Review | Makeup Revolution Reloaded Newtrals 2

Hoi allemaal! Vorige week liet ik jullie deze make-up look zien, gemaakt met een heleboel prachtige producten van Makeup Revolution. Zoals beloofd zou ik ook een review schrijven over een aantal van deze producten! Vandaag is het de beurt aan het Makeup Revolution Reloaded Newtrals 2 palette, een onwijs mooi palette met 15 oogschaduws. De kleuren zijn helemaal mijn ding, dus ik kon echt niet wachten om het palette te testen! Kijk je mee naar mijn review?

Makeup Revolution Reloaded Newtrals 2
Makeup Revolution heeft een aantal prachtige oogschaduwpalettes in het assortiment, ik had echt moeite met kiezen! De laatste tijd ben ik helemaal fan van roze- en oranjetinten in oogschaduw en ondanks dat ik daar al wat opties van heb, wilde ik ook graag dit palette met warme, zomerse tinten aan mijn collectie toevoegen.

Makeup Revolution Reloaded Newtrals 2
Het Makeup Revolution Reloaded Newtrals 2 palette dus, een hele mond vol! Op de achterkant van het palette vind je een ingrediëntenlijstje.

Makeup Revolution Reloaded Newtrals 2
Dit zijn alle 15 kleuren uit het palette. De oogschaduwkleuren hebben helaas geen namen, wat ik altijd wel een leuke toevoeging vind.


Hoe mooi zijn deze kleuren?! Hier kan je echt een heleboel zomerse, warme ooglooks mee maken. Ik houd ervan! Wat ik trouwens wel meteen een groot nadeel vind is dat er geen spiegel in het palette zit. Ik neem bijvoorbeeld op reis vaak een palette met een spiegel mee, zodat ik me altijd en overal kan opmaken. Ik merk wel dat ik daardoor minder snel naar dit palette grijp, want ook thuis vind ik palettes met spiegels enorm handig.

Makeup Revolution Reloaded Newtrals 2
De eerste rij kleuren bestaat uit vooral matte tinten. Wat is de pigmentatie goed, hè? De oogschaduws voelen wel wat stroef en droog aan, maar over het pigment heb ik niks te klagen. Ik hoop dat ze fijn zijn in gebruik!

Makeup Revolution Reloaded Newtrals 2
De tweede rij bevat, denk ik, mijn meest favoriete kleuren uit het palette. Ik ben echt verliefd op de twee roze, glanzende tinten. Wauw! De witte tint vind ik er niet zo mooi bij passen. Ik had liever een wat warmere highlighter gezien. Wederom is het pigment van deze rij kleuren ontzettend goed!

Makeup Revolution Reloaded Newtrals 2
En dan de laatste rij. Wauw. Ik heb er gewoon geen woorden voor. Het lijkt wel alsof dit palette bij iedere rij nog beter gepigmenteerd is ;-). Wat een prachtige kleuren! Hier kun je echt een hoop mooie, gevarieerde looks mee maken!

Makeup Revolution Reloaded Newtrals 2
Ik ben groot fan van roze-achtige looks, dus maakte ik een look met de roze shimmer kleur uit de tweede rij (mijn favoriet!) en de roze en peachy tinten van de eerste rij. Dit is echt zo’n zomerse look die ik iedere dag zou kunnen dragen!

Al met al ben ik heel erg tevreden over het Reloaded Newtrals 2 palette van Makeup Revolution. Ik vond sommige kleuren wel wat droog en stroef aanvoelen, deze kleuren waren ook wat lastiger aan te brengen en te blenden. Maar dit mag de pret niet drukken, want de pigmentatie is onwijs goed en de kleuren zijn zó mooi! En voor dit kleine prijsje is het al helemaal een goede koop, toch? 😉

Het Makeup Revolution Reloaded Newtrals palette kost 4,99 en is o.a. te koop bij Etos en Trekpleister

Ben jij ook fan van roze en peachy tinten in je ooglook?

7 Reacties

 1. 18 juli 2018 / 08:22

  Super mooie kleuren! Ik hou van dit soort roze tinten. <3
  Liefs,
  Evelien
  Evelien onlangs geplaatst…Sunny vibesMy Profile

 2. 18 juli 2018 / 10:04

  Wauw, wat een prachtig palette!
  Liefs,
  Yara

 3. 18 juli 2018 / 14:57

  Mooie kleuren! Al ben ik niet zo’n grote fan van rode kleuren als oogschaduw, op zich als een aantal kleuren als blush worden uitgebracht zou ik ze zeker kopen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge