Mijn favoriete NYX make-up producten voor een vette huid

Hoi allemaal! Hoewel ik vroeger echt strugglede met mijn vette huid, weet ik er gelukkig steeds beter mee om te gaan. Inmiddels weet ik namelijk heel goed wat wel en wat niet werkt voor mijn huid. Wat betreft huidverzorging zijn de merken Vichy en Clinique groot favoriet. Maar, ook de make-up producten die je gebruikt moeten passen bij je huidtype. Het merk NYX is al jaren mijn favoriet op het gebied van make-up. In dit artikel deel ik mijn favoriete NYX make-up producten voor een vette huid, lees gauw verder als je benieuwd bent!

make-up producten voor een vette huid

NYX Can’t Stop Won’t Stop Foundation – €16,40

Ik heb al regelmatig over de Can’t Stop Won’t Stop foundation van NYX geschreven en dat is natuurlijk niet zonder reden. Deze foundation gebruik ik al jaren en ik heb nog steeds geen betere foundation ontdekt. De kleur ‘Nude’ is perfect voor mij en kan ik bijna het hele jaar door dragen. Het zal je niet verbazen dat ik deze foundation altijd mee heb op reis, zo ook nu in Lissabon. De foundation matteert mijn gezicht goed, zonder de huid uit te drogen. Zeker als ik ook de primer van NYX gebruik, dan blijft de foundation de hele dag op zijn plek zitten.

NYX Can’t Stop Won’t Stop Powder – €13,20

Naast de Can’t Stop Won’t Stop foundation ben ik ook groot fan van de bijbehorende setting poeder van NYX. Aan een matterende foundation heb je namelijk echt niet genoeg als je een vette huid hebt. Ik gebruik nog maar zelden een vaste poeder, sinds ik losse poeders heb ontdekt. Losse poeders matteren mijn huid namelijk zoveel beter en geven ook een natuurlijk effect! De Can’t Stop Won’t Stop setting powder kan ik je dan ook zeker aanraden, als je net als ik een vette huid hebt. Ik heb zelf de kleur Light-Medium en die is echt perfect.

NYX Matte Finish setting spray – €9,20

Een make-up look is absoluut niet af zonder setting spray, en in mijn geval, een matterende setting spray. De matte finish setting spray van NYX is de eerste spray die ik niet vind stinken! Daarnaast laat deze spray mijn huid er prachtig uitzien, omdat de spray de huid minder ‘poederig’ maakt. De spray matteert de huid goed maar laat glanzende producten, zoals highlighter of oogschaduw, nog meer opvallen. Het effect is bijna niet te beschrijven, deze setting spray moet je gewoon eens proberen! Ik zie net dat Notino de setting spray van NYX ook verkoopt in een groot formaat. Mijn spray gaat er altijd enorm hard doorheen, dus dat is nog wel iets om te overwegen!

NYX Pore Filler Primer €14,00

De Pore Filler primer van NYX mag ook absoluut niet ontbreken in mijn lijstje met favoriete make-up producten voor een vette huid. Deze primer was helaas net op voordat ik naar Lissabon vertrok, maar ik ga ‘m zeker opnieuw aanschaffen. Een goede matterende primer is echt een must als je een vette huid hebt. Niet alleen blijft je make-up dan beter zitten, het ziet er ook een stuk mooier uit! Overigens heb ik meerdere primers van NYX gebruikt en ik vond ze allemaal heel fijn. Mocht je een ander huidtype hebben dan ik, dan heb je bij NYX nog veel meer opties wat betreft primers.

Heb jij een vette huid? Welke make-up producten voor een vette huid vind jij fijn?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
make-up producten voor een vette huid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge