Nail art voor beginners: Zomerse nagels in een handomdraai!

Hoi allemaal! Wie mij langer volgt, weet dat ik gek ben van nagels en nagellak. Zolang ik me kan herinneren heb ik al lange nagels, die ik regelmatig voorzie van een nieuw kleurtje. Toen ik begon met bloggen, deelde ik regelmatig een creatieve nail art. Iets waar ik nu eigenlijk geen tijd meer voor maak! Onlangs had ik zin in een hele snelle en makkelijke nail art. Eerlijk is eerlijk, ik weet niet eens of ik het nail art mag noemen, maar ik doe het toch :p. Het leek me leuk om mijn supersnelle nail art voor beginners met jullie te delen. Kijk je met me mee?

nail art voor beginners
Ik ben gezegend met sterke en lange nagels, die snel groeien. In dit artikel deel ik mijn persoonlijke tips om natuurlijke nagels lang, sterk en gezond te houden! Ik zou ook niet zo snel gel- of acrylnagels nemen, omdat dit je eigen nagels verzwakt. Het enige nadeel aan het hebben va natuurlijke nagels, is dat er af en toe eentje breekt en je dan alles moet afknippen, omdat het er anders niet uitziet :p. Ook vind ik het erg belangrijk dat mijn nagellak lang blijft zitten, omdat nagels lakken best wel veel tijd kost. Daar heb ik niet altijd zin in!

Ik vind zelf Rimmel nagellak heel erg fijn, deze blijft bij mij wel 5-7 dagen mooi zitten! Ook over de vernieuwde nagellak van Catrice ben ik erg enthousiast, daar heb ik dan ook een heleboel van in mijn stash. Nagellak van merken waar ik minder enthousiast over ben zijn onder andere Hema en Essence. Daarnaast vind ik Essie nagellak ook erg fijn, maar qua prijs-kwaliteitverhouding zou ik dan liever voor Rimmel kiezen.

nail art voor beginners

Nail art voor beginners

Goed, nu is het tijd voor het leukste gedeelte: de supersnelle nail art voor beginners! Het leek me leuk om het uiteinde van mijn nagels een ander kleurtje te geven. Bovendien kon ik niet kiezen tussen de lila en de roze kleur en op deze manier kan ik ze allebei dragen :D. Mijn nagels zijn eigenlijk lang genoeg om meerdere strepen te maken, dus dat ga ik binnenkort eens even proberen!

Ik begon met twee lagen van de lila kleur en toen dit volledig was opgedroogd, kon ik beginnen met mijn creatie. Om een strakke lijn te creëren plakte ik een stukje plakband op mijn nagel, steeds op ongeveer dezelfde plek. Je kunt natuurlijk ook verschillende soorten strepen maken, laat je creativiteit de vrije loop ;-). Het plakband drukte ik goed aan en daarna was het tijd om de puntjes te lakken met de lichtroze kleur van Rimmel. Ook hiervoor gebruikte ik twee laagjes. Hierna trok ik alle stukjes plakband eraf en bracht ik nog een laagje topcoat aan, zodat de strepen wat zachter werden. Ondanks dat deze nail art super simpel is, ben ik heel enthousiast over het resultaat. Dit ga ik vaker doen, leuk om mee te experimenteren!

Een tijdje geleden liet ik mijn nagels doen bij Cheyenne van Vrolijke Vingers en toen kreeg ik meteen zin om zelf aan de slag te gaan. Op haar Instagram kun je haar nail art creaties bekijken!

nagellak
Het valt niet te ontkennen dat ik voornamelijke roze tinten in mijn nagellak stash heb. Ik ben dol op roze! Bovenstaande tinten zijn, zeker in de zomer, groot favoriet. Bovendien zijn de kleurtjes ook leuk met elkaar te combineren. Zo vind ik het bijvoorbeeld ook leuk om een van mijn nagels (bij voorkeur mijn ringvinger) van een ander kleurtje of glitterlaagje te voorzien. Mocht je benieuwd zijn naar mijn favorieten, dan heb ik hieronder een handig lijstje (te beginnen bij de paarse Galactic Glow bovenin, met de klok mee):

Catrice Galactic Glow 06 Conquer The Auroral
Catrice Ico Nails 95 You Keep Me Brave
Catrice Ico Nails 63 Early Mornings, Big Shirt, Perfect Nails
Catrice Gold 02 Fascinating Grace
Rimmel London 336 Violet en Vogue
Catrice Galactic Glow 02 Enchanted By
Rimmel London 60 Seconds 405 Rose Libertine 
Catrice Ico Nails 73 I Have A Blush On You
Catrice Ico Nails 10 Rosywood Hills

Wat vind jij van nail art?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
nail art voor beginners

1 Reactie

  1. 21 augustus 2020 / 08:59

    Super tof! Vroeger maakte ik ook regelmatig kleine kunstwerkjes op mijn nagels. Niet dat ik er nu zo goed in was maar ik vond het wel altijd tof om te doen. Dit is inderdaad simpel maar geeft toch een extra touch hé. Essie is wel mijn favoriete lak maar dat vind ik toch ook wel duur dus ik ga ook vaak voor Catrice en over Essence ben ik eigenlijk ook wel tevreden.
    Irene onlangs geplaatst…Onzin die je niet moet gelovenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge