Herfst make-up inspiratie: Mijn favorieten voor een najaarslook

Wie mij een beetje kent, weet dat de herfst absoluut niet mijn favoriete seizoen is. Ik houd gewoon niet van kou, regen en donkere dagen. Maar, iets waar ik in de herfst wel heel blij van word, is make-up! Ik ben dol op warme kleuren en ik vind het heerlijk om te experimenteren met nieuwe producten. Het is dan ook tijd voor wat herfst make-up inspiratie met mijn favoriete producten! Kijk gauw verder als je benieuwd bent!

herfst make-up inspiratie

Herfst make-up inspiratie

Nu het wat kouder is draag ik weer vaker een full face make-up. Het fijne aan de herfst is dat je make-up er niet meer binnen no time af zweet ;-). Als ik denk aan de herfst, dan denk ik aan een mooie, dekkende foundation, warme kleuren oogschaduw en donkere lipsticks. Hieronder vind je mijn favoriete producten die ik heb gebruikt voor deze herfst make-up look.

NYX Can’t Stop Won’t Stop foundation

‘s Zomers draag ik amper foundation, maar zodra het herfst wordt is foundation weer een vast onderdeel van mijn make-up routine. Inmiddels gebruik ik de NYX Can’t Stop Won’t Stop foundation al een aantal jaar en dit is naar mijn mening echt de allerbeste foundation ooit. Zeker als je net als ik een vette huid hebt! Ik draag de kleur ‘Nude’ en deze is eigenlijk het gehele jaar door perfect.

herfst make-up wijnrode oogschaduw

Makeup Revolution Forever Flawless oogschaduwpalette

Ik heb echt een zwak voor oogschaduwpalettes en ik heb er dan ook een heleboel in mijn stash. Nu het herfst is draag ik graag warme kleuren, zoals oranjerood, koper en paarstinten. Een van mijn favoriete palettes van dit moment is het Makeup Revolution Forever Flawless oogschaduwpalette. Voor deze look heb ik de roze shimmer oogschaduw gecombineerd met de paarse en bruine oogschaduw uit het palette.

Catrice blush

Nu het herfst is, is mijn bruine kleur als sneeuw voor de zon verdwenen. Een fijne bronzer en blush zijn dan ook onmisbaar om wat meer kleur aan je gezicht te geven. Momenteel is de Cheek Lover blush (in de kleur 010 Blooming Hibiscus) van Catrice groot favoriet. Je hebt maar een klein beetje nodig, want de blush is ontzettend goed gepigmenteerd. De roze kleur past perfect bij alle kleuren oogschaduw en lipstick!

wijnrode nagellak

Wijnrode matte nagellak

Natuurlijk mogen mooie nagels ook niet ontbreken bij je herfst make-up look. Nagels in een warme herfstkleur, die ook perfect passen bij je outfit, maken de look helemaal af! In het najaar ben ik helemaal fan van donkere kleuren, zoals deze wijnrode nagellak met matte effect.

NYX Suède Matte lipstick

Een warme lipstick maakt je herfst make-up look helemaal compleet. De suède matte lipstick ‘Lalaland’ van NYX is wat mij betreft de perfecte herfst lipstick. Deze lipstick is de perfecte combinatie tussen rood en roestbruin en past werkelijk bij elke look. In de herfst draag ik graag bruine lippenstift, dat klinkt misschien heftig, maar een lichtbruine kleur is ook heel goed te combineren en heel herfstig!Wat zijn jouw favoriete producten voor een herfst make-up look?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
herfst make-up inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge