Mijn favoriete producten voor een kerst makeup look

De feestdagen staan voor de deur en zoals ieder jaar kijk ik er enorm naar uit! Kerst maakt de winter voor mij zoveel leuker, en dat is maar goed ook, want ik ben absoluut geen wintermens. Voor de feestdagen vind ik het heerlijk om lekker uit te pakken met een feestelijke outfit en makeup look, daar kan ik echt van genieten! Vandaag deel ik mijn favoriete producten voor een kerst makeup look, kijk je mee?

kerst makeup look

Kerst makeup look: mijn favorieten

Al sinds ik me kan herinneren ben ik helemaal gek van make-up. Dit was dan ook de reden was dat ik in 2013 mijn blog begon, die destijds helemaal in het teken stond van beauty. Maar het zal je vast niet verbazen dat mijn hart nog steeds sneller gaat kloppen van make-up ;-). Ik heb vooral een zwak voor oogschaduwpalettes, lipstick en nagellak, daar krijg ik gewoon geen genoeg van. Dit zijn mijn favorieten voor een feestelijke kerst makeup look:

NYX Away We Glow Palette LoveBeam

Dit palette gebruik ik graag en dat is ook wel te zien ;-). Het Away We Glow palette van NYX bevat naar mijn mening de perfecte mix van glanzende en matte oogschaduws. Je kunt er alle kanten mee op! Voor de kerstdagen ga ik de bruintinten in dit palette gebruiken om een glanzende oogschaduw look mee te maken.

Niet alleen wat betreft oogschaduwpalettes ben ik groot fan van NYX. Ook de lipsticks, foundation en matterende fixing spray van dit merk zijn geweldig! In dit artikel deel ik mijn make-up favorieten van NYX, mocht je benieuwd zijn naar mijn aanraders!

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Peach Lights

Je kerst makeup look is natuurlijk niet compleet zonder een feestelijke highlighter. Deze highlighter van Makeup Revolution gebruik ik oprecht al jaren en nog steeds heb ik de bodem niet geraakt ;-). De highlighter is licht champagnekleurig en bevat een hele mooie subtiele glans.

Catrice Cheek Lover Oil-Infused Blush

Naast highlighter ben ik ook gek op een goede blush. Vooral in de winter ziet je huid er al snel wat vaal uit en geeft een blush je echt een oppepper. Op dit moment ben ik groot fan van de Cheek Lover Oil-Infused blush van Catrice! Deze blush is super goed gepigmenteerd en heeft geen extreem poederachtige structuur.

Lamel The Brow Bar 402 Dark Brown

Iets waar ik jaren mee heb getruggeld, is de perfecte kleur wenkbrauwpoeder vinden voor mijn assige tot zwarte wenkbrauwen. De meeste kleuren zijn namelijk óf te warm óf te licht voor mijn wenkbrauwen, waardoor het juist enorm opvalt dat ik ze heb ingekleurd met poeder. Jarenlang gebruikte ik een heel goedkope wenkbrauwpoeder van Action, maar dit palette heb ik onlangs laten vallen, waar ik enorm van baal.

Nu heb ik dus alleen nog kruimeltjes over, wat echt enorm onhandig is! Het was dus hoog tijd voor een nieuw wenkbrauwpoeder setje. Op de gok bestelde ik dit super goedkope wenkbrauw palette van het merk Lamel en dat bleek een groot succes! De middelste kleur is echt perfect voor mijn wenkbrauwen.

Essence Lash Princess Waterproof mascara

Als je mijn beauty blogs regelmatig leest, dan heb je de Essence Lash Princess waterproof mascara vast al vaker voorbij zien komen. Nog steeds probeer ik regelmatig een nieuwe mascara, maar er is gewoon geen enkele mascara die kan tippen aan deze van Essence. Voordat ik deze mascara aanbreng gebruik ik wel een wimperkruller, anders zakken mijn wimpers meteen weer naar beneden.

Rimmel London Lasting Finish Lipliner 505 Red Dynamite

Ik ben gek op donkere kleuren lipstick, maar dat heeft één nadeel: het is echt een uitdaging om ze mooi aan te brengen. Vooral als je net als ik niet zoveel lip oppervlak hebt ;-). Een goede lipliner is dan ook onmisbaar! Wie denkt aan kerst makeup denkt natuurlijk aan rode lipstick. En daar hoort een bijpassende lipliner bij! De lipliners van Rimmel London vind ik altijd heel fijn in gebruik en ze blijven goed zitten.

Rimmel London Lasting Finish Lipstick 550 Thirsty Bae

Dit jaar ga ik voor een knalrode kerst lipstick en geloof me, daar heb ik er een heleboel van. Ook wat betreft lipsticks ben ik groot fan van Rimmel London. De perfecte rode lippenstift voor de kerstdagen is wat mij betreft felrood of juist donkerrood, goed gepigmenteerd en natuurlijk longlasting. Deze lipstick van Rimmel London in de kleur ‘550 Thirsty Bae’ voldoet aan al deze punten!

Mijn kerst makeup look voor dit jaar

Nu ben je natuurlijk ook benieuwd naar de makeup look die ik ga maken met mijn favoriete make-up producten voor de kerstdagen. Dit is de uiteindelijke kerst look geworden:

kerst makeup

Bij een knallende lipstick vind ik het zelf altijd het mooist om de rest van mijn make-up wat rustiger te houden. Zeker als je net als ik ook nog uitpakt met een feestelijke outfit met veel glitter! 😉 Voor mijn ooglook heb ik de glanzende bruintint uit het palette gebruikt op het bewegend ooglid en de paarstint in de arcadeboog.

Hoe ziet jouw kerst makeup look er dit jaar uit?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
kerst makeup

1 Reactie

  1. 12 december 2023 / 23:44

    Een goede blush maakt elke look af voor de feestdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge