Review: Sigma Beauty Warm Neutrals Volume 2 palette

Hoi allemaal! De kerstdagen staan al bijna voor de deur, kijken jullie er ook zo naar uit? Nu ik fulltime freelance wil ik mezelf elk jaar een kerstcadeau geven, om het jaar feestelijk af te kunnen sluiten. Vorige maand deelde ik mijn Black Friday wishlist, waar het Warm Neutrale Volume 2 palette van Sigma Beauty op stond. Het palette ging niet meer uit mijn hoofd dus bestelde ik ‘m bij Notino. Ik kon niet wachten om ‘m uit te testen! Ben je benieuwd naar mijn mening over het Sigma Beauty Warm Neutrals Volume 2 palette? Kijk gauw verder!

sigma beauty

Sigma Beauty Warm Neutrals Volume 2 palette

Helaas was een van de bovenste oogschaduws kapot toen ik het pakket ontving, maar toch moest en zou ik een review schrijven. Het palette is nog steeds een plaatje om te fotograferen! Dit jaar maakte ik voor het eerst kennis met Sigma Beauty en ik was meteen verkocht! Na jaren enthousiaste reviews gelezen te hebben van collega beauty-bloggers moest ik wel iets van het merk aanschaffen ;-). Ik probeerde het Cor-de-Rosa oogschaduwpalette en deze gebruik ik inmiddels dagelijks. De oogschaduws in dit palette zijn goed gepigmenteerd en zacht, ik ben benieuwd of dat in het Sigma Beauty Warm Neutrals Volume 2 oogschaduwpalette ook het geval is!

sigma beauty warm neutrals
De verpakking van het Sigma Beauty Warm Neutrals Volume 2 oogschaduwpalette ziet er alleen al prachtig uit. Ik krijg er helemaal kerstvibes van, mede dankzij de rode kleuren natuurlijk. Het palette is verpakt in een kartonnen doosje met dezelfde print. Wat ik extra leuk vind, is dat alle oogschaduws een naam hebben.

sigma beauty warm neutrals
Op deze foto kun je de kleuren goed zien. Ik vind het toch altijd spannend om online een palette te bestellen, want de kleuren pakken in daglicht vaak zo anders uit. Stiekem ben ik wel blij dat de kleuren iets lichter uitvallen dan op de foto’s die ik online zag. Ook swatches van de kleuren kon ik erg moeilijk vinden, dus nu kan ik anderen met hetzelfde probleem helpen met dit artikel ;-). In het palette zitten zowel matte als glanzende tinten. De eerste 2 kleuren zijn perfect als highlighter, de matte tinten zijn erg mooi om aan te brengen in de arcadeboog. Glanzende tinten breng ik het liefst alleen aan op het bewegend ooglid, om fall-out te voorkomen.

oogschaduw
Van links naar rechts zie je hier: Humble, Charmer, Beaming en Toasty. Ik ben blij dat er zowel een glanzende als matte highlighter in het palette zit, dit miste ik namelijk in het Cor-de-rosa palette van Sigma. Beaming en Toasty zijn subtiele tinten die eigenlijk overal wel bij passen. Met deze 4 kleuren kun je al een hele mooie look maken!

oogschaduw
Van links naar rechts zijn dit: Bittersweet, Henna, Iconic en Rogue. De tweede rij bevat intensere kleuren en is geweldig gepigmenteerd. Deze kleuren zijn ideaal om je ooglook wat meer diepte te geven. Rogue is een gewaagde kleur, je hebt er ook maar een klein beetje van nodig! Met de bruintinten kun je een feestelijke look creëren.

oogschaduw
Van links naar rechts zie je: Passion fruit, Russet, After Hours en Fool’s Gold. Van de onderste rij ben ik ook erg onder de indruk. Vooral de lichtroze tint vind ik erg verrassend, maar dit is wel een hele fijne tint die overal bij past. Alleen de gouden kleur vind ik een beetje tegenvallen. De naam doet vermoeden dat er een gouden glitter vanaf moet komen, maar dit is eerder een groentint. Het swatchen ging ook een beetje stroef.

sigma beauty warm neutrals

Conclusie

Afgezien van de goudtint ben ik wel heel erg te spreken over het palette. De kwaliteit is precies wat ik van Sigma verwachtte: Goed gepigmenteerde en zachte oogschaduws die makkelijk blenden. Het Sigma Beauty Warm Neutrals Volume 2 palette is echt een geweldig kerstcadeau, mocht je nog op zoek zijn naar last minute kerstcadeau inspiratie. Ik shopte mijn palette bij Notino, waar je een erg ruim assortiment Sigma Beauty make-up producten vindt. De producten bij Notino zijn altijd goed geprijsd en worden snel en goed geleverd (behalve dus deze keer ;-)). Ik heb dit jaar weer heel veel fijne samenwerkingen op mogen zetten met Notino. Dit artikel is niet gesponsord, maar ik wil Notino graag nogmaals in het zonnetje zetten. Tip: Bij Notino vind je in de decembermaand ook geweldige parfums en giftsets voor een actieprijs!

Het Sigma Beauty Warm Neutrals Volume 2 palette kost €36,75 en is verkrijgbaar bij Notino.nl

Bewaar dit artikel via Pinterest:
sigma beauty warm neutrals

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge