer, de tijd vliegt voorbij! De zomer is echt mijn seizoen, dus ik ga er dit jaar weer volop van genieten. Ik ben gek op zon, zee en strand en in de zomer is alles gezelliger, leuker en gemakkelijker, lijkt het wel. Het enige vervelende aan de zomer is dat uitdroging op de loer ligt… In de zomer merk ik dat mijn huid en haar extra verzorging nodig hebben en gelukkig heb ik daar de juiste producten al voor in huis. Kijk je mee naar mijn favoriete huid- en haarverzorging voor de zomer?

haarverzorging

The Ritual of Sakura body cream

Ik was er echt van overtuigd dat body creams alleen fijn zijn in de winter, maar niks bleek minder waar! Juist in de zomermaanden hebben met name mijn benen en armen extra behoefte aan hydratatie. Wat betreft body creams ben ik groot fan van Rituals. De verpakkingen zien er niet alleen geweldig uit, maar de producten zijn ook heerlijk, echt een verwennerij! The Ritual of Sakura is mijn favoriete Rituals-lijn, omdat ik dol ben op de subtiele geur van kersenbloesem en rijstmelk. Je begrijpt wel, dat ik elke dag weer uit kijk naar het moment dat ik deze heerlijke body cream weer ga gebruiken! 😉

Olaplex nr. 3 Hair Perfector

Wie mij langer volgt, weet misschien dat ik groot fan ben van de haarverzorging van Olaplex. Een tijdje geleden testte ik de Olaplex shampoo (nr. 4) en Olaplex conditioner (nr. 5) uit, en kwam ik tot de conclusie dat ik ook echt de Hair Perfector (nr. 3) aan mijn assortiment haarverzorging moest toevoegen. Met de Hair Perfector houd je je haar in topconditie, tussen je kappersbeurten door. De Hair Perfector van Olaplex zorgt voor glanzend, sterk en veerkrachtig haar. Bij Salontopper vind je een uitgebreid assortiment aan Olaplex producten. Het kost wat, maar dat is het ook zeker waard! Mijn haar heeft er nooit eerder zo mooi, glanzend en gezond uit gezien.

The Ritual of Sakura body scrub

Iets waar ik ook gek op ben in de zomer, is scrubben! Voordat ik onder de zonnebank ga of lekker buiten ga zonnen, scrub ik mijn huid altijd eventjes. Niet alleen goed voor de huid, maar ik word zo ook veel mooier en egaler bruin! Niets is fijner dan mijn huid scrubben met de body scrub van The Ritual of Sakura, (die geur!), om mijn huid vervolgens in te smeren met de bijbehorende body cream. Deze twee producten zijn ‘s zomers absoluut onmisbaar in mijn huidverzorgingsroutine!

Oolaboo Skin Defense lipstick

Tot slot een verzorgingsproduct waar ik in de zomer echt niet zonder kan: een verzorgende lippenbalsem! Ik kan me nog herinneren dat ik een keer zonder lippenbalsem op zonvakantie ben geweest, en mijn lippen na twee dagen open sprongen… Sindsdien zorg ik er altijd voor dat ik goed voorbereid ben! De Oolaboo Skin Defense lipstick bevat SPF 30 en beschermt je lippen tegen zon, warmte en kou. Daarnaast is de stick vrij van parabenen, minerale oliën en parfum. Ik vind het zelf altijd heel belangrijk om goede lipverzorging te gebruiken, die mijn lippen voedt in plaats van nog verder uitdroogt.

Verzorg jij je haar en huid extra goed in de zomer?

haarverzorging

6 Reacties

 1. 27 juli 2020 / 08:30

  Rituals is altijd goed 🙂 Ik moet mijn huid altijd heel goed verzorgen, ook omdat ik last heb van eczeem en ik daardoor niet alles kan gebruiken. Meestal gebruik ik producten van Clinique.
  Darina onlangs geplaatst…Hoe draag je de witte blouse? 3 Tips!My Profile

 2. 27 juli 2020 / 09:14

  Ja, de Ritual of Sakura-lijn is héérlijk. Ik ben daar ook helemaal weg van en heb er ook de deo en showerfoam van. De scrub uit die lijn had ik nog niet, maar daar maak je me nu zeker nieuwsgierig naar. Wat goed trouwens dat je ook aan lipverzorging denkt in de zomer. Misschien moet ik daar ook eens bewust op letten. Eigenlijk vergeet ik dat een beetje.

 3. 28 juli 2020 / 17:38

  Hmm kersenbloesem! Ik wist dat niet maar ik heb dus laatst ook ontdekt dat ik dat echt een fijne geur vind. Ik moet eigenlijk ook altijd goed hydrateren maar ik heb nog nooit iets van Rituals daarvoor gebruikt.
  Irene onlangs geplaatst…Week 30My Profile

 4. 30 juli 2020 / 08:34

  Fijne favorieten. Van Rituals is Sakura ook mijn favo. Heb no een heel pakket ervan staan die ik bewaar tot we een nieuwe badkamer hebben. Lijkt me heerlijk er dan van te genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge