De allereerste foto’s met mijn nieuwe camera van Olympus!

Hoi allemaal! Eindelijk is het zover: mijn nieuwe camera van Olympus is binnen! Eind oktober bestelde ik deze camera met een hele goede deal en nu ben ik de trotse eigenaresse van de OM-D-E Mark III camera van Olympus. Een tijdje geleden ontving ik een prachtig perspakket vol producten van Urban Decay. De producten zijn echt ontzettend fotogeniek en dus heb ik ze laten liggen (wat echt héél moeilijk was), totdat mijn camera binnen was. In dit artikel vertel ik je meer over de producten en ook over mijn nieuwe camera! Kijk je mee?

camera van Olympus
Ik moet eerlijk bekennen dat ik me nog heel goed moet verdiepen in de camera, maar daar heb ik mezelf nog geen tijd voor gegund. Natuurlijk stond ik te trappelen van enthousiasme en wilde ik gelijk aan de slag ;-). Dit zijn dan ook de allereerste foto’s die ik gemaakt heb, en dus is er nog veel ruimte voor verbetering. Het is écht wennen om weer te fotograferen met een camera, nadat ik zo lang mijn telefoon heb gebruikt voor mijn blogfoto’s. De foto’s worden natuurlijk veel mooier en scherper, maar ook het nabewerken van de foto gaat nu anders. Eerder had ik namelijk echt een vast riedeltje voor het bewerken van mijn foto’s, maar ik merk dat dit nu niet meer helemaal opgaat. Ik ben nog lang niet tevreden over mijn editing, dus ook hier is er nog werk aan de winkel ;-).

camera van Olympus
Maar goed, de producten van Urban Decay dus! Alweer een hele tijd geleden ontving ik dit geweldige pakket, vol met producten van Urban Decay (een van mijn favoriete merken). Ik ben echt omver geblazen door de vormgeving, de producten zien er prachtig uit! Vooral de oogschaduwpalettes van dit merk zijn écht fantastisch! Dit keer ontving ik ook een setting spray, gezichtsprimer, twee lipcreams en een aantal vloeibare body illuminizers. Vooral de laatstgenoemde zijn echt ideaal voor de feestdagen, bijvoorbeeld om je jukbeenderen en je hals te laten shinen! Had ik al gezegd dat de verpakkingen echt prachtig zijn?!

camera van Olympus
Ik kon natuurlijk niet wachten om de producten uit te pakken en te gebruiken, dat snap je ;-). Niet alleen de verpakkingen zijn prachtig vormgegeven, ook de producten zelf zien er onwijs mooi uit. Ik ben dol op de glitterverpakkingen!

urban decay
Maar, het echte pareltje van de collectie is natuurlijk het Urban Decay NAKED Ultraviolet oogschaduwpalette! De verpakking is echt prachtig en ontzettend fotogeniek! Het was echt een feestje om deze producten te kunnen fotograferen met mijn nieuwe camera, ondanks dat ik dus nog niet alle features ontdekt heb.

urban decay
De verpakking doet me een beetje denken aan een waterverf explosie. Ik vind ‘m echt zo tof!

urban decay oogschaduwpalette
Maar, ook de inhoud van het palette stelt zeker niet teleur. De kleuren zijn echt prachtig en onwijs goed gepigmenteerd! Dit palette is ook echt perfect voor de feestdagen. Hier kun je zeker een kleurrijke en feestelijke look (met veel glitter!) mee maken.

urban decay
De verpakking van de face and body illuminizer is al even prachtig. Al die glitters! De camera pikt de kleuren en de details echt ontzettend goed op.

urban decay
Zelfs de glitter letters van de lipcreams worden goed in beeld gebracht door de camera. Wauw! De kwaliteit van de foto’s is natuurlijk wel iets verminderd door het verkleinen en uploaden naar mijn blog, maar alsnog ben ik heel erg tevreden.

nieuwe camera van Olympus
Ik wilde ook de 45 mm lens even uitproberen en dus maakte ik deze close-up van de lipcreams. Kijk die glitters! <3 De overige foto’s in het artikel zijn trouwens geschoten met de 14-42 mm lens, die ik het fijnst vind voor product foto’s. Maar, ik wissel ook graag af. Ik heb nu al gemerkt dat ik niet alles geweldig op de foto krijg met de 45 mm lens, en dan biedt de 14-42 mm lens uitkomst. Zo probeerde ik onlangs swatches vast te leggen met de 45 mm lens, maar dat lukte echt niet, haha! Het is dus nog zeker even oefenen en uitproberen, maar ik weet zeker dat deze camera nog véél meer kan dan wat ik nu denk. Ik moet het alleen nog even leren! 😉

De producten van Urban Decay heb ik ontvangen ter review

Heb jij een camera? Zo ja, welke camera en ben je er enthousiast over?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
nieuwe camera van Olympus

5 Reacties

 1. 19 november 2020 / 19:47

  Wat een mooie foto’s! Maar dat kan ook niet anders met zulke prachtige producten. Wat een gave kleuren zeg. Echt een gevalletje ik draag zulke kleuren nooit, maar vind het te mooi en kan dan ook niet stoppen met kijken hahaha.
  Justine onlangs geplaatst…Zo vind je het perfecte cadeau voor de feestdagenMy Profile

 2. 21 november 2020 / 15:56

  Ik vind je foto’s er nu al supermooi uitzien, hoor! Zo’n nieuwe camera ontvangen is echt geweldig, hè?! Ik ben dan ook de heel tijd in de weer met experimenteren. Altijd even wennen inderdaad, maar dat gaat vaak sneller dan je denkt 🙂
  Veel fotografeerplezier!
  Romy onlangs geplaatst…Wat ik anders zou doen bij een volgende verhuizing?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge