Mijn favoriete oogschaduwpalettes voor alledaags gebruik

Hoi allemaal! Wie mij wat langer volgt weet dat ik echt een zwak heb voor oogschaduw. Al sinds ik me kan herinneren draag ik oogschaduw. Ken je dat, dat je dingen blijft kopen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt? Dat heb ik dus bij lipsticks, nagellak en oogschaduw. Ik ben met name dol op oogschaduwpalettes, zodat ik een mooie look kan creëren met kleuren die goed bij elkaar passen. De afgelopen jaren heb ik een heleboel oogschaduwpalettes toegevoegd aan mijn collectie. In dit artikel laat ik mijn favorieten zien, kijk je mee?

oogschaduwpalettes

Sigma Beauty

Het merk Sigma Beauty is mijn nieuwste ontdekking als het aankomt op make-up. Ik heb nu twee oogschaduwpalettes van Sigma in mijn collectie, die meteen al tot mijn favoriete palettes behoren! Met andere make-up van Sigma heb ik nog geen ervaring, maar de oogschaduwpalettes smaken in ieder geval naar meer. Mocht je andere aanraders hebben wat betreft make-up van Sigma, laat het dan vooral weten in de reacties!

oogschaduwpalettes

Sigma Beauty Cor-De-Rosa oogschaduwpalette

Het Cor-De-Rosa palette was het eerste oogschaduwpalette van Sigma dat ik uitprobeerde. Ik viel voor de warme roze en oranje tinten, want dit zijn kleuren die ik graag draag. Met deze kleuren in mijn gezicht zie ik er meteen een stuk levendiger uit, haha! Zo bijzonder hoeveel invloed kleuren daarin kunnen hebben. Wat ik heel fijn vind aan het Cor-De-Rosa oogschaduwpalette, is dat het palette zowel glanzende als matte tinten bevat. Met dit palette kun je een dagelijkse look maken, maar ook een wat donkerdere look met meer diepte. Het is in ieder geval wel te zien dat ik dit palette bijna elke dag gebruik, want bij een van de kleuren heb ik de pan al geraakt!

sigma beauty

Sigma Beauty Warm Neutrals Volume 2 oogschaduwpalette

Mijn eerste kennismaking met oogschaduwpalettes van Sigma smaakte naar meer en dus bestelde ik ook het Warm Neutrals Volume 2 palette. Dit palette bevat in tegenstelling tot het Cor-De-Rosa palette wat koelere kleuren. Het palette bevat een mooie mix tussen subtiele roze en bruintinten, waar je alle kanten mee op kunt. Waar ik ook heel blij mee ben is dat het palette zowel een glanzende als een matte highlighter bevat. Met dit palette is een alledaagse look zo gemaakt! Alleen de kleur rechtsonder, Fool’s Gold, is een beetje een flop. Ik zou de kleur namelijk niet echt omschrijven als een goudtint, maar meer als een groentint.

I Heart Revolution

Van het merk I Heart Revolution ben ik al jaren fan. Ik heb meerdere oogschaduwpalettes, blushes, bronzers en highlighters van dit merk. I Heart Revolution is betaalbaar en de producten zijn van goede kwaliteit. Niet alleen een aanrader als je net begint met make-up, maar zeker ook als je een groot make-up liefhebber bent, zoals ik. I Heart Revolution heeft het assortiment de laatste jaren flink uitgebreid, met een heleboel oogschaduwpalettes en zelfs een contourpalette.

oogschaduwpalettes

I Heart Revolution Chocolate oogschaduwpalette

Het Chocolate oogschaduwpalette heb ik echt al jaren en dat is ook wel te zien. Desondanks gebruik ik dit palette nog steeds heel graag! Toen we ‘vroeger’ nog op stap konden gebruikte ik dit palette altijd en ik heb nog nooit zoveel complimentjes gekregen ;-). De oogschaduws zijn makkelijk te blenden en de look is ook goed op te bouwen. Het I Heart Revolution Chocolate oogschaduwpalette bevat wel wat donkerdere kleuren dan de andere palettes, maar ik houd ervan! Wat ik altijd wel jammer vind is dat je favoriete kleuren op een gegeven moment op zijn en je dan toch naar een nieuw palette grijpt.

Gebruik jij regelmatig oogschaduwpalettes? Wat zijn jouw favorieten?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
sigma beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge