NYX make-up producten die je écht moet proberen

Wie mij een beetje kent, weet dat ik groot fan ben van make-up van NYX. Fan is eigenlijk nog een beetje zacht uitgedrukt. Ik denk dat er namelijk weinig categorieën make-up zijn waarbij ik niks van NYX in mijn stash heb. Zo heb ik onder andere lipstick, foundation en oogschaduw van NYX. Ben je benieuwd naar mijn favoriete NYX make-up producten, die ik je echt kan aanraden? Lees dan gauw verder.

NYX make-up producten

NYX make-up producten

De reden waarom ik zo’n groot fan ben van NYX, is omdat de kwaliteit van de producten me nooit teleurstelt. Dat is niet zo gek, want de producten worden ook gebruikt door professionele visagisten. NYX speelt altijd in op de laatste trends in de beautywereld, waardoor de producten die ze op de markt brengen ook echt vernieuwend zijn.

NYX make-up producten

NYX Can’t Stop Won’t Stop Foundation

Deze foundation is echt mijn ultieme favoriet, ik gebruik ‘m al jaren! Ik ben oprecht nog geen foundation tegengekomen die beter is voor mijn vette huid dan deze van NYX. De dekking van de Can’t Stop Won’t Stop foundation is ontzettend goed en de foundation blijft de hele dag zitten. Ook zijn er heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor je zeker je perfecte match gaat vinden. Ik draag altijd de kleur ‘Nude.’

Overigens heeft NYX nog veel meer fijne make-up producten voor de vette huid, in dit artikel lees je er meer over.

NYX away we glow

NYX Away We Glow Oogschaduwpalette

Nog een product waar NYX echt in uitblinkt is oogschaduw. Ik heb dan ook een heleboel oogschaduwpalettes van NYX in mijn stash! Het Away We Glow oogschaduwpalette is een van mijn favorieten. Met dit palette kun je namelijk alle kanten op! Je kunt er zowel een subtiele look mee maken voor overdag, als een meer heftige look voor een avondje uit. De oogschaduws zijn super zacht en goed gepigmenteerd.

suede matte lipstick

NYX Suède Matte Lipstick

Ben je op zoek naar een lipstick die lang blijft zitten en veel pigment heeft, maar je lippen niet uitdroogt? Dan is de suède matte lipstick echt wat voor jou! Deze lipsticks vind ik zelfs zo fijn, dat ik er inmiddels vier van heb! Van deze vier is de lipstick in de kleur ‘Lalaland’ mijn favoriet, deze koop ik steeds opnieuw. Deze lipstick is de perfecte match tussen rood, paars en roestbruin.

Ik kan het amper omschrijven, maar de kleur past echt bij elke look. Grappig genoeg kan de kleur bij jou weer heel anders lijken, afhankelijk van welke ondertoon (warm of koel) je hebt.

NYX matte fixing spray

NYX Shine Killer primer

Een goede primer is natuurlijk ook onmisbaar om je make-up mooi te kunnen aanbrengen. De Shine Killer primer van NYX is echt een hele fijne primer voor de vette huid! Ik breng ‘m altijd aan over mijn dagcrème en hij trekt ontzettend snel in. Dankzij de primer blijft foundation nog langer zitten en ziet het er nog mooier uit. Deze primer zorgt er ook voor dat poriën worden geminimaliseerd.

NYX Matte Finish Fixing Spray

Ondanks dat de kwaliteit van NYX make-up producten al ontzettend goed is, kan een beetje fixing spray natuurlijk geen kwaad ;-). Zeker niet als je net als ik een vette huid hebt! De Matte Finish fixing spray van NYX is oprecht de fijnste fixing spray die ik ooit heb gehad. Waar de meeste fixing sprays niet lekker ruiken, is de geur van de Matte Finish spray vrij neutraal. Ook gebeurt het weleens dat je gezicht lang nat blijft na het sprayen, maar daar heb je met de fixing spray van NYX geen last van!

Ben jij ook fan van NYX make-up?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
NYX make-up producten

1 Reactie

  1. 10 augustus 2023 / 17:48

    De fixing spray ben ik ook fan van! Heb het zeker al 5 keer opnieuw gekocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge