10x De leukste items voor een interieur make-over

Hoi allemaal! Vorige week schreef ik al een artikel met tips voor een snelle en duurzame interieur make-over. Het artikel van vandaag kun je eigenlijk wel zien als een soort vervolg, want nu deel ik een heleboel leuke interieur accessoires. Ben jij van plan om je interieur binnenkort een make-over te geven en kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Kijk dan gauw verder, want ik heb 10 toffe woonaccessoires voor je verzameld.

interieur make-over
1. Rond vloerkleed riet – Xenos €44,99 / 2. Plantenpot met hanger – Xenos €9,99 / 3. Kare Design Vicky Velvet fauteuil – DesignOnline24 €419,00 / 4. Kussen Baiso – Kwantum €16 / 5. Kussen Onore – Kwantum €12 / 6. Espresso kopje beige – Kwantum €2 / 7. Waxinelichthouder met stippenmotief – LeenBakker €14,49 / 8. Webbing side table – Xenos €79,99 / 9. XL Vloerkleed azteken – Xenos €19,99 / 10. Leren plankdrager maat S – Lerenhandgreep.nl €14,95

Interieur make-over

Zo’n twee keer per jaar (meestal in het voorjaar en in de herfst) begint het bij mij te kriebelen en heb ik zin om mijn interieur een make-over te geven. Ik lever dan oude items in bij de Kringloop en kijk of ik daar wat leuks kan vinden. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten vind ik duurzaamheid belangrijk. Daarnaast ben ik ook nog eens dol op Kringloop shoppen, omdat je daar altijd unieke items vindt. Maar, dat betekent natuurlijk niet dat je niet af en toe wat nieuws mag aanschaffen. De meeste grote meubelen heb ik al jaren, maar af en toe vind ik het wel leuk om nieuwe interieuraccessoires te shoppen.

Kleine aanpassing, groot resultaat

Zo kun je je interieur eenvoudig een make-over geven door bijvoorbeeld een nieuw vloerkleed aan te schaffen. Een nieuw kleed doet wonderen en geeft je interieur meteen een andere look! Ook nieuwe sierkussens doen wonderen. Je kunt bijvoorbeeld ook zelf een kussenhoes maken, zo weet je zeker dat je een uniek exemplaar hebt. Ik heb een zwak voor mokken, dus er belandt ook regelmatig een nieuwe mok in mijn keukenkastjes ;-). Wel heb ik de regel dat ik dan ook een mok weg moet doen, omdat mijn kasten anders echt uitpuilen.

Nieuwe handgrepen

Je kunt je interieur ook een snelle make-over geven door nieuwe handgrepen te plaatsen op je (keuken)kasten. Zo kun je je meubels bijvoorbeeld een nieuwe look geven met een leren lus. Niet alleen heel stijlvol, maar ook erg duurzaam, want leer gaat lang mee! In de webshop van Lerenhandgreep.nl vind je diverse maten voor een leren lus. Je kunt je wanden ook een make-over geven met een plantenhanger of een leren plankdrager. Dit is een houten plank die wordt vastgehouden met een leren lus. De leren lus is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat de plankdrager altijd perfect bij jouw interieur past!

Wanneer heb jij je interieur voor het laatst een make-over gegeven?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
interieur make-over

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge