Interieur DIY | Eenvoudig een vrolijke fotoslinger maken!

Hoi allemaal! Ik vond het wel weer eens tijd voor een wat creatiever artikel op mijn blog. Ik schrijf niet vaak over interieur, om de doodeenvoudige reden dat ik een kleine kamer heb, waar ik niet echt veel ruimte heb voor leuke accessoires. Zeker niet nu ik een eigen webshop heb en een heleboel voorraad heb ;-). Gelukkig was er op de muur nog wel een plekje vrij. Een tijdje geleden kocht ik slingers voor mijn verjaardag en die heb ik nu omgetoverd tot fotoslinger! Kijk je mee?

fotoslinger
Voor mijn verjaardag kreeg ik dit kleine wandrekje. Super handig om leuke dingen in te bewaren, zoals kaartjes. Het bakje met rietjes staat er eigenlijk nog sinds mijn verjaardag, ik vond het wel vrolijk staan! De slinger kocht ik bij Hema en dat is ook een blijvertje ;-). Is die muur toch even wat minder kaal.

fotoslinger
De slinger had misschien wel iets hoger gekund, maar het is natuurlijk ook wel leuk dat je de foto’s goed kunt zien. Ik heb allemaal foto’s uitgeprint met een mooie herinnering: Mijn tripje naar Lissabon, mijn afstuderen, de eerste foto’s van mijn zelf ontworpen t-shirts en natuurlijk foto’s met mijn vriend, vriendinnen en cavia’s <3.

fotoslinger
De knijpers kocht ik trouwens bij Søstrene Grene, leuk zijn ze hè? Ik was nog op zoek naar mini knijpertjes voor dit projectje en deze zijn echt perfect! De kleuren zijn ook zo lekker zomers, ik word er gelijk vrolijk van!

fotoslinger
Het was moeilijk om een selectie te maken, maar ik vind het uiteindelijke resultaat erg mooi. Lekker zomers! En kijk nou, die foto van toen mijn cavia nog klein was, zo cute <3

fotoslinger
Natuurlijk had ik weer véél te veel foto’s – iets met niet kunnen kiezen ;-). Nu kan ik in ieder geval wel afwisselen, dus dat is leuk! Een paar prachtige foto’s van Sintra konden natuurlijk ook niet ontbreken. Bovenstaande foto’s zijn allemaal met mijn Samsung Galaxy S8 gemaakt en wauw, wat zijn de foto’s mooi geprint hè?

Ik heb ze laten printen bij Pixum en ik had ze al super snel in huis! Naast een aantal normale foto’s heb ik dus ook deze stapel retro-stijl foto’s laten afdrukken. Je kunt er ook voor kiezen om de rand weg te halen (dat polaroid effect dus) en dan krijg je mooie, grote vierkante foto’s! Ik ben er onwijs blij mee! De normale foto’s (dus 9 x 13 cm) heb ik gebruikt om een fotoboek in elkaar te knutselen voor mijn ouders, maar je kunt natuurlijk ook online een fotoboek samenstellen.

Ik heb ook een leuke kortingscode voor jullie: Met de code “ANNAJIRINA” krijg je 20% korting op een bestelling naar keuze bij Pixum, yay!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pixum

Print jij weleens foto’s? En verander jij vaak iets in je interieur?

6 Reacties

  1. 11 juli 2018 / 07:11

    Superleuk en lekker vrolijk, zo’n fotoslinger! En mooie foto’s heb je uitgekozen! Ik vind dit soort fotocreaties altijd wel een leuke persoonlijke touch geven aan een kamer. Zelf wil ik in mijn eigen appartementje graag een fotolijst waar je héél veel foto’s in kwijt kunt of anders zelf een fotomuur maken met lijstjes. Lijkt me wel tof! 🙂
    Romy onlangs geplaatst…Nooit meer te druk | (Niet) druk zijn is een mentaliteit!My Profile

  2. 11 juli 2018 / 21:10

    ahhh dit is zo leuk! Ik had ook zoiets in mijn kamer toen ik nog in een studentenhuis woonde. Binnen de kortste keren hing ook de keuken vol. Zo gezellig vind ik dat, als er foto’s in huis hangen!
    Justine onlangs geplaatst…My life in photos – juli 2018 #2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge