10x Items die ik hoop te scoren tijdens de Black Friday sale

Hoi allemaal! Het begint inmiddels een jaarlijkse traditie te worden, mijn Black Friday wishlist. Bijna alle items die vorig jaar op mijn wishlist stonden heb ik ondertussen in huis! Afgezien van de witte teddy jas, maar die heb ik dit jaar weer gespot bij Vero Moda. Sinds een aantal jaar shop ik eigenlijk nog maar heel weinig, dus de Black Friday sale is voor mij hét moment om uit te pakken. Ben je benieuwd welke items dit jaar op mijn lijst staan? Of kan je zelf nog wel wat Black Friday shop-inspiratie gebruiken? Kijk gauw verder!

Black Friday sale
1. Chloé eau de parfum 75 ml – Notino €99,00 / 2. Cayman Pocket Croco sepia rose – Hvisk €85 / 3. Zwart-witte flared pants – My Jewellery €34,95 / 4. Bellissima My Pro Diffon DF1 3000 – Notino €48,90 / 5. NYX Suède matte lipstick La La Land – Notino €9,70 / 6. Zwarte laarzen met hak – NA-KD €44,95 / 7. Sigma Beauty Warm Neutrals oogschaduwpalette – Notino €35 / 8. Zilveren ketting Galaxy sterren – Lucardi €34,99 / 9. Sigma Beauty Sculpt highlighter palette – Notino €44,10 / 10.  Zwarte crossbody bag – NA-KD €44,95

Palettes van Sigma Beauty

Zoals altijd is mijn wishlist een verzameling van beauty en fashion-gerelateerde items. Na jarenlang beauty bloggen heb ik nog steeds een zwak voor make-up, en dan met name voor lipsticks en oogschaduwpalettes. Sinds kort heb ik het merk Sigma Beauty helemaal ontdekt. Ik hoorde hier altijd goede verhalen over en nu heb ik ook zelf een oogschaduwpalette van dit merk, dat smaakte naar meer ;-). Sigma Beauty verkoopt nog veel meer mooie palettes, waaronder een contour- en highlighter-palette (nr. 9). Het is natuurlijk nog maar de vraag of Sigma ook meedoet met Black Friday 2021 bij Notino, maar het is in ieder geval het wachten waard.

Crossbody tassen

Wie mij langer volgt, weet dat ik helemaal gek ben van kleine crossbody tassen. Ook ben ik groot fan van het merk Hvisk. Inmiddels heb ik 4(!) Hvisk tassen in mijn collectie, in verschillende kleuren, waaronder lila. Hvisk brengt regelmatig nieuwe items uit en onlangs zag ik een zachtroze exemplaar voorbij komen. Ik heb sowieso een zwak voor roze en de tassen van Hvisk vind ik erg fijn. Daarnaast ben ik ook nog op zoek naar een nieuw zwart tasje in het perfecte formaat. Het liefst met een kettinghengsel, zodat ik ‘m ook als schoudertasje kan dragen tijdens een avondje uit. Alleen is het best lastig om een tasje te vinden met een zilveren ketting, in plaats van goud.

Diffuser in reisformaat

Een van de beste aankopen ooit is absoluut mijn diffuser voor krullen geweest. Ik heb hier de laatste jaren al zo ontzettend veel plezier van gehad, dat ik me niet meer kan voorstellen hoe ik ooit zonder heb geleefd. Helaas paste mijn diffuser echt niet meer in mijn koffer, dus heb ik ‘m met pijn in mijn hart achtergelaten in Nederland. Ik moet zeggen dat ik ‘m best wel heb gemist in de weken dat ik in Lissabon was. Een compacte diffuser lijkt me dan ook wel wat, zodat ik ‘m de volgende keer gewoon kan meenemen op reis.

Wat je tijdens Black Friday ook goed kunt scoren is parfum. Bij Notino vind je overigens altijd een heleboel parfums in de aanbieding, welke dag van het jaar het ook is. Chloé is een van mijn favoriete merken als het aankomt op parfum, dus ik hoop dat mijn favoriete Chloé parfums dit jaar ook meedoen.

Welke items hoop jij te scoren tijdens de Black Friday sale?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
Black Friday sale

1 Reactie

  1. 19 november 2021 / 07:14

    Oeh, leuke lijst! Die zwarte crossbody tas en die zwarte schoenen met hak zijn ook echt mijn ding 🤩. Ik wilde sportkleding scoren. De sale ging alleen gisteren om 20.00 uur in en toen begon de groepsles die ik volgde in de sportschool. Ik had een hele lijst met twaalf dingen, na de les waren nog drie dingen beschikbaar. Nu maar hopen dat ze passen en leuk staan.
    Marloes onlangs geplaatst…Recept voor kleine appelflappenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge