Favorieten van maart | Chai tea, Lissabon mok en Kiko lipstick

Vorige maand ben ik mijn maandelijkse artikel met favorieten volgens mij helemaal vergeten (oeps), maar hij is er weer! Het leek me erg leuk om mijn favorieten van de maand maart met jullie te delen, want dat zijn er genoeg… 😉 Zo ontdekte ik zelfgemaakte chai tea, herinnerde mijn vrolijke Lissabon mok me aan onze geweldige stedentrip en ook zijn een aantal beauty producten, waaronder een prachtige Kiko lipstick, groot favoriet geworden! Kijk je mee?

kiko lipstick

Chai tea en een super schattig theeblikje
Ik ben helemaal fan van de zogeheten chai tea latte en toen ik bij Søstrene Grene een zakje losse chai tea zag staan moest ik het natuurlijk wel kopen. Ik was er al zo lang naar op zoek! Ik kocht er meteen ook een theezeefje (toch?) bij en een schattig, pastelkleurig theeblikje. Lentekriebels hier ;-). De thee is niet te vergelijken met de echte chai tea latte, maar ik vind het alsnog heel erg lekker!

Kiko Velvet Matte lipstick nr. 314
In Lissabon namen we een kijkje bij Kiko en de velvet matte lipsticks waren allemaal in de aanbieding. Je raadt het al, ik kwam niet met lege handen naar buiten ;-). Ik koos voor een donkerroze kleur, ik vind hem zo bijzonder! Ik draag deze lipstick nu al een maand met heel veel plezier en voor mij is ‘ie extra speciaal, omdat ik hem in Lissabon heb gekocht. In de Rimmel London review van gisteren had ik deze lipstick ook op. Het lijkt me erg leuk om nog meer kleurtjes van de velvet matte lijn aan te schaffen en er een review over te schrijven! 🙂

Mexx Forever Classic Never Boring for her
Het is eindelijk lente en voor mij staat iedere seizoenswisseling gelijk aan het gebruiken van een nieuwe parfum ;-). Zo ook deze lente. Inmiddels draag ik mijn nieuwe geurtje van Mexx de hele maand maart al met heel veel plezier. Ik heb er ook al veel complimentjes over gekregen, yay! De geur is heerlijk, lekker fruitig, niet te zoet, maar ook niet te zwaar. Mocht je er ook benieuwd naar zijn dan raad ik je zeker aan om mijn review even terug te lezen.

Rimmel London INSTA Fix&Go primer & setting spray
In de review van gisteren kon je al lezen dat ik een aantal nieuwe producten van Rimmel London had getest, waaronder de INSTA Fix&Go primer & setting spray. Ik heb zelf eigenlijk weinig ervaring met setting sprays, maar ik ben positief verrast! Het leuke van de spray is dat je ‘m ook als primer kunt gebruiken, zo sla je twee vliegen in één klap en weet je zeker dat je make-up gedurende de dag goed blijft zitten. Ik heb de spray nog niet zo lang, maar hij is nu al groot favoriet!

Mijn vrolijke mok met sardientjes uit Lissabon
Ik neem eigenlijk zelden een souvenir voor mezelf mee van een vakantie, maar in Lissabon hadden ze zulke leuke mokken! Er waren ook allerlei mokken met tegeltjes-print, weer eens wat anders dan de standaard mokken met toeristische plekjes en teksten erop. Ik viel als een blok voor deze schattige mok met sardientjes. Sardientjes zijn natuurlijk typisch Portugees, maar toch vind ik deze mok niet cliché. Ik ben helemaal verliefd op de print en inmiddels is deze mok mijn favoriete koffie-mok! Zo kan ik iedere dag nog eventjes dagdromen over het prachtige Lissabon :-).

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

8 Reacties

 1. 29 maart 2018 / 08:00

  Wat een leuke favorieten! Ik ben heel erg benieuwd naar de fixing spray van rimmel! Ik gebruik nu altijd mijn oude vertrouwde van etos maar deze variant lijkt mij ook erg fijn.
  Liefs,
  Evelien
  Evelien onlangs geplaatst…Review | Bobbi Brown Shimmer Brick NectarMy Profile

 2. 29 maart 2018 / 08:02

  Wat een mooie favorieten! Ik ben vooral heel benieuwd naar die lipstick van Kiko dus kom maar op met die review, haha!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Etos AromalijnMy Profile

 3. 2 april 2018 / 13:57

  Ik ben echt een sucker voor theeblikjes, ze staan zo leuk! En die mok is prachtig, wauw! Superleuk souvenir. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Zondag Leesdag #2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge