Random favorieten #3: Blouse met bloemenprint en planner!

Hoi allemaal! De maand augustus is alweer bijna voorbij, kunnen jullie het geloven? Hopelijk krijgen we nog een prachtige nazomer, want ik ben nog lang niet klaar met het mooie weer! Het is ook alweer een maand geleden dat ik voor het laatst een lijstje met favorieten deelde op mijn blog, hoog tijd dus voor een nieuw lijstje! In augustus werd ik vooral blij van mijn nieuwe, zomerse blouse met bloemenprint en herontdekte ik het plezier van plannen. Ook op make-up gebied ontdekte ik een aantal hele fijne, zomerse favorieten. Kijk je mee?

blouse met bloemenprint

Kiko long lasting oogschaduw nr. 219

Laatst ruimde ik mijn make-up kasten op en kwam ik een oude favoriet tegen: deze prachtige, roze oogschaduw van Kiko! Ik had ‘m ooit gekocht als back-up van de roze shimmer kleur uit dit palette, die ik helemaal geweldig vond. Mono oogschaduws gebruik ik helaas niet zo vaak, maar voor deze prachtige roze oogschaduw van Kiko maak ik graag een uitzondering. Deze kleur is letterlijk áltijd goed en past mooi bij elke make-up look! Tijdens de warme dragen droeg ik dit kleurtje over mijn hele ooglid. Zo gedaan en het ziet er gelijk een stuk frisser uit.

NYX Matte Finish Fixing Spray

Iets waar ik de afgelopen maand ook niet zonder kon, is mijn nieuwe fixing spray van NYX. Dit is oprecht de beste fixing spray die ik ooit heb gebruikt en, niet onbelangrijk, de geur is ook prettig. Niet te aanwezig en niet te geparfumeerd! Van sommige fixing sprays krijg ik na een lange dag weleens last van mijn wimpers en ogen, maar deze van NYX voelt erg fijn aan op mijn huid. Tijdens de warme dagen droeg ik meestal alleen oog make-up en een beetje blush en bronzer, dat bleef met deze fixing spray perfect op zijn plek!

Collistar Concealer Lifting Effect (tint 1)

Ik heb eigenlijk vooral dekkende concealers in mijn stash, zoals de L’Oréal Infaillible concealer. Deze concealer is écht geweldig, maar als ik verder geen foundation draag, vind ik de concealer teveel opvallen. Hij is namelijk vrij dik en heel dekkend, wat ik ‘s zomers minder fijn vind. Ik was dus nog op zoek naar een concealer die ik kon dragen op de dagen dat ik geen foundation draag. Deze concealer van Collistar is daarvoor echt perfect! De concealer is lichtgewicht en de kleur smelt mooi samen met mijn ‘naakte’ huid, je ziet ‘m bijna niet zitten!

Nivea Black&White Invisible Quick Dry deodorant

Na jaren van trouwe dienst, werd het ook weleens tijd om mijn favoriete deodorant in het zonnetje te zetten. Ik bestel mijn favoriete deodorant van Nivea altijd bij Notino, omdat ‘ie hier een stuk goedkoper is dan bij de Nederlandse drogist. Deze deodorant van Nivea is een anti transpirant, die geen vlekken achterlaat op je kleding en geen alcohol bevat. Ik ben echt verslaafd aan deze deodorant, ook omdat ik de geur echt heerlijk vind! Toch wil ik me ook echt eens gaan verdiepen in natuurlijke deodorant, omdat hier minder tot geen schadelijke stoffen in zitten. Ik heb al veel deodorants geprobeerd, maar tot nu toe kom ik toch telkens uit bij de Nivea Black&White!

Blouse met bloemenprint

In juli ben ik op vakantie geweest naar Kos en daar hebben we ook even gewinkeld. Het was best een uitdaging met 32 graden, maar we hebben zoveel leuks gezien! Uiteindelijk heb ik een heleboel dingen gepast, maar nam ik alleen een vrolijke blouse met bloemenprint mee. In dit artikel kun je ‘m beter bekijken! Op Kos was het echt veel te warm om deze blouse te dragen, maar in Nederland heb ik ‘m al vaak aan gehad. Ik vind de kleuren en het bloemetjesmotief zo leuk! Ook het volant aan de mouwen en aan de onderkant vind ik heel erg tof.

Daily planner van Studio Anna Jirina

Na een heerlijke vakantie had ik echt moeite om weer in het werkritme te komen… En dat het in Nederland ineens heerlijk weer was, hielp ook niet echt mee ;-). Ik heb ultiem genoten van de heerlijke, warme dagen, maar nu is het toch echt tijd om weer aan de slag te gaan. Eerlijk is eerlijk, af en toe moest ik mezelf wel even een schop onder mijn kont geven. Naast mijn agenda gebruik ik ook graag deze vrolijke daily planner om overzicht te houden. Je kunt ‘m nu helemaal gratis te downloaden op Studio Anna Jirina!

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge