Een nieuwe lay-out op Annajirina.nl!

Yay, het is zover! Zoals ik gisteren vertelde in ‘My Life Besides Blogging’ wilde ik al een tijdje een nieuwe lay-out. Gisteravond heb ik er eindelijk werk van gemaakt. Ik kocht een mooi thema bij Pipdig en paste deze aan naar mijn smaak. Ik hoop natuurlijk dat jullie net zo enthousiast zijn als ik over mijn nieuwe lay-out en dat alles naar behoren werkt!

nieuwe lay-out
Ik was een beetje uitgekeken op mijn oude lay-out, die ik gewoon met een standaard WordPress thema in elkaar had geflanst. Ik wilde het wat professioneler aanpakken! Ik vind het zelf super leuk om een lay-out te ontwerpen, helaas ben ik in html iets minder goed. Daarom heb ik een mooie lay-out gekocht! Ik ben nog steeds bezig met kleine aanpassingen, maar het grootste gedeelte staat.

nieuwe lay-out
Wat ik wel heel erg belangrijk vond is dat de ‘blog-look’ niet verloren ging. De foto’s moeten groot zijn en de blogposts lekker overzichtelijk! Eigenlijk is er op dat gebied weinig veranderd, het is alleen een heel stuk strakker. Ik ben er heel blij mee :-). De paarse accentkleur van mijn oude lay-out is gebleven, al is ‘ie nu meer lila/grijs. Ook vond ik het tof om eens te spelen met een print in de achtergrond, aangezien ik jarenlang een witte achtergrond had.

De komende tijd ga ik aan de slag met het optimaliseren van mijn blog. Oude blogposts verwijderen, nieuwe categorieën toevoegen, een aantal nieuwe, handige plug-ins installeren, je kent het wel ;-). Door mijn nieuwe lay-out heb ik nóg meer zin om lekker te bloggen en mooie foto’s te maken, dat is altijd een fijne bijkomstigheid.

Wat vind jij van mijn nieuwe lay-out?

23 Reacties

 1. 16 januari 2018 / 07:40

  Je layout is lekker vrolijk met de sterretjes, like it! 🙂

 2. 16 januari 2018 / 09:52

  Hij is super lieverd! Ik word er helemaal vrolijk van. Top gedaan <3

  • 17 januari 2018 / 15:48

   Zo lief, dankjewel! Ik vond het zo spannend haha, maar gelukkig kwam het allemaal goed 😀

 3. 16 januari 2018 / 11:12

  Wauw, wat een prachtige lay-out! Ik heb dit soort thema nog niet voorbij zien komen bij pipdig.
  Liefs,
  Yara

 4. 21 januari 2018 / 21:06

  Ziet er tof uit, veel blog plezier met je nieuwe lay!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge