MLBB #121 | Lancering van mijn webshop en shoppen in Amsterdam!

Hoi allemaal! Het is weer tijd voor een nieuwe ‘My Life Besides Blogging’ waarin ik jullie een kijkje geef in mijn leven! De afgelopen weken is er ontzettend veel (leuks) gebeurd, dus bereid je voor op een uitgebreide editie dit keer. Mijn zelf ontworpen t-shirts werden geleverd, mijn webshop ging eindelijk live, ik ging sale shoppen in Amsterdam en ook ben ik nog een paar keer naar het strand geweest :-). Kijk je weer gezellig mee?

webshop
Twee weken geleden ging ik gezellig met mama naar Amsterdam. We zouden elkaar ontmoeten op het station van Groningen en wat bleek, we hadden allebei het idee om koffie te halen voor onze treinreis, maar dat wisten we niet van elkaar. Zaten we dan met vier koffie :p.


OOOOHHH, wat ziet dit er allemaal lekker uit.


Lekker lunchen op het terras van Illy.


Toen we weer verder wilden gaan was er opeens een demonstratie aan de gang. En wel een demonstratie tegen slachthuizen. Dat vond ik, als vegetariรซr, natuurlijk fantastisch om te zien! ๐Ÿ˜€


Ik heb echt al jaren niks meer gekocht bij H&M, maar de H&M in Amsterdam had al sale en er waren zoveel leuke dingen! Ik ging met een aantal leuke, nieuwe outfits naar huis :-).


Nog even langs Zara home…


Nog even een drankje…


En als afsluiter een patatje mayo voor in de trein, heerlijk! We zijn niet tot heel laat gebleven, ook omdat ik die nacht moest werken (in Groningen).


Ik heb een samenwerking op Instagram met het modemerk NA-KD, zo gaaf! Ik mocht drie kledingstukken uitzoeken. Op mijn Instagram laat ik ze je allemaal zien in mijn NA-KD haul, mocht je er benieuwd naar zijn!


Hmmmm! Couscous kan ik elke dag wel eten!


De afgelopen week ben ik ook bezig geweest met een aantal ontwerp-opdrachtjes. Zo heb ik een nieuw logo ontworpen voor TypischKim.com. Deze schets heb ik later uitgewerkt op de computer en verwerkt in het logo. Op de blog van Kim kun je het eindresultaat zien!


Ook ging ik de afgelopen weken weer een aantal keer Instagram foto’s maken met Inge. Kon ik meteen mijn nieuwe items van NA-KD aan, yay!


Ook kwamen mijn zelf ontworpen t-shirts eindelijk binnen! Zoals jullie misschien al hebben gezien/gelezen is er bij 2/3 prints helaas een drukfout gemaakt. De nieuwe t-shirts worden gelukkig deze week al geleverd. Heel erg balen dat de verkoop daardoor zo’n vertraging oploopt, maar gelukkig worden ze wel kosteloos opnieuw gedrukt! Het “Sweet” t-shirt was wel goed gedrukt, dus afgelopen week heb ik de pre orders alvast kunnen verzenden, zo leuk! ๐Ÿ˜€


Haha, dat kapsel! :p Met Knoepert gaat het trouwens onwijs goed. Hij is weer heel erg actief en alert en hij kan weer een stuk sneller kauwen. Ik ben zo opgelucht! Er is natuurlijk een kans dat het terugkomt, maar dan weet ik in ieder geval wat ik moet doen.


Vorige week zondag was mijn vader jarig. Er kwam allemaal familie op bezoek en ‘s avonds stond dit heerlijke eten voor ons klaar.


De volgende dag, maandag 25 juni, was het zover: Mijn webshop ging live! Zo ontzettend spannend. Ik heb er zo lang naar uit gekeken! Ik kan niet wachten tot ik de andere t-shirts ook kan toevoegen aan de shop :-). Ze zijn wel alvast te pre-orderen!

rimmel london stay matte
Ik schreef een review over de Stay Matte Summer Nudes van Rimmel London. Heb jij mijn artikel al gelezen? ๐Ÿ™‚


Lekker knuffelen met Lexie <3


Als mijn cavia’s paardenbloem eten ziet hun bekje er ongeveer zo uit… ๐Ÿ˜‰


Groningen <3


Wisten jullie dat Make-up Revolution vanaf nu ook verkrijgbaar is bij Trekpleister? Ik mocht een paar mooie items uitzoeken om te reviewen.


En dit zijn ze geworden! <3 Jullie kunnen binnenkort een uitgebreide review en een make-uplook verwachten met deze producten!


De afgelopen week heb ik het wat rustiger aan gedaan, aangezien ik toch moet wachten op de nieuwe t-shirts. Ik heb ook erg veel genoten van het lekkere weer! Afgelopen donderdag ging ik een dagje naar mijn ouders om daar lekker in de tuin te zitten, spelletjes te doen en te lezen. Ik maakte voor het eerst zelf ijskoffie, zeker voor herhaling vatbaar!


Aan het einde van de middag kwam mijn vriend me ophalen bij mijn ouders en gingen we nog even naar het Zuidlaardermeer. Wat een perfecte dag! Daarna gingen we nog gezellig avondeten bij mijn ouders en daarna naar huis, want we moesten allebei ‘s nachts weer werken.


Vrijdagmiddag weer fris en fruitig om foto’s te maken met Inge. We gingen eerst even lekker lunchen bij Feel Good in Groningen.


Kijk nou hoe lekker deze banaan pannenkoekjes eruit zien!? Zo gezond ook en zo mooi gestyled, love it!


Na het foto’s maken ging ik nog even een terrasje pakken samen met mijn vriend. Daarna thuis nog wat werken en ‘s nachts ook weer aan het werk.


Zaterdag was ik mega moe van werk en was ik pas laat wakker. Het was weer prachtig weer, dus ging ik toch nog even lekker naar buiten! Zaterdagnacht moest ik ook weer werken en gisteren ben ik nog lekker naar het strand geweest. Genieten!

De komende week staat vooral in het teken van de t-shirts. Ik ga ook bezig met nieuwe prints, zo leuk! Eind deze week kan ik eindelijk alle pre-orders verzenden en foto’s maken van de nieuwe t-shirts. Het gaat een drukke, maar leuke week worden! ๐Ÿ™‚ Fijn weekend en tot woensdag!

Hoe was jouw week? Heb jij ook zo genoten van het weer?

12 Reacties

 1. 2 juli 2018 / 07:28

  Zo te horen heb je twee fijne weken achter de rug! Zo gaaf dat je webshop nu is gelanceerd! En altijd leuk, zo’n dagje Amsterdam! Ik moest wel lachen om jullie voorraadje koffie voor onderweg ๐Ÿ˜‰
  Die pannenkoekjes van Feel Good zien er trouwens ook heerlijk uit. En wat ziet het er ook fotogeniek uit op je bord!
  Romy onlangs geplaatst…15x waarom maandag een (meer dan) prima dag is!My Profile

 2. 2 juli 2018 / 07:57

  Wat tof van je eigen website! Ik ben heel benieuwd naar alles wat nog komen gaat. Zelf heb ik ook echt gigantisch genoten van het zonnetje!
  Kim onlangs geplaatst…My week in pictures #3My Profile

 3. 2 juli 2018 / 14:05

  Ah wat een fijne week! En je stipjes shortje/rokje is echt zo leuk!! En leuk om ook Inge in je MLBB te zien. Volgens mij zag ik in haar vlog dat ze met jou ging afspreken haha ๐Ÿ™‚

 4. 3 juli 2018 / 16:47

  Wat een heerlijke weken! Ik vind je shirts zo leuk <3
  En ik smelt echt van je cavia's, ze zijn te schattig.
  Liefs,
  Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge