Review: Rimmel London Lasting Finish Extreme lipsticks

Hoi allemaal! Het is jullie vast niet ontgaan dat ik gek ben op lipsticks. Ik kan de deur echt niet uit voordat ik mijn make-up look heb afgemaakt met een lipstick! Oké, tenzij het heel vroeg in de ochtend is… 😉 Sinds een aantal jaar ben ik groot fan van matte lipsticks. Ik heb dan ook een flinke collectie, maar ik blijf het leuk vinden om nieuwe producten te ontdekken. Onlangs ontving ik de Rimmel London Lasting Finish Extreme lipsticks, waar ik super benieuwd naar ben. Ik vertel je er alles over in een uitgebreide review, lees je mee?

lipsticks
Ik mocht vijf prachtige kleuren ontvangen, die eigenlijk allemaal super goed bij mij passen. Ik ben dol op donkere kleuren lipstick, zeker in de winter! Maar er zijn nog veel meer kleuren (12 in totaal) verkrijgbaar, dus er zit ongetwijfeld wat voor je tussen. Overigens heb ik goede ervaringen met lipsticks van Rimmel London, dus ik kon echt niet wachten om ze te testen.

rimmel london
De Rimmel London Lasting Finish Extreme lipsticks beloven comfortabel aan te voelen op de lippen, zonder kleur te verliezen. Daarnaast beloven de lipsticks tot wel 10 uur te blijven zitten, wauw! De textuur van de lipsticks is boterzacht, met als resultaat een crème-achtige en satijnen finish.

rimmel london
De kleuren zien er zo op het eerste oog prachtig uit, lekker fel ook! Vooral de donkerste tinten lijken me heel erg geschikt voor de feestdagen. Ik ben alleen wel een enorme kluns met dit soort vormen lipstick, dus ik hoop dat ik er na een tijdje mijn eigen vorm in krijg ;-). Ik heb het liefst een scherpe punt, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

rimmel london
Van links naar rechts zijn dit de kleuren die ik mocht ontvangen: 550 Thirsty bae, 800 Salty, 210 Mauve maxx, 750 Cray cray en 520 Dat red.

rimmel london
Op naar de swatches! Dit vind ik altijd een heerlijk moment, omdat ik alvast een idee krijg van welke kleuren me zullen staan en welke niet. Ik had alleen mijn twijfels bij de mauve kleur en de felrode kleur, omdat ik dit soort tinten niet zo vaak draag. Extra leuk dus om het in deze review eens te proberen!

lipsticks
Links: 210 Mauve maxx. Rechts: 550 Thirsty bae. Ik heb expres even gewacht met het maken van de review, totdat ik mijn haar had geverfd. Ik was namelijk super benieuwd hoe de kleuren zouden staan bij mijn nieuwe haarkleur. Eerlijk gezegd ben ik positief verrast door de mauve kleur, ik vind ‘m echt wel goed staan bij mijn bruine haar! Hij matcht alleen niet zo met mijn bruine ooglook, haha. Ook met de donkerrode kleur is niks mis, dit soort tinten zijn echt altijd goed! Lekker kerstig ook!

lipsticks
Links: 520 Dat red. Rechts: 750 Cray cray. De lichtrode kleur vind ik nét iets minder mooi dan de donkere variant, maar hij misstaat niet! Over de donkerbruine/paarse kleur had ik echt mijn twijfels, maar het viel me alles mee. Ik draag meestal iets tussen rood en paars in, maar dit kleurtje ga ik zeker vaker dragen! Hij dekt alleen wel een beetje onregelmatig, dat is altijd jammer van zulke donkere kleuren.

listicks
Wat ik helemaal niet had verwacht, was dat de paarsbruine kleur (800 Salty) mijn uiteindelijke favoriet zou zijn. Daarom heb ik ‘m extra groot afgebeeld! 😉 Dit kleurtje heb ik dan ook de hele dag gedragen, omdat ik echt enorm benieuwd was naar de houdbaarheid. Ik moet zeggen dat ik de textuur van de lipsticks heel fijn vind. De lipsticks glijden echt over je lippen, maar je voelt wel dat ze ‘vast’ gaan zitten. Ik kreeg de lipstick er gemakkelijk af met een doekje, maar de kleur ging al snel een beetje in mijn lippen zitten. Echt een goed teken in dit geval! 🙂

Mocht je net als ik in de winter weleens last hebben van droge lippen, dan zijn de Lasting Finish Extreme lipsticks echt een uitkomst. Ze drogen je lippen niet zo erg uit, zoals een matte lipstick dat doet, maar ze blijven wel lang zitten! Na een hapje en een drankje zat de lipstick er nog grotendeels op. De lipsticks hebben een lichte glans, wat ik eigenlijk wel heel mooi en chique vind. Ook ideaal om droge velletjes mee te verbergen, die zie je namelijk vooral zitten bij matte lipsticks! 😉

Rimmel London Lasting Finish Extreme lipstick kost €12,99

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

Ben jij ook fan van Rimmel London lipsticks?

lasting finish extreme lipstick

6 Reacties

  1. 20 december 2019 / 07:45

    Kruidvat heeft 1+1 gratis , volgens mij heb ik ze wel in de winkel gezien maar jammer genoeg op de site niet terug te vinden.

  2. 0617824214
    15 oktober 2020 / 17:30

    Ik heb vannrimmel.lipstick ene kant de wiite stift andere de kleur.iedere keer komt de rotzooi aan de buiten kant eruit als je hem weer in de koker steekt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge