IK BEN JARIG! + WINACTIE

BDAYYY
Lieve meiden. Vandaag, 24 april, ben ik JARIG; ik ben alweer 18 jaar geworden. De tijd vliegt gewoon, echt. Ik herinner me mijn eerste biertje -op m’n 14e- nog als de dag van gister. Oké niet dat ik bier drink, maar gewoon. Ik weet nog welke jurk ik toen droeg op ‘t schoolgala en ik weet nog heel goed dat ik toen een beugel had. Damn, wat is er de afgelopen jaren veel gebeurd! Het is echt te veel om op te noemen. Inmiddels heb al ik een jurkje gekocht voor de diplomering (dat zien jullie zaterdag), voor als ik eindelijk mijn VWO-diploma in m’n zak kan steken. En 8 mei is officieel mijn laatste schooldag, echt niet normaal hoe lang ik naar dit jaar uit heb gekeken. En het jaar is alweer bijna voorbij… Maar voor nu: PARTEHHHH! Vanavond ga ik gezellig uit eten met m’n ouders en m’n vriend, zaterdag geef ik een feest voor vrienden en vriendinnen en zondag komt waarschijnlijk nog wat familie op bezoek.

En ja, het idee van de feesthoed faalde.

WINACTIE
Maar… Om van deze dag voor jullie ook een beetje een feestje te maken, organiseer ik een winactie! Ik heb heel lang nagedacht over wat ik weg wilde geven, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor een heerlijk parfum die ik zelf ook heb! En ik vind ‘t echt een aanrader, dus bij deze; Naomi Campbell With Kisses

In de topnoten ruik je de kruidige geur van kardemom, rode bessen, bergamot, clementine, appel en zwarte bessen.In de hartnoot herken je duidelijk de geur van bloesem van de roos, de pioen en Arabische jasmijn.De basisnoot kenmerkt zich door vetiver (een Indische grassoort), wierook, vanille en tonkabonen.

 Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg mij via bloglovin’
– Laat een reactie achter met de opties die je gedaan hebt EN je e-mailadres. Die kun je namelijk niet in een vakje invullen, dus zet ‘m in je reactie.

Wat mag je doen (voor extra kans)?
– Like dit artikel op bloglovin’

De winactie is afgelopen.

10 Reacties

 1. 24 april 2013 / 13:57

  Gefeliciflapstaart met je verjaardag 🙂 Maak er een onvergetelijke dag van!

 2. 24 april 2013 / 15:52

  Gefeliciteerd met je verjaardag, maak
  er maar een mooie dag van c:

  xx

 3. 24 april 2013 / 18:31

  Gefeliciflapstaart <3!

  Ik volg je via bloglovin en heb het artikeltje geliked:)

  Liefs,
  Britt
  (faithlinn@msn.com)

 4. 25 april 2013 / 08:40

  Oeps, een dag te laat! Alsnog van harte gefeliciteerd.
  Ik doe graag mee met de winactie, ik volg je op bloglovin'!

 5. 28 april 2013 / 09:34

  Ik volg je al een tijdje op Bloglovin'! Graag wil ik nog meedoen met deze winactie! Oh en ik heb deze winactie ook geliked op bloglovin'

  Mijn e-mail adres staat ook op mijn blog, maar dit is 'm: abouteverythingxoxo@gmail.com

  Liefs,
  Vienna

 6. 29 april 2013 / 09:53

  ten eerste, nog gefeliciteerd! 😀
  maar een superleuke winactie! ik doe mee!

  ♥ ik volg je via bloglovin
  ♥ mail; master-dewi[at]hotmail.com
  ♥ ik heb het bericht geliked

  liefs,
  dewi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge