4 Must have make-up producten van NYX

Hoi allemaal! Wie mijn blog langer volgt, weet misschien wel dat ik groot fan ben van de make-up producten van NYX. Zo schreef ik vorig jaar al een artikel over mijn favoriete make-up producten van NYX. Inmiddels heb ik weer een aantal producten aan mijn lijstje met favorieten toegevoegd, die ik maar al te graag met je deel. Ben je benieuwd naar 4 producten van NYX, die volgens mij echt een must have zijn? Lees dan gauw verder!

producten van NYX

Must have producten van NYX

Een aantal jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de producten van NYX en sindsdien is mijn NYX producten stash flink gegroeid. Ik heb een zwak voor lipsticks en oogschaduw en laat NYX nou net hele mooie lipsticks en fijne oogschaduwpalettes hebben ;-). Er zijn eigenlijk maar weinig producten van NYX die ik niet fijn vind. Met mascara’s ben ik bijvoorbeeld heel kieskeurig en ook met creamy contourpalettes maak je me niet echt blij. De Can’t Stop Won’t Stop foundation van NYX is overigens ook een must have als je net als ik een vette huid hebt! Als ik één foundation zou moeten kiezen voor de rest van mijn leven dan wordt dit ‘m.

NYX matte fixing spray

NYX Shine Killer primer & NYX Matte Finish fixing spray

Een goede basis vind ik ontzettend belangrijk, zeker omdat ik een vette huid heb. Sinds ik de NYX Shine Killer primer gebruik, blijft mijn make-up veel langer mooi zitten. En dat niet alleen, foundation brengt ook veel mooier aan met deze primer eronder! Maar, zonder de NYX Matte Finish fixing spray is mijn make-up look echt niet af. Zeker nu we bijna dagelijks een mondkapje dragen is een fixing spray toch wel een must. Ik gebruik altijd van die papieren mondkapjes en met deze fixing spray blijft mijn make-up de hele dag op zijn plek! Aan het einde van de dag glimt mijn huid wel, maar zo lang mijn make-up gewoon blijft zitten kan ik hier wel mee leven.

NYX lid lingerie

NYX Lid Lingerie oogschaduwpalette

Het is bijna beschamend hoeveel oogschaduwpalettes ik inmiddels heb verzameld, maar toch kan ik een nieuw exemplaar af en toe écht niet weerstaan. Oogschaduw is inmiddels niet meer weg te denken uit mijn make-up routine. Het NYX Lid Lingerie oogschaduwpalette is heel handzaam en de kleuren zijn perfect voor een dagelijkse look. Dit is echt het perfecte palette om mee te nemen als we weer kunnen reizen (ik kan niet wachten!).

NYX lid lingerie
De kleuren van het NYX Lid Lingerie palette vind ik echt prachtig! Ze zijn niet alleen geschikt voor de lente, maar ook voor de herfst. Kortom: kleuren die geschikt zijn om het hele jaar door te dragen ;-). Alle kleuren zijn mat, wat ik juist ook wel heel tof vind. Ik heb namelijk niet veel oogschaduwpalettes die alleen matte kleuren bevatten.

oogschaduw palette
De swatches van het oogschaduwpalette. Vooral de lila kleur vind ik helemaal fantastisch, juist omdat ik dit soort kleuren niet vaak draag. Leuk om mee te experimenteren! De bruintinten zijn altijd goed en maken van elke look een succes. Ook de lichte highlighter past perfect bij elke ooglook.

suede matte lipstick

NYX Suède Matte lipstick

Mijn favoriete NYX Suède Matte lipstick mag natuurlijk ook niet ontbreken in dit artikel. De kleur ‘La La Land’ is absoluut mijn favoriete kleur, deze heb ik nu al voor de 3e(!) keer opnieuw besteld. Toen ik zag dat ‘ie weer op voorraad was bij Notino, heb ik ‘m meteen in mijn winkelmandje gegooid. Ben je net als ik dol op lipsticks met een mat effect, maar wil je wel dat je lippen zacht en gehydrateerd blijven? De NYX Suède matte lipsticks zijn dan echt een must have! Inmiddels heb ik al vier kleuren van deze lijn aan mijn lipstick stash toegevoegd.

suede matte lipstick
De kleur ‘La La Land’ past werkelijk bij elke make-up look. Ik vind het heel lastig om de kleur te omschrijven, maar dit is een kleur die heel veel mensen goed staat. Het is een combinatie van rood, nude en bruin. Natuurlijk lijkt de kleur bij iedereen weer anders, maar zo zou ik ‘m in ieder geval omschrijven ;-). Ik durf wel te zeggen dat dit mijn favoriete lipstick ooit is!

Heb jij producten van NYX in je stash? Wat zijn jouw favorieten?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
producten van NYX

3 Reacties

  1. Jolet
    26 maart 2021 / 11:25

    Ik ben ook echt fan van nyx! Die lingerie lipsticks blijven ook echt super goed zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge