10 x De grappigste zoekwoorden op mijn blog

Hoi allemaal! Onlangs schreef ik een artikel over mijn blog in 2018 en liet ik jullie weten dat ik eigenlijk ook de grappigste zoekwoorden op mijn blog in 2018 nog had willen toevoegen. Het artikel was al erg lang geworden, dus de zoektermen hielden jullie nog even tegoed ;-). Vandaag heb ik alsnog de grappigste zoekwoorden van 2018 op een rijtje gezet! De leukste zoekwoorden van 2017 vind je trouwens hier. Ik heb ze dit keer op willekeurige volgorde onder elkaar gezet, maar ik kan alvast verklappen dat er echt héle rare woorden en zinnen bij zitten… Lees gauw verder als je benieuwd bent!

zoekwoorden

1. Geile films in de duinen van Gran Canaria
HAHA! Ik ben in 2017 op vakantie geweest naar Gran Canaria met een vriendin, maar we hebben daar uiteraard geen geile films in de duinen gemaakt :’). Overigens hebben we wel door de duinen van Maspalomas gewandeld en hebben we in het zand gepicknickt. Leuk feitje: De duinen zijn heel erg uitgestrekt, dus je zou ongetwijfeld geen last hebben van pottekijkers, als je wel van plan bent om een geile film op te nemen ;-).

2. Een helle zwarte outfit
Ja, soms ga ik weleens in een all black outfit de deur uit.

3. Wat zal ik doen in de toekomst
Dat vraag ik me ook nog steeds af en ik denk niet dat je het antwoord zult vinden op mijn blog!

4. Welke kousen onder roze rok
Hmm, hoewel ik als freelance online stylist heb gewerkt voor Zalon by Zalando heb ik ook niet zoveel verstand van kousen… Helaas.

5. Bestaat er ook een wenkbrauwpotlood zwart wat niet zo hard lijkt
Haha, het antwoord is nee! Daarom gebruik ik donkerbruine wenkbrauwpoeder voor mijn zwarte wenkbrauwen.

6. Welke shampoo ruikt het beste van Urtekram
Dat kan ik je niet vertellen, want dat is een kwestie van smaak.

7. Raamprostitutie in Leer Duitsland
Ik ga iedere jaar een aantal keer naar Leer (de Kerstmarkt is echt een aanrader!), maar raamprostitutie is er volgens mij niet een dagelijkse gang van zaken.

8. Telefoon gekocht maar is dys gestolen dat wist ik niet kom niet in die telefoon samsung A5 wat nu
Dat is balen! Toevallig is mijn oude A5 ook gestolen… Misschien heb je de mijne wel ;-).

9. Verschil tussen oogschaduw en wenkbrauwpoeder
Nou, de naam zegt het al, toch?

10. Draaiding met lippensltifg
Ik begrijp wat je bedoelt hoor.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de grappigste zoekwoorden op mijn blog te lezen! Mocht je benieuwd zijn naar grappige zoekwoorden op jouw WordPress blog, je kunt ze vinden bij je WordPress statistieken! Veel plezier! 😀
 
Wat zijn de grappigste zoekwoorden op jouw blog?

13 Reacties

 1. 13 februari 2019 / 07:50

  Haha, ik ga echt helemaal stuk. Vooral om het feit dat mensen dan ook bij één van onze blogs terecht komen, zo weird. Geile films in de duinen van Gran Canaria, hoe komen ze erbij? 😀

 2. 13 februari 2019 / 07:58

  Haha, heerlijk om dit te lezen! Om sommige zoekwoorden moest ik hardop lachen, zoals de eerste. Toch bijzonder dat iemand met die term op je blog uitkomt 😉 Ik vind het zelf ook altijd leuk om me eens in de zoveel tijd in de zoekwoorden te verdiepen, vooral ook omdat er soms echt heel vreemde termen tussen zitten.
  Romy onlangs geplaatst…Over steunkousen en goed zijn zoals je bent | Mijn verhaalMy Profile

 3. 13 februari 2019 / 15:10

  Hahahaha die eerste… Heel grappig om te lezen! Ik vind het ook heerlijk om af en toe de zoektermen door te spitten, er zitten zulke gekke dingen tussen.
  Marjoleine onlangs geplaatst…Alles liep even andersMy Profile

 4. 13 februari 2019 / 21:08

  HAHAHAHA die eerste is zo ernstig. Ik vind zoektermen altijd zo geweldig om te zien, ik ga meteen mijne bekijken 😀

 5. 14 februari 2019 / 20:22

  Hahaha jeetje wat een zoekopdrachten! En ook die “wat zal ik doen in de toekomst” vind ik heel grappig. Alsof je dan hetgeen gaat doen wat je op het internet vind haha.

 6. 14 februari 2019 / 22:28

  haha wauw die zoekopdrachten, heel bizar zeg.. ik ga gelijk even een kijkje nemen naar de mijne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge