XL Review | Nieuwe make-up van o.a. L’Oréal en Revolution!

Hoi allemaal! Het is weer tijd voor een uitgebreide review op mijn blog, hopelijk vinden jullie dat leuk :-). De afgelopen tijd heb ik een aantal nieuwe make-up producten ontdekt, die ik graag met jullie deel! De herfst komt eraan en hoewel ik echt een zomerkind ben, geniet ik heel erg van de nieuwe herfstcollecties. Herfstkleuren zijn gewoon helemaal mijn ding! 🙂 Ik heb dan ook een aantal make-up producten van L’Oréal, NYX, Catrice en Revolution uitgezocht die perfect zijn voor de herfst. Kijk gauw verder als je benieuwd bent naar mijn review!

revolution
Eerlijk is eerlijk, mijn make-up verzameling loopt echt de spuigaten uit. Ik denk dat ik binnenkort een grotere kast moet aanschaffen ;-). Ik heb ook een heleboel make-up producten die op elkaar lijken, maar toch zie ik telkens weer iets wat ik echt MOET hebben… Bij Notino bestelde ik een concealer, mascara, lipstick, nagellak en een prachtig palette van Revolution. Notino is al langere tijd mijn favoriete webshop als het aankomt op make-up en verzorging. Zo fijn om al mijn favoriete merken onder één dak te hebben! 😉

review
Laten we beginnen met mijn nieuwste aanwinst waar ik het meest benieuwd naar ben: Het Goddess-On-The-Go palette van Makeup Revolution! Revolution is de samenwerking aangegaan met Rachel Leary, een Engelse beauty YouTuber. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit van haar gehoord heb, maar ik weet nu wel dat ze prachtige producten heeft uitgebracht! Makeup Revolution heeft nog meer producten uitgebracht met Rachel Leary, er zit ongetwijfeld ook iets moois voor jou tussen.

revolution
Ik koos voor het Goddess-On-The-Go palette, omdat ik dol ben op warme kleuren. Dit soort kleuren draag ik het liefst! Ook een groot pluspunt is dat er zowel bronzer en blush in zit, als oogschaduwtinten. Een multifunctioneel palette dus! Daarnaast zit er ook een grote spiegel in, wat dit palette perfect maakt om mee te nemen op reis. Alles wat je nodig hebt zit in één palette, daar houd ik van!

revolution
Kunnen we het even hebben over hoe prachtig de kleuren zijn?! Letterlijk alle kleuren uit het palette zijn tinten die ik zou dragen, love it! Ik was eerst bang dat er geen matte bronzer in zou zitten, maar gelukkig is dat wel het geval (Caramel Slice linksboven). Wat ik extra leuk vind, is dat de tinten allemaal een naam hebben. Ik ben echt helemaal verliefd op dit palette, ik kon niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

revolution
De swatches van de bronzer, blush, highlighter en glanzende bronzer links in het palette. Ik gebruik zelf bijna altijd matte blushes, dus ik ben heel benieuwd hoe deze glanzende variant zal uitpakken. De champagnekleurige highlighter is in ieder geval helemaal mijn ding, echt zo’n tint die overal bij past! De glanzende bronzer, Golden Hour, is denk ik ook heel mooi als je ‘m subtiel aanbrengt.

revolution
Over naar de oogschaduws, waar gelukkig ook een heleboel matte tinten bij zitten. Mijn favoriete kleuren zijn Red Velvet en Chi-Chi, daar kan ik wel iets moois mee maken! Ik had wel graag nog wat roze tinten willen zien in het palette, ik vind dat oranje wel heel erg overheerst. Ook mis ik een basis kleur om het oog mee af te poederen. Als je direct een heftige kleur aanbrengt kan het soms wat vlekkerig worden. En de highlighter vind ik iets te wit in vergelijking met de oranje tinten, maar… Ik moet het toegeven: Ik draag bijna alleen maar oranje-achtige tinten (guilty), dus ik denk dat ik hier zeker mee uit de voeten kan! 😀

Makeup Revolution Rachel Leary Goddess On The Go palette kost €13,90

catrice
Toen ik laatst bij de Duitse Rossmann was, kon ik mijn favoriete mascara, de Rock Couture mascara van Catrice, ineens niet meer vinden?! Weten jullie hier toevallig meer over? Ik gebruik altijd de waterproof variant, met de blauwe letters, maar die was nergens meer te bekennen. Gelukkig vond ik bij Notino een waterproof Rock Couture mascara van Catrice, die er net een beetje anders uit ziet. De letters zijn namelijk zilver in plaats van blauw, ik hoop dat de werking wel hetzelfde is! Je gaat het straks lezen in het eindoordeel.

Catrice Rock Couture Lifestyle Proof Waterproof mascara Extra volume kost €4,50 

review
Op de een of andere manier is mijn concealer altijd op, of de verkeerde kleur. Ik kan nooit genoeg concealer in huis hebben! 😉 Ik had goede verhalen gehoord over de nieuwe Infaillible concealer van L’Oréal, tijd om het zelf te testen! Ook bestelde ik een Suède Matte lipstick van NYX, ik ben echt fan van deze lijn. Ik heb mijn Suéde Matte lipstick Lolita zo intensief gebruikt, dat hij al bijna op is! Ik koos dit keer voor Girl Bye, een roodpaarse tint. Dit soort kleuren draag ik graag, zeker in de herfst!

L’Oréal Paris Infaillible More Than Concealer Concealer kost €9,90
NYX Suède Matte Lipstick Matterende Lippenstift kost €9,50 

review
De concealer heeft een lekkere dikke sponsapplicator, daar houd ik van! 😉 De laatste tijd is mijn huid wat onrustiger en hiermee kan ik lekker smeren, haha. Ik gebruik wel altijd een kleine beautyblender om mijn concealer mee te blenden.

review
Ik heb de concealer niet helemaal uitgesmeerd, zodat je goed kunt zien dat ‘ie erg dik en dekkend is. Echt waar, ik heb nog nooit zo’n goed dekkende concealer gehad! Het enige waar ik nog een beetje over twijfel is de kleur. Ik vond het onwijs moeilijk om aan de hand van reviews mijn kleur te bepalen! Sommige kleuren waren veel te licht of te roze, andere kleuren weer te oranje… Ik moet altijd een gelige tint hebben, de kleur ‘Cashew’ was de enige die een gele ondertoon leek te hebben. Alleen is hij net een tikkeltje te donker naar mijn smaak, misschien ga ik nog een lichtere tint aanschaffen, dan kan ik ze mixen! :-).

review
Over de lipstick heb ik eigenlijk niet zoveel te melden. Ik kan alleen maar hopen dat ‘ie net zo fijn is als mijn andere Suède Matte lipstick van NYX! Je zal het straks lezen in het eindoordeel.

notino
Ik ben echt verliefd op de nagellak van Catrice! Dit soort roze tinten draag ik bijna altijd op mijn nagels, ik houd ervan. Toch is deze kleur (nr 73, I Have A Blush On You) net weer even anders dan te tinten die ik al heb ;-). De nagellakjes van Catrice zijn alweer een hele tijd geleden vernieuwd. De vormgeving is aangepakt en de kwaliteit van de lak is verbeterd. Dit kleurtje dekte zelfs al na één laagje, echt top!

Catrice ICONails nagellak kost €3,50

revolution
Links: Geen make-up. Midden: Dun laagje foundation (NYX Can’t Stop Won’t Stop – review). Rechts: L’Oréal Infaillible concealer.

De afgelopen maanden is mijn huid erg onrustig geweest. Wat je nu nog ziet zijn eigenlijk allemaal kleine littekentjes en vlekjes, die overgebleven zijn van mijn acné-aanval. Gelukkig heb ik het dankzij mijn anti acné producten weer een beetje onder controle weten te krijgen. De vlekjes zijn makkelijk te camoufleren met de L’Oréal Infaillible concealer, ik ben echt onder de indruk! Ik heb echt maar een beetje concealer gebruikt om een flawless resultaat te krijgen! Qua kleur valt de concealer toch wel mee, zeker toen ik het geheel met een witte poeder afpoederde. Ik ben er heel erg tevreden over! 😀

notino
Zo ziet mijn make-up look eruit met alle nieuwe producten. De kleuren van het Revolution Goddess-On-The-Go palette zijn super goed gepigmenteerd, maar wel een beetje korrelig. Ik kan je zeker aanraden om je kwast goed af te tikken en niet te veel tegelijk aan te brengen! Al met al is het een heel fijn palette. Niet de allerbeste kwaliteit ooit, maar er zit wel alles in wat je nodig hebt. De combinatie van de bronzer, blush en highlighter vind ik ook erg geslaagd, lekker glowy!

Over de Catrice Rock Couture Lifestyle Proof mascara ben ik helaas iets minder tevreden. Ik weet niet wat het is, maar de formule lijkt niet hetzelfde te zijn als de variant met de blauwe letters. Misschien is Lifestyle Proof toch niet hetzelfde als waterproof, ondanks dat ‘ie dat wel belooft? 😉 Volume krijg ik niet en mijn wimpers staan ook niet zo mooi omhoog als wat ik gewend ben.

De NYX Suède Matte lipstick is wel een hele goede keus geweest, ik ben wederom niet teleurgesteld! Dit kleurtje (Girl Bye) lijkt zelfs nog wat matter dan mijn Lolita lipstick. Daardoor blijft hij een stuk langer zitten, ik ben fan! De kleur is ook heel intens. Donkere kleuren brengen soms wat onregelmatig en vlekkerig aan, maar daar heb ik met deze lipstick helemaal geen last van! Ik denk dat dit mijn nieuwe go to lipstick wordt :-).

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Notino.nl

Heb jij onlangs nog nieuwe make-up aangeschaft? Ik ben benieuwd naar jouw aanraders en afraders. Laat het me weten!

XL Review | Nieuwe make-up van o.a. L'Oréal en Revolution

6 Reacties

 1. 30 augustus 2019 / 07:02

  Ik heb toevallig ook de infaillible concealer van L’Oréal gekocht deze week! Helaas heb ik ‘m nog niet gebruikt, wanter zit nog een mini beetje in m’n oude concealer. Heb ‘m ook gekocht nadat ik er goede dingen over heb gehoord, en ik zocht echt een dekkende concealer. Ik had ook moeite met de kleur kiezen! Hoop dat ik de goede keuze heb gemaakt haha, en anders dacht ik er ook aan om er een lichtere bij te kopen. Sowieso zal m’n huid nog lichter worden in de winter dus dan is mixen wel fijn.
  Sanne onlangs geplaatst…Boekenworm in wording: 6 tips voor meer lezenMy Profile

 2. 31 augustus 2019 / 16:53

  Ik vind dit zo’n leuke posts om te lezen! Ik had een tijdje een beetje een zwak voor oogschaduwpalettes, ook al gebruikte ik dat amper :p haha. Deze zou ik toen ook wel gekocht hebben, zo mooi! Je hebt er ook een prachtige look mee gemaakt!
  Irene onlangs geplaatst…100 Dingen die mij blij maken #1My Profile

 3. 31 augustus 2019 / 18:56

  Ahhh ik vind dit soort warme tinten altijd zo mooi bij jou! Heb ik al vaker gedacht en nu zie ik het weer. 😉
  Palette ziet er dan ook echt wel goed uit. Begint weer een beetje te kriebelen, ik wil ook weer make uppies kopen haha.
  Mooie review!
  Justine onlangs geplaatst…My life in photos – augustus 2019 #1My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge