REVIEW | ETOS HIGHLIGHTING POWDER & BRONZER

De vernieuwde make-up en verzorgingsproducten van de Etos zien er zó ontzettend leuk en verzorgd uit, vinden jullie dat ook? Toen ik een aantal producten voorbij zag komen op onder andere Facebook, diverse blogs en Instagram wist ik zeker dat ik er ook een (of meer) wilde proberen. Mijn oog viel meteen op de gouden highlighter en de bronzer en met de kortingsactie van 2,50 op make-up werd dit natuurlijk nóg aantrekkelijker… Vandaag vertel ik je alles over deze prachtige producten in een review. Kijk je mee?

Hebben jullie ook gebruik kunnen maken van de kortingsactie? Ik moest me inhouden om niet nog meer producten te kopen… Wat ‘gelukkig’ erg hielp was dat het schap bijna leeg was, de highlighter die ik sowieso wilde kopen was er niet meer. In de Etos aan de rand van het centrum van Groningen hadden ze nog wel een goed gevuld schap, maar ik bleef bij mijn eerste keuze *schouderklopje*.

Namelijk deze gouden highlighter en deze bronzer. Eigenlijk heb ik alleen een koele, roze highlighter (van Sephora) en wilde ik wel eens kijken hoe een warme highlighter mij zou staan. Mijn geliefde Inglot bronzer is bijna op en ik was nog op zoek naar een waardige vervanger: Een matte, niet te oranje bronzer.

Het vinden van een fijne, matte bronzer is heel lastig. Zo probeerde ik een tijd geleden een bronzer van E.L.F., maar daar bleken toch te veel glitters in te zitten om mee te kunnen ‘shapen.’ Nog een glanzende blush en/of highlighter er bij en voor je het weet zie je eruit als een discobal, haha.

Etos verkoopt meer soorten en kleuren bronzers van het eigen merk, maar mijn oog viel meteen op deze. Wat een leuk patroontje, ik heb daar echt een zwak voor!

Wauw! Bijna zonde om aan te raken, haha.

Wat een mooie kleur is dit, helemaal mat, niet te oranje en ook niet te donker :-). Perfect! De kleur is ook makkelijk op te bouwen. De structuur is heel fijn en het poeder voelt zacht aan. Waar ik wel achter kwam: De bronzer is héél poederig als je er met een kwast over heen gaat.

Dan de gouden highlighter, waar ik al heel veel over had gelezen op blogs. Ik moest deze gewoon proberen! Bovendien was ik ook erg benieuwd hoe hij staat in combinatie met de bronzer.

Ook dit patroontje is weer heel leuk, tof ook dat Etos zoveel make-up heeft met diverse, mooie patroontjes. Geeft net weer iets extra’s!

Ik kan mijn ogen er niet van afhouden, haha.

WAUW! Deze highlighter is zo mooi <3 Kennen jullie de gouden highlighter Champagne Pop? Nou, ik vind deze van Etos ook prachtig en gelukkig is ‘ie een stuk goedkoper ;-).

De bronzer aangebracht.

Bronzer en highlighter aangebracht. De highlighter is trouwens, in tegenstelling tot de bronzer, niet poederig, dat is fijn! Beide producten zijn erg goed gepigmenteerd en dat zie je duidelijk terug op de huid, alhoewel de highlighter wat moeilijker vast te leggen was op camera.

Full-face met beide producten. Normaal gesproken draag ik er nog graag een blush bij, maar ik vind dit een erg mooie combinatie! Op mijn lippen draag ik trouwens C02 Alluring Pink van Catrice (weer helemaal herontdekt, haha), die je misschien al voorbij hebt zien komen in het artikel over mijn Catrice lipstick stash.
Ja, ik ben fan! Beide producten zijn goed gepigmenteerd, de kleuren zijn goed en ze zijn makkelijk te blenden. De bronzer is wel poederig, je kwast goed aftikken voor je het aanbrengt is dus wel een aanrader. De producten blijven gedurende de dag prima zitten, zeker als je een fixing spray aanbrengt. Ik ben nu erg benieuwd naar meer make-up van Etos, de lipsticks zien er namelijk ook super goed uit. Ik ben blij dat ik deze twee pareltjes heb kunnen scoren (met korting!), want ik gebruik ze nu dagelijks! :-).
Etos Highlighting Powder en Bronzer Natural Effect zijn te koop bij Etos en kosten 4,99 per stuk.
Heb jij ervaring met make-up van Etos eigen merk? Welk product vind jij een aanrader?

20 Reacties

 1. 7 februari 2016 / 08:24

  Wauw, supermooie highlighter! Ik vind de bronzer niet zo omdat ik dat nooit draag, haha. Maar de highlighter vind ik echt prachtig! Die heeft mijn vriendin volgens mij ook, toch ook maar eens even kijken, hihi.
  liefs

 2. 7 februari 2016 / 09:21

  Wat een mooie producten! Ik zou die highlighter wel willen hebben, ben benieuwd of hij er nog ligt want alles is steeds uitverkocht bij de Etos haha!

 3. 7 februari 2016 / 09:47

  Ik heb de highlighter laatst ook gekocht! Ik vind hem zo mooi!

 4. 7 februari 2016 / 10:49

  wat een leuke producten om te zien, logisch dat je er steeds naar moest kijken….de combinatie is zeker erg mooi als je hem draagt zo te zien op de foto en dan is een blush inderdaad niet echt nodig…mooi!

 5. 7 februari 2016 / 11:16

  Ik vind bronzer lastig maar deze staat je wel goed! En die highlighter is sowieso prachtig 😀

 6. 7 februari 2016 / 12:00

  Ze staan je allebei supermooi! Vooral de highlighter ziet er op de swatch echt goed uit.
  x

 7. 7 februari 2016 / 12:13

  die highlighter heb ik ook maar draag m nooit. nu ik dit zie bedenk ik mij dat ik hem snel weer moet dragen! die bronzer ziet er ook goed uit zeg!

 8. 7 februari 2016 / 13:35

  Ik stond van de week toevallig nog voor het schap van Etos te twijfelen of ik die highlighter moest meenemen maar ik wilde 'er eerst een review over lezen'. Dit review komt dus als geroepen! 😀

 9. 7 februari 2016 / 15:04

  Wat een prachtige producten! Ik vind het altijd wel mooi als het wat subtiel is en dan lijkt me dit echt perfect! Vooral die highlighter, ik ben dol op highlighter!

 10. 7 februari 2016 / 15:54

  Wauw, die highlighter! Ziet er er prachtig uit *rent naar de winkel* ;p

 11. 7 februari 2016 / 16:23

  Wat een mooie producten vooral de highlighter. Etos komt met steeds aantrekkelijkere items, verleidelijk! Het staat je ook heel goed. Fijne review!

 12. 7 februari 2016 / 18:30

  Heel mooi! Ik ga binnenkort ook eens uitgebreid een kijkje nemen bij Etos denk ik 🙂

 13. 7 februari 2016 / 20:15

  Oeh, dit lijken me hele fijne producten! Vooral die bronzer, ik vind veel bronzer vaak te donker en oranje, dus ik zou deze graag willen proberen! 🙂

 14. 9 februari 2016 / 15:39

  wat een mooie producten! fijn dat de kwaliteit zo goed is van een budgetmerk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge