Rimmel London Lasting Finish Matte lipsticks review

Hoi allemaal! Wie mijn blog langer volgt, weet dat ik groot fan ben van de make-up van Rimmel London. Op mijn blog vind je dan ook een heleboel reviews over lipsticks en foundation van Rimmel London. Ik heb voornamelijk heel veel lipsticks van Rimmel in mijn stash, laat dat nou net mijn zwakte zijn ;-). Onlangs ontving ik een fantastisch perspakketje met daarin de nieuwe Rimmel London Lasting Finish matte lipsticks. In dit artikel laat ik ze aan je zien en vertel ik wat ik ervan vind! Kijk gauw verder als je benieuwd bent.

Rimmel london
Rimmel London
Ik ontving maar liefst 8 lipsticks en bijpassende lipliners van de Rimmel London Matte Lasting Finish collectie. De verpakkingen van de lipsticks vind ik echt prachtig, het zwart geeft ze echt een chique uitstraling.

Rimmel london lipsticks
De lipsticks zien er stuk voor stuk ontzettend mooi en veelbelovend uit. Alle tinten zijn ook nog eens heel verschillend, ik ben heel benieuwd welke tint mijn favoriet gaat zijn!

lipliners
Lipliners gebruik ik eigenlijk nauwelijks, dus dit is een hele goede reminder! Nu ik bij elke lipstick een bijpassende lipliner heb, ben ik ook zeker van plan om vaker een lipliner te gebruiken. Lipstick trekt bij mij vrij snel in de lijntjes, vooral matte lipsticks. Daarnaast blijft lipstick ook stukken beter zitten met een lipliner eronder, wat geen overbodige luxe is, nu we zo vaak een mondkap moeten dragen.

Rimmel london
Van links naar rechts zijn dit: 170 Furious Fuchsia, 160 Chestnut Rose, 840 Mulberry en 220 Mauve Bliss.

lipsticks
Van links naar rechts zijn dit: 710 Honey Nude, 600 Tangerina, 715 Cool Nude en 230 Plum Power.

swatch
Om je een idee te geven van de kleuren en de pigmentatie van de lipsticks en lipliners, heb ik een aantal kleuren geswatcht. Laten we beginnen met een van mijn favoriete kleuren uit de collectie: 160 Chestnut Rose. Ik ben echt dol op dit soort tinten en deze kleur doet me denken aan mijn favoriete lipstick van NYX, die ik al een aantal keren opnieuw heb gekocht.

lipsticks
Ook rozetinten kan ik heel erg waarderen, mits ze niet te licht van kleur zijn. De bijpassende lipliner van de lipstick 220 Mauve Bliss is weliswaar net wat donkerder dan de lipstick zelf, maar dat vind ik juist een mooi effect geven. Zo kun je ook zelf bepalen of je de lipstick een wat donkerder tintje wil geven!

lipliner
Een wat gewaagdere kleur is 600 Tangerina. Ik ben gek op opvallende lipsticks, dus dit felle kleurtje moest ik absoluut swatchen. Helaas kon ik toch geen lipliner vinden die perfect matcht, maar deze iets meer roze tint volstaat ook wel ;-). Ik kan niet wachten om dit felle kleurtje te dragen bij een mooie, rustige ooglook!

lipliner
Ook nude kleuren vind ik ontzettend mooi, mits ze niet te licht zijn. Wat dat betreft past 715 Cool Nude helemaal in mijn straatje. Dit is echt de perfecte everyday lipstick!

paarse lipstick
Ook van ‘Berry’ kleurtjes ben ik groot fan, dus ik moest 230 Plum Power ook zeker even swatchen. Het zal vast geen verrassing zijn dat dit kleurtje een plekje krijgt bij mijn dagelijkse make-up ;-).

rimmel London
Ik besloot de kleur 160 Chestnut Rose meteen te testen. Dit is echt een kleur die ik iedere dag zou dragen! Met een lipliner eronder ben ik alsnog geen ster in het aanbrengen van matte lipstick, maar de lipstick voelt wel heel fijn aan. De lipstick droogt mijn lippen niet uit, maar na een paar uur moet ik ‘m wel weer bijwerken. Gelukkig blijft de lipliner wel grotendeels op zijn plek, wat het bijwerken makkelijker maakt. Ik ben echt ontzettend enthousiast over de Rimmel London Lasting Finish Matte lipsticks! Als je net als ik gek bent op matte lipsticks die fijn aanvoelen op je lippen, dan kan ik ze absoluut aanraden.

Rimmel London shop je o.a. bij Notino en Douglas

Dit artikel bevat producten die ik ter review ontvangen heb

Ben jij ook zo’n fan van de lipsticks van Rimmel London?

Bewaar dit artikel via Pinterest:
Rimmel London

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge