Review: NYX Away We Glow oogschaduwpalette + winactie!

Hoi allemaal! Inmiddels is het alweer december en staan de feestdagen voor de deur. Kijken jullie er ook zo naar uit? Ik kan echt niet wachten om tijdens Kerst helemaal uit te pakken wat betreft mijn outfit en make-up look. Zoals jullie misschien wel weten heb ik echt een zwak voor oogschaduwpalettes. Ik kan het niet laten om er af en toe eentje te reviewen, ondanks dat ik al heel veel palettes heb. Onlangs testte ik het NYX Away We Glow oogschaduwpalette genaamd ‘Love Beam.’ In dit artikel lees je wat ik er van vind én geef ik een exemplaar weg!

NYX away we glow
Ik heb meerdere oogschaduwpalettes van NYX en tot nu toe ben ik er enorm enthousiast over. Het NYX Away We Glow palette ‘Love Beam’ stond al langere tijd op mijn wishlist, want van dit soort kleuren gaat mijn hart sneller kloppen. Dit palette is echt perfect voor de feestdagen, maar ook voor een alledaagse look. Het palette bevat namelijk een perfecte mix tussen matte en glanzende kleuren en lichte en donkere tinten.

Even tussendoor: het fotograferen met mijn nieuwe camera krijg ik steeds beter onder de knie! De foto’s in dit artikel zijn gemaakt met de 45-mm lens van mijn Olympus OM-D E-M10 Mark III. Vooral voor productfotografie vind ik de camera echt geweldig. Het maken van outfitfoto’s vind ik nog lastig, hier ga ik me beter in verdiepen!

NYX away we glow
Anyway, terug naar het NYX Away We Glow oogschaduwpalette. Het palette is lichtgewicht, handzaam en gemakkelijk mee te nemen. Wat ik wel een beetje jammer vind, is dat het palette geen spiegel bevat. De palettes van NYX zijn namelijk best prijzig en het palette voelt niet erg luxe aan. Maar, de gouden details vind ik echt prachtig! Dit geeft het palette meteen een feestelijke uitstraling.

NYX away we glow
De ingrediënten van het NYX Away We Glow palette kun je op de website van NYX bekijken.

swatches
Een close-up van de kleuren. Het palette bevat zes glanzende en vier matte tinten. Voor een dagelijkse look gebruik ik de kleur rechtsboven en de tint linksonder, plus de highlighter op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek. Maar, voor de feestdagen wil ik uitpakken met de glanzende en donkere tinten.

swatches
De swatches van de eerste rij. Deze tinten zijn geschikt voor een dagelijkse look! De highlighter is wel erg opvallend en koel, maar er zit helaas geen warmere highlighter in het palette. De twee matte tinten van de bovenste rij zijn best wel poederig en kunnen wat fall-out geven.

swatches
De tweede rij overtreft al mijn verwachtingen. Niet alleen is de pigmentatie onwijs goed, maar de oogschaduw voelt fluweelzacht aan en geeft nauwelijks fall-out.

oogschaduw look
Dit is de look die ik maakte met het NYX Away We Glow oogschaduwpalette! Ik besloot voor een feestelijke look te gaan met roze, rood en paarstinten. De highlighter vind ik echt prachtig uitkomen bij deze kleuren! Als basis gebruikte ik de twee matte tinten van de bovenste rij. Hier overheen heb ik de roze shimmer kleur uit de bovenste rij aangebracht. In de arcadeboog gebruikte ik de glanzende paarstint uit de onderste rij. Ook de glanzende kleuren gaven wat fall-out, dus ik kan je aanraden om ze voorzichtig aan te brengen.

Al met al ben ik ontzettend tevreden over de look! Het palette is fijn in gebruik, de oogschaduw voelt zacht aan en blijft lang zitten. Ook zijn de kleuren makkelijk te blenden. De kleuren zijn draagbaar, maar je kunt er ook een feestelijke en opvallende look mee creëren. Het enige nadeel vind ik dat het palette geen spiegel heeft, maar omdat ‘ie wel heel lichtgewicht is zou ik ‘m zeker wel meenemen als ik bijvoorbeeld op vakantie ga.

NYX away we glow

Win het NYX Away We Glow ‘Love Beam’ oogschaduwpalette

Omdat ik zo enthousiast ben over het palette en omdat we allemaal wel een leuk extraatje kunnen gebruiken in deze donkere maand, geef ik het NYX Away We Glow ‘Love Beam’ oogschaduwpalette weg!

Hoe maak je kans?

– Volg mijn blog via Bloglovin’
– Laat onder deze blogpost een reactie achter dat je meedoet en vul een geldig e-mailadres in

Extra kans maken?

– Ga naar mijn Instagram en volg de instructies onder de foto van de winactie (+1)
Let op: De foto komt in de loop van de ochtend (woensdag 9 december) online, houd mijn Instagram dus even in de gaten!
– Deel de foto van de winactie via Instagram stories (+1)

Algemene informatie over de winactie

– Je kunt meedoen t/m aanstaande woensdag 16 december
– Je kunt alleen meedoen als je in Nederland of België woont
– Alle deelnemers (via mijn blog en Instagram) worden op één hoop gegooid (natuurlijk houd ik wel rekening met extra winkans), de winnares zal worden gekozen via een random name picker.
– De winnaar zal een berichtje krijgen via de mail of via Instagram DM!

Dit artikel bevat een product die ik ter review ontvangen heb

Ben jij al bekend met de oogschaduwpalettes van NYX?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
winactie

10 Reacties

 1. Kirsten molthoff
  9 december 2020 / 11:42

  Prachtige kleuren! 💕

 2. Linda Raaijmakers
  9 december 2020 / 15:12

  Ik vind het een prachtig palette dus ik doe graag mee 😀

 3. Jolijn
  9 december 2020 / 21:17

  Helemaal leuk! Ik maak graag kans (:
  Ik heb ook de extra stappen gedaan.

 4. Marian B
  11 december 2020 / 16:05

  Ik wist wel dat NYX palettes had, maar heb ze zelf nog niet gehad. Ik zou het graag proberen. Dit zijn mooie warme kleuren precies wat we nodig hebben in deze tijd. Ik volg op Bloglovin (loved/saved) Instagram heb ik niet.

 5. Anita H.
  12 december 2020 / 19:04

  Ik doe mee!!

 6. Nadine
  15 december 2020 / 22:26

  Ik doe heel graag mee! Ik volg je op bloglovin

 7. Laura Vandaele
  16 december 2020 / 03:39

  Ik doe mee. Wat een prachtige kleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge