Lekker en gezond lunchen in Groningen doe je bij Feel Good!

Hoi allemaal! Begin dit jaar schreef ik een uitgebreid artikel over de food hotspot Feel Good en guess what, Feel Good is nog steeds één van mijn favoriete lunchtentjes in Groningen! Onlangs hebben ze de tent helemaal verbouwd en ook hebben ze een nieuwe menukaart, hoog tijd om weer eens een bezoekje te brengen dus ;-). Samen met Inge probeerde ik een overheerlijke smoothie en de banaan pannenkoekjes uit, wat zag het er verrukkelijk uit! Kijk je mee?

feel good
Wanneer je de vernieuwde Feel Good binnenstapt, herken je het bijna niet meer! Oh well, de sfeer is (gelukkig!) hetzelfde gebleven: Het interieur is nog steeds ontzettend vrolijk en ook (best wel) girly. Echt een Instagram-waardige hotspot dus! 🙂 Toen wij er waren was het onwijs druk, dus hebben we niet heel veel foto’s kunnen maken van het interieur. Op de Instagram van Feel Good kun je het interieur wat beter bekijken!

groningen
Nadat we een super leuk plekje op een heerlijke, velvet bank hadden uitgekozen was het tijd voor het echte werk: Een keuze maken uit allemaal lekkere gerechten op de menukaart! Bij Feel Good kun je ook tot laat in de middag een ontbijtje bestellen, dus we hadden extra veel keus! Omdat we beide vrij laat hadden ontbeten kozen we voor de banaan pannenkoekjes, want dat ligt niet zo zwaar op de maag.

De pannenkoekjes zijn gemaakt van kokosmelk, super gezond dus! Ik ben niet zo dol op kokos, maar gelukkig proefde je daar helemaal niks van terug ;-). Maar, wauw, wat waren onze borden prachtig gestyled! Het zag er ZO mooi uit, gewoon zonde om op te eten! De blauwe bessen smoothie met havermelk die ik had besteld was ook enorm lekker. Zo fijn ook dat je zelf een melksoort kunt kiezen: Amandel, soja, kokos of haver. Natuurlijk is er ook gewoon koemelk! Ideaal, zo is er voor ieder wat wils. Ook voor mensen met allergieën en voor mensen die niet van al die ‘poespas’ houden ;-).

groningen
Na al die Instagram-foto’s waren de pannenkoekjes wel koud geworden, maar daarom niet minder lekker ;-). We verhuisden ook nog even naar buiten om wat foto’s te maken en het was ook nog eens heerlijk weer. Een gezonde en lekkere lunch in het zonnetje, wat wil een mens nog meer? Ik maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om één van mijn zelf ontworpen t-shirts op de foto te zetten voor de Instagram van Studio Anna Jirina (mijn bedrijf). Mocht je in (de buurt van) Groningen wonen, of eens een dagje gezellig naar Groningen willen gaan en gezond en lekker willen ontbijten of lunchen, dan kan ik je Feel Good zeker aanraden!

Feel Good vind je aan de Oude Kijk in Het Jatstraat 29, Groningen

Wat is jouw favoriete lunchtentje? Heb jij weleens banaan pannenkoekjes gegeten?

6 Reacties

  1. 13 juli 2018 / 10:37

    Aaargh, baal soms zo dat ik niet meer in Groningen woon! Niet dat ze in Utrecht geen leuke plekjes hebben, maar is toch niet hetzelfde als je hometown ineens superleuke tentjes erbij krijgt. Ziet er heerlijk uit!

  2. 14 juli 2018 / 13:12

    Wauw, dat ziet er heerlijk uit!
    Liefs,
    Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge