I HEART MAKE-UP ROSE GOLD PALETTE | REVIEW

Het gebeurt eigenlijk zelden dat ik zelf een oogschaduwpalette koop, aangezien ik er al zoveel heb dat ze niet meer op twee (of drie?) handen te tellen zijn – oeps! Maar soms komt er opeens een pareltje voorbij die je gewoon móet hebben… <3 Herkennen jullie dat? In dit geval werd ik op slag verliefd op het I Heart Make-up Rose Gold palette en ik laat ‘m vandaag maar al te graag aan jullie zien! Kijk je mee naar mijn review?

i heart make-up rose gold palette
Nadat ik Vera’s video had gezien over de vergelijking van het welbekende Huda Beauty palette (65 euro!) met dit palette van I Heart Make-up (slecht 9,50) wist ik zeker dat ik deze dupe moest hebben! Ik heb ook het golden bar palette van I Heart Make-up dus ik wist al dat deze palettes van ongelooflijk goede kwaliteit zijn. In de Trekpleister zag ik het rose gold palette (nog) niet dus bestelde ik ‘m online bij Boozyshop.

i heart make-up rose gold palette
De ingrediënten van de oogschaduws.

i heart make-up rose gold palette
En dan het palette zelf! Waaaauw. Ik kon echt niet wachten tot ik ‘m binnen had, ook al ontving ik ‘m al super snel (ik moest hem wel bij de buren ophalen haha, argh)…

i heart make-up rose gold palette
Ik ben echt verliefd op de rose gouden details. Wie houdt er nou niet van rose goud??? Ik vind de vormgeving van de I Heart Make-up producten echt prachtig.

i heart make-up rose gold palette
Alle kleuren en namen van het palette. De kleur ‘Barbie’ was trouwens al aangeraakt toen ik het palette ontving, maar het kon me niks schelen, zo enthousiast was ik ;-). Ik heb het oneffen plekje alleen wel even gephotoshopt op sommige foto’s, perfectionistisch als ik ben…

i heart make-up rose gold palette
Wauw. Hebben jullie ooit zo’n mooi palette gezien? Ik vind letterlijk elke kleur onwijs mooi en dit zijn ook echt kleuren die ik graag draag (oké, oké, de fel-roze dan misschien niet meteen ;-)). Een perfect kleurenpalet voor de herfst, I love it!!!

i heart make-up rose gold palette
Wat ik heel tof vind is dat er zowel matte als glanzende tinten in zitten, dat heeft het Golden Bar palette niet zo! Ik denk dat je met dit palette meer kanten op kunt.

i heart make-up rose gold palette
Alvast sorry voor de meest lelijke en scheve swatches ever: Het was die dag dat ik foto’s maakte ZO donker, ik heb de product foto’s ook mega veel moeten photoshoppen omdat ze allemaal blauw uitgevallen waren, grr… Tijdens het fotograferen zag ik dat niet zo. Dus: Excuus voor de mindere kwaliteit dit keer!

Anyway, de eerste rij is meteen al prachtig! Enorm goed gepigmenteerd, behalve dan de laatste, rode tint. Deze heeft meer grove glitters die nogal verspreid zijn. De highlighter (links) is in het echt trouwens een stuk geler, echt een prachtige gouden highlighter!

i heart make-up rose gold palette
De tweede rij is ook zo ontzettend mooi. Wat een pigmentatie!!! Zowel de glanzende als de matte tinten zijn geweldig goed gepigmenteerd. Mijn handen kriebelen al om hiermee lekker aan de slag te gaan :p.

i heart make-up rose gold palette
De onderste rij bevat uitsluitend matte tinten, echt heel tof. De meest rechtse kleur is de enige kleur uit het palette die weinig pigment heeft, maar dit is ook een ontzettend lichte kleur en vooral bedoeld als highlight/basis.

i heart make-up rose gold palette
Ik kon écht niet kiezen met welke kleuren ik aan de slag wilde, dus ging ik voor een redelijk veilige, roze look. Er zitten ook zoveel mooie roze tinten in het palette! <3 Ik gebruikte als eerst Uh-Oh in de arcadeboog, Barbie op het bewegend ooglid en Girl Boss en Back up in de outer-V en op de onderste wimperrand. Hold up gebruikte ik als highlighter onder mijn wenkbrauwen en in mijn binnenste ooghoek.

i heart make-up rose gold palette
Op mijn lippen een berry kleurtje van P2, dat vond ik er wel mooi bij passen. Een lekkere glowy look bij mijn nieuwe roze sweater!

i heart make-up rose gold palette
Hier kun je de verschillende kleuren op mijn oogleden goed zien. Ik vind deze kleuren echt zo ontzettend mooi! Echt een look die ik iedere dag zou kunnen dragen. Met mijn oogschaduwbasis van Essence blijft de oogschaduw de hele dag mooi zitten, het pigment vervaagt niet. Ik kan niet wachten om meer looks te maken met dit palette, binnenkort zal ik er weer één delen in een Make-up Of The Day :-), de laatste MOTD is alweer te lang geleden…

i heart make-up rose gold palette
Jongens, jullie raden het al, ik ben ontzettend enthousiast over dit palette! Ik vind hem denk ik nog mooier dan het Golden Bar palette en de kleurtjes zijn helemaal mijn ding <3 Mocht je nog op zoek zijn naar een mooi oogschaduwpalette met goede pigmentatie kan ik je het I Heart Make-up Rose Gold palette zeker aanraden! De andere palettes van dit merk zijn ook onwijs goed, maar ik vind het heel fijn dat het Rose Gold palette zowel glanzende als matte tinten bevat. Ik weet zeker dat ik hier nog heel veel plezier van zal hebben! 🙂

I Heart Make-up is o.a. te koop bij Trekpleister en online (bijvoorbeeld bij Boozyshop)

Heb jij een oogschaduwpalette van I Heart Make-up in je bezit? Ga jij het Rose Gold palette aanschaffen?

15 Reacties

 1. 10 november 2017 / 22:20

  Oh wauw! Wat mooi! Moest ik een fervent oogschaduwdrager zijn zou deze ook in m’n mandje belanden denk ik. Maar helaas. Heb genoeg make upjes voor iemand die er eigenlijk amper iets mee doet. Mooie look ook!
  Irene onlangs geplaatst…Mindfulness challenge | Update 1.My Profile

 2. 11 november 2017 / 00:05

  Wauw, wat een ontzettend mooi palette! Ik ben helemaal weg van de mooie kleuren en het pigment. En wat staat deze roze kleur je onwijs mooi! Ik ga ook eens naar een palette van dit merk kijken. Ook al een feestje om naar te kijken trouwens, die leuke verpakking!
  Romy onlangs geplaatst…5 redenen om te stoppen met pleasenMy Profile

 3. 25 november 2017 / 20:21

  Wat een mooi palette en je hebt er een prachtige ooglook mee gemaakt!

 4. 4 december 2017 / 22:51

  Wauw! Je hebt je make-up echt prachtig gedaan en wat zijn de kleuren van dit palette mooi zeg. Ik draag al een tijdje geen oogschaduw meer, maar met deze kleuren begint het toch weer te kriebelen om het te doen!
  SUUS onlangs geplaatst…MICRO HAIR EXTENSIONS |BYJAMELYMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge