MIJN CATRICE LIPSTICK STASH

Als ik één merk mocht kiezen waar ik de rest van mijn leven lipsticks van moest kopen, dan zou dat zonder twijfel Catrice zijn. Mijn liefde voor lipsticks is jaren geleden begonnen en toen ik Catrice ontdekte was ik meteen enthousiast. De meeste lipsticks zijn super goed gepigmenteerd, hebben een romige textuur, voelen heel fijn aan op mijn lippen en zijn ook nog eens hartstikke betaalbaar! Het leek me leuk om al mijn Catrice lipsticks aan jullie te laten zien, inclusief swatch en full-face look. Kijk gauw verder als je benieuwd bent!

Na het maken van de foto’s kwam ik erachter dat 370 Play The Plum, één van mijn favorieten, nog in de badkamer stond. Mweh! Ik hoop dat ik verder wel alles heb gefotografeerd, want voor mijn gevoel had ik veel meer lipsticks van Catrice, haha. Stiekem zou ik dat wel willen.
Dit zijn ze! Mijn pareltjes. De hulzen van de lipsticks vind ik ontzettend mooi. De gouden en de zilveren zijn trouwens van Limited Edition collecties. De zwarte zijn van de gewone collectie, de Ultimate Colour lijn. Play The Plum, die dus niet op de foto staat, heeft een zilveren huls, want die is van de Ultimate Shine collectie. Zoals je kunt zien ben ik groot fan van de Ultimate Colour lipsticks, want die zijn erg goed gepigmenteerd!
Van links naar rechts zijn dit:
– 370 In A Rosegarden
– 210 Pinkadilly Circus
– C01 Colour Bomb (Revoltaire LE)
– C02 Alluring Pink (Metallure LE)
– 140 Pink-R-Bell
– C03 Alluring Red (Metallure LE)
– 160 Tell Me A Berry-tale

Ik besloot om de kleuren van licht naar donker te swatchen, dus we beginnen met de (licht)roze kleuren :-).

370 In A Rosegarden – Een lief, roze kleurtje, die zelfs wel iets van lila in zich lijkt te hebben. Zo mooi! Ik schreef er bijna een jaar geleden een review over. Helaas ben ik ‘m daarna een beetje uit het oog verloren, ik kwam hem laatst tegen in een tas, en nu ben ik opnieuw verliefd geworden haha!
C01 Colour Bomb (Revoltaire LE) – Herinneren jullie je deze Limited Edition nog? Dit was een ware hype in bloggend beauty-land! Ik heb ook de blush van deze collectie weten te bemachtigen. Deze matte, koraalroze lipstick is mijn favoriet voor de zomer. Het enige nadeel is dat hij droge velletjes accentueert.
210 Pinkadilly Circus – Deze roze lipstick van de Ultimate Colour-lijn heb ik ook tijdenlang gebruikt, maar op een gegeven moment stopte dat. Ik ga ‘m er weer wat vaker bij pakken, want de kleur is prachtig! De kleur is zo ontzettend fel, wat mij betreft de perfecte roze :-).

Dan over naar de vier donkerste tinten die mijn Catrice lipstick-stash bevat!

C02 Alluring Pink (Metallure LE) – Deze lipstick heb je misschien al wel voorbij zien komen in een van mijn meest recente Instagram foto’s, het is weer een favoriet aan het worden! Op de een of andere manier greep ik doorgaans sneller naar donkerdere kleuren, zoals rood. Even weer wennen, dus!
140 Pink-R-Bell – O. M. G. Deze kleur is zooooo fel en zo metallic, haha! Hij heeft een blauwe ondertoon en is vrij glanzend. Niet per se mijn ding, maar wel gaaf om mee te experimenteren! Bij sommige outfits vind ik ‘m heel goed kunnen. Je moet wel echt de rest van je make-up er op afstemmen, haha.
C03 Alluring Red (Metallure LE) – Yay, een van mijn favoriete lipsticks ever! Deze kleur heb ik echt maandenlang achter elkaar gebruikt. Kan bijna overal bij en bovendien ben ik dol op rode lipstick! Misschien gek, maar voor mij voelt dat juist veilig of zo, haha. Hier vind je mijn review.
160 Tell Me A Berry-tale – Ook een veelgebruikte lipstick. Ik houd van paars! Alhoewel, deze kleur is niet echt paars, maar meer berry/rood. In bepaald licht lijkt hij heel donker, maar soms ook niet. Een soort kameleon dus, haha. In ieder geval een kleur die ik al heel lang met veel plezier draag! Op naar de swatches:
370 In A Rosegarden

C01 Colour Bomb (Revoltaire LE)
210 Pinkadilly Circus
C02 Alluring Pink (Metallure LE)
140 Pink-R-Bell
C03 Alluring Red (Metallure LE)
160 Tell Me A Berry-tale

Wat deze lipsticks met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal ontzettend goed gepigmenteerd zijn. Daarom houd ik zo van Catrice! Wat je misschien opvalt is dat er geen nude kleuren tussen zitten. Dat staat mij gewoon echt niet zo mooi… Wel zou ik nog graag een bruine/toffee-kleurige lipstick van Catrice aan mijn stash toevoegen. Ik ben benieuwd of ik die kan vinden! Ook ga ik vanaf nu vaker bij Limited Edition‘s van Catrice kijken, want de lipsticks die ik daar van heb gebruik ik heel graag. Ik vond het erg leuk om weer eens te zien wat ik allemaal had. Ik ben van plan om de ‘vergeten’ kleurtjes weer vaker te gebruiken! :-).

Dit vind je misschien ook leuk:
Spam je (favoriete) Instagram!
Random favorieten van januari
Review: Catrice Even Skin Tone foundation

Hoeveel Catrice lipsticks heb jij? Ben jij er ook zo tevreden over?

25 Reacties

 1. 4 februari 2016 / 06:13

  Oeh mooie kleurtjes. A rosegarden vind ik erg mooi. Sommige kleurtjes heb ik ook al in mijn stash

 2. 4 februari 2016 / 06:37

  Hele mooie kleurtjes meid! Staan je ook goed ook!

 3. 4 februari 2016 / 08:32

  Heel leuk om te zien, ik had er super veel maar die heb ik weg gegeven omdat ik zoveel lipsticks had. Nu heb ik dat flink verminderd en ga ik toch weer kijken bij Catrice hihi!

 4. 4 februari 2016 / 09:39

  Mooie lipsticks heb je! Ze staan je allemaal mooi. In A Rosegarden is mijn favoriet!

 5. 4 februari 2016 / 11:00

  Wat een mooie kleurtjes allemaal en staat je zo mooi! Catrice heeft erg fijne lipsticks!

 6. 4 februari 2016 / 11:41

  Whoaa wat een gave lipstick stash van Catrice heb je! Zelf hou ik meer van lichtroze kleuren, maar deze kleuren staan jou perfect <3

 7. 4 februari 2016 / 11:49

  Wauw, ik weet dat Catrice mooie make-up heeft, maar heel eerlijk gezegd heb ik nog nooit een lipstick ervan gehad. De C01 Colour Bomb (Revoltaire LE) staat je super mooi. Ik ga binnenkort ook maar even eentje scoren!

 8. 4 februari 2016 / 12:19

  Meid dit had je niet aan mij moeten laten zien… ik heb een beetje een lipstick verslaving… Straks trek ik heel het schap leeg, want ik vind ze echt onwijs mooi!

 9. 4 februari 2016 / 14:03

  Heel mooi! Ik gok dat ik niet verder kom dan 5 lipsticks hihi. Ik vind Pinkadilly circus het mooiste <3

 10. 4 februari 2016 / 17:14

  Waaaaauw, wat ontzettend gaaf om zo'n overzicht te zien. Je hebt echt hele mooie kleuren in je bezit en ze staan je ook allemaal zo mooi! Fijn artikel heb je er van gemaakt.

 11. 4 februari 2016 / 17:33

  Hele mooie lipsticks! De een spreekt me wat meer aan dan de ander maar ik vind Tell Me A Berry-tale erg mooi. Staan je allemaal ook goed. De hulzen zien er helemaal niet cheap uit, die gouden zijn echt super mooi.

 12. 4 februari 2016 / 19:22

  er zitten een aantal kleuren tussen die ik heel erg mooi vind, zoals pink-r bell, Alluring red en tell me a berry tail…Zelf hen ik niet zo veel lipsticks van catrice, namelijk maar 3 stuks…op de een of andere manier kijk ik best weinig bij Catrice cosmetica…

 13. 5 februari 2016 / 09:13

  Hele mooie kleurtjes en mooie foto's ook! Ik heb laatst veel Catrice lipsticks weggedaan!

 14. 5 februari 2016 / 11:10

  Wat een mooie collectie zeg! Ik heb zelf alleen de lipsticks uit de Metallure Limited Edition in mijn stash. Wellicht kan het geen kwaad om er wat meer aan te schaffen. x

 15. 6 februari 2016 / 12:32

  Wat een mooie kleuren! Ik heb mijn collectie ondertussen al een heel stuk verminderd, maar ik vind de lipsticks van Catrice ook echt fijn!

 16. 6 februari 2016 / 18:38

  Wat een prachtige stash!
  van Alluring red heb ik nog steeds spijt dat ik die nooit heb aangeschaft. Het is echt een prachtig kleurtje!

 17. 7 februari 2016 / 08:53

  Woah, die In A Rosegarden is mooi <3 Ze staan jou overigens allemaal mooi! Leuke blogpost 🙂

 18. 9 februari 2016 / 12:35

  Ik ben zo'n fan van CATRICE! Heb zelf Alluring Pink. Vind Tell me a berrytale ook mooi!

 19. 21 maart 2016 / 21:22

  Wat een mooie kleurtjes!
  Grappig om te zien dat je lipsticks helemaal plat zijn door het gebruik haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge