12 Kleine successen van mij als ondernemer in maart

Hoi allemaal! Zoals altijd sluit ik de maand af met een lijstje met dingen waar ik blij van werd en een overzichtje van mijn kleine successen als ondernemer. Ik vind dit soort dingen altijd leuk om te lezen bij anderen, bovendien is het belangrijk om stil te staan bij leuke momenten, successen en overwinningen – hoe klein ze ook zijn. Hopelijk kan ik deze positieve vibe vast blijven houden en kan ik jullie inspireren. Lees gauw verder als je benieuwd bent!

successen
Maart was niet een van mijn beste maanden, daarom vind ik het extra belangrijk om me te focussen op dingen die wél goed gingen. Na het overlijden van Knoepert raakte ik een beetje uit de flow, mijn gewone werk was op dat moment al meer dan genoeg. Daarnaast had ik niet zoveel zin en tijd om voor mijzelf aan de slag te gaan, ik was gewoon niet zo productief! In april gaat daar zeker verandering in komen. Het wordt steeds beter weer (hallo zon!) en er staan leuke en spannende dingen op de planning. Daarover hopelijk meer in een volgende editie!

♥ Ik heb eindelijk een afbeelding met een link naar mijn webshop en grafisch ontwerpbureau toegevoegd in de sidebar. Absoluut niet veel werk, maar toch schoot het er steeds bij in ;-).
♥ De print voor op de nieuwe t-shirts is eindelijk af. Op het laatst had ik er helemaal geen zin meer in, omdat mijn laptop steeds vastliep, maar gelukkig had ik goede stok achter de deur. Ik wilde namelijk de t-shirts shooten in Berlijn, waar ik morgen naartoe ga! 😀
♥ Financieel gezien een mooie mijlpaal bereiken. Mag ook gezegd worden, toch?
♥ Een aanbod voor een samenwerking netjes afwijzen en daarbij ook duidelijk vertellen waarom. Niet mijn favoriete bezigheid, maar alles is beter dan helemaal niet reageren ;-).

♥ Ik heb eindelijk een aantal verzoeken verstuurd om mee te pinnen op groepsborden op Pinterest. Leuk, leerzaam en goed voor je zichtbaarheid!
♥ Ik verdiepte me weer eens in de SEO van mijn blog. Hier valt altijd wel wat aan te verbeteren 😉
♥ Een prachtig make-up pakket ontvangen. De review komt vrijdag online!
♥ Benaderd worden voor een leuke Instagram samenwerking.

♥ Ik schreef me in bij een aantal platforms voor bloggers. Ik ben benieuwd of er wat samenwerkingen uit voort zullen komen!
♥ Na een lange periode maakte ik eindelijk weer wat foto’s voor Studio Anna Jirina.
♥ Ik schreef vooruit voor mijn blog. Soms vind ik dat heel moeilijk, maar het is achteraf altijd heel fijn!
♥ Op een doordeweekse dag naar mijn ouders gaan en relaxen (en oké, één blogpost schrijven), gewoon omdat ik daar behoefte aan had. Vind ik moeilijk, want ik wil altijd productief zijn.

♥ Na lang twijfelen nieuwe t-shirts bestellen voor mijn webshop, ondanks dat ik nog steeds twijfel. Soms moet je gewoon knopen doorhakken.
♥ Ik pitchte een aantal keer op leuke samenwerkingen via LinkPizza. Ik blijf het zeggen, maar het is echt een aanrader om je hier in te schrijven als blogger/Instagrammer!
♥ De bezem door mijn blogarchief halen. Ik ben nog lang niet klaar, haha, maar het is alvast een begin! 😉
♥ Een middag besteden aan allerlei rommeltjes. Mailtjes versturen die al tijden in mijn concepten staan, kleine aanpassingen doen aan mijn websites en een beetje brainstormen.

Wat waren jouw kleine successen van maart?

successen

8 Reacties

 1. 3 april 2019 / 07:18

  Leuk om te lezen en wat fijn dat het goed gaat met je blog! Vooruit bloggen vind ik ook altijd erg prettig!

 2. 3 april 2019 / 07:45

  Wauw, wat ben je goed bezig geweest deze maand! Complimenten! En dan is de financiële mijlpaal natuurlijk een mooie beloning daarvoor 🙂 Ik vind je nieuwe T-shirts echt heel tof. Dat gaat vast helemaal goed komen met de verkoop!
  Je zet me aan het denken dat ik me ook eens in de groepsborden voor Pinterest moet verdiepen. Volgens mij een kleine moeite, maar wel een die je veel kan opleveren! Mijn blogarchief opschonen en sommige oude artikelen aanpassen staat ook al een tijdje op mijn lijstje. Misschien moet ik daar deze maand maar eens een start mee maken.
  Romy onlangs geplaatst…Ik beken | Ik ben een énorme navigatiekneus!My Profile

 3. 3 april 2019 / 10:02

  Flinke lijst met successen heb je toch nog, ondanks dat het niet zo’n fijne maand voor je was! Ben wel benieuwd wat je doet als je de bezem door je archieven haalt. Mijn archief is nog heel mini, maar toch interessant!
  Sanne onlangs geplaatst…Terugblikblog #3: maart 2019My Profile

 4. 3 april 2019 / 10:05

  Een tijdje terug heb ik ook een hele resem oude blogposts verwijderd waarover ik na al die tijd alles behalve tevreden was. Nog wel een hele klus om die interne links op te snorren en te verwijderen, haha.
  Ik heb totaal gemist dat Knoepert overleden is. Sterkte, Anna. ❤ Heel erg veel plezier in Berlijn! Ik ben benieuwd naar de foto’s. 😊
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #24 • Londen, Antwerpen, Brussel en pentagrammenMy Profile

 5. 3 april 2019 / 16:47

  Linkpizza is inderdaad echt super als je blogger bent! je hebt weer toffe dingen kunnen doen, ik ben benieuwd naar je nieuwe afbeelding op de kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge